Dyrt og smagsløst
Meget dyrt i forhold til kvalitet..
Maden var smagsløs vi fik pizza og en af spaghetti retterne. Vil ikke anbefale den til andre
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Meget dyrt i forhold til kvalitet..
En virkelig flot, indbydende og enkelt indrettet restaurant med en behagelig stemning. Servetricen bød pænt velkommen, var sød, venlig og imødekommende. Maden var ikke mindre end fantastisk lækker, smagfuld og åbenlyst lavet med kærlighed - og blev desuden serveret af kokken på bedste italienske manerer. Vi følte os taget tilbage til et ægte pizzeria i Italien. 3 af os fik pizza med specialønsker (som blev imødeset uden nogen former for bøvl) og 1 fik omelet. Alt til max stjerner. De bedste anbefalinger herfra. Vi kommer med garanti igen.
Wauw nogle lækre pizzaer. Kvalitet hele vejen igennem. Og rigtig flot restaurant
Bon restaurant au coeur de la ville, parking gratuit juste á côté.
Grand Local avec terrasse, propre , notamment les chambres d’eau 👍🏾
Personel jeune, présentable , souriant et «service minded».
On a demandé saumon grillé, tagliatelle et pizza margaritta pour le petit, on a retourné les plats vides 😁😋, même notre petit garçon a mangé toute sa pizza 😆.
On a aussi choisi les boissons fraîches «faite à la maisen» -limonade et ice tea-,
C’était aussi un bon choix .
Nous avons eu une agréable fin de journée, aprés notre visite à legoland.
Je recommande vivement ce restaurant.
5* de ma part 😊
Efter en lang dag i Legoland med tre børn var vi sultne efter en god pizza og vi blev bestemt ikke skuffet. God service, god mad og rimelige priser.
Kan varmt anbefales når man ikke gider spise den dårlige buffetmad på Hotel Legoland.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.