Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte noget garn, og fik den besked, at noget var i restordre og noget var udgået. Super ærgerligt! Jeg ringede til Ritos kundeservice, og Lykke hed den super søde og hjælpsomme medarbejder,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pakken kom raskt, og varene holdt forventet kvalitet. Eneste minus var at jeg ikke fikk bekreftelse på bestillingen. Det ble litt stress før jeg fikk melding om at pakken var på vei.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fine produkter 😁 Har bestilt varer 3 ganger de siste to mrd. Jeg er tilfreds med alt jeg har fått. Dog tok det lang tid med levering første gang, da jeg bor i Norge og dette var i De... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Evenementen en entertainment

Info over Rito Hobby

Geschreven door het bedrijf

Vi er en nettbutikk, med alt du trenger av nye og spennende hobbyartikler fra hele verden.

Våre hobbyartikler er av høy kvalitet til DIY-folket (Do It Yourself / Lag det selv).

Besøk vår hjemmeside på www.ritohobby.no

Finn våre kategorier her:

2 sterren
1 ster

Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord

Sød medarbejder i Kundeservice

Jeg ringede til Ritos kundeservice, og Lykke hed den super søde og hjælpsomme medarbejder, der forklarede og ordnede det hele!👌
Hvilken GLÆDE!😄 Garnet var IKKE udgået, og Lykke sender det til mig, efterhånden som det kommer hjem, og allerede i næste uge! Tusind tak for hjælpen, kære Lykke! ❤️

16 april 2026

Dårlig kundeservice

Havde købt en vare som var defekt.sendt den retur. Det var nog super besværligt det tog 1.5 mdr og 8 opkald før jeg havde mine penge retur .mega dårlig kundeservice,aldrig oplevet noget lignende.

10 maart 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt ok

Helt ok! Rask forsendelse og transport, ministrykejernet fungerer upåklagelig. Artig liten sak, forresten!

9 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mottok tolloppkrav da pakken ankom og…

Mottok tolloppkrav da pakken ankom og hadde vært igjennom tollen. De reklamerer visstnok med at toll og MVA er inkludert i prisen. Virker som dette firmaet bare håper på at pakken bare går igjennom uten å bli "sett". Hadde jeg visst at jeg skulle måtte betale oppunder 300,- i toll, hadde jeg bestilt fra en annen side.

10 april 2026

Elendig kundeservice og løgn

Pakken kom i to deler uten sporingsnummer eller beskjed om at den var delt i to. Kundeservice svarer ikke på mail. Det ble bestilt enda en pakke derfra i samme periode, og til tross for at de reklamerer for ingen toll, fikk jeg nærmere 300 kr i tollavgifter. Kundeservice svarer ikke på mail ang denne saken.

13 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Great stuff, 0 service

Even thought i mistakingly put down the wrong postalcode the package still arrived. But i guess that is 1 point for the postal service. Their customer service sucks
They don't reply, you can only email them.
They send me an order of wool
Ordered several colors and got an incomplete order.

16 maart 2026

God service og fine produkter 😁

God service og fine produkter 😁
Har bestilt varer 3 ganger de siste to mrd. Jeg er tilfreds med alt jeg har fått. Dog tok det lang tid med levering første gang, da jeg bor i Norge og dette var i Desember - så helt foståelig ift juletravlhet.
Handler helt sikkert igjen hos Rito hobby. 👌😁

16 februari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

New Postage System Sucks

Products are great and good value, but they promise free delivery over £69 but have changed their delivery system so that there is a 2 kg weight limit. This makes it virtually impossible to get the free delivery as you have to divide your order into four or five separate orders to abide by the weight restriction and have to pay £5.75 per order even though you are spending £160 + which is a complete con.

20 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangel ved bestilling, elendig håndtert av kundeservice. Treg svartid

Jeg ga beskjed 5.februar da jeg mottok bestillingen min, at det var noe jeg hadde bestilt som manglet i pakken. Så etter lang tid svarer de, og da kun ved å spørre meg om det var skade på pakken. Det var ingen skade, de har bare ikke sendt meg alt jeg bestilte. Så idag, når det er gått over 1 uke, så skriver de bare at de skal "undersøke saken nærmere". Det er ingenting å undersøke. Enten så må de sende meg det jeg har bestilt og betalt for (men ikke mottok), eller så må de refundere meg, det har jeg krav på. Elendig.

13 februari 2026

Ritohobby - styr unna

Jeg har tidligere vært fornøyd med varer fra Ritohobby, men returpolicyn deres er elendig. Her legges alt ansvar ved leveringsfeil på kunden, Ritohobby tar ingen risiko. Jeg ønsket å returnere en vare rundt juletider og betalte 116 kr i frakt til Ritohobby i Danmark. Ventet på at de ca 900 kr jeg hadde betalt skulle betales tilbake, men nei, kundeservice har ikke sett noe til returen, sier de, og spør om sporingsnummer. Jeg har returnert mange pakker i mitt liv og aldri blitt bedt om sporingsnummer. Ordrenummer, et bilde jeg tok av pakken da jeg sendte den og kvitteringen fra posten på returen ble ikke godtatt, og pengene mine fikk jeg aldri tilbake. Elendig kundeservice, selv om tonen var vennlig. Det var siste gangen jeg handler der.

15 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.