2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Betrouwbaar

Retourbewijs verstuurd naar klantenservice en kreeg mijn aankoopbedrag al teruggestort terwijl de retour nog niet ontvangen is door Rixoline, super service!

16 april 2026

SSD van Rixoline is een slak in de kleren van een jachtluipaard

Na eigenlijk te lang wachten heb ik de bestelde Externe SSD van 4TB ontvangen.
Hoewel er op de site informatie wordt gegeven dat het om een USB 3.0 (USB C) aansluiting gaat, gaat de datatransfer rate niet hoger dan 7,52MB/sec. (ter vergelijk: De maximale, aanhoudende datatransfer van een moderne, conventionele harde schijf (HDD) ligt doorgaans tussen de 100 MB/s en 250 MB/s
Een SSD (Solid State Drive) is over het algemeen 4 tot wel 10 keer sneller in het dagelijks gebruik dan een traditionele harde schijf (HDD)

De geleverde SSD mag v.w.b. de snelheid nog niet eens USB 2.0 worden genoemd.
Een feitelijke data transfer rate van 7,5MB/sec betekent 100GB in ca 3 uur en 45 minuten.
Om de geleverde SSD volledig te beschrijven ben je dus 6 á 7 dagen bezig.

Dit is een slak in de kleding van een jachtluipaard.

Tot overmaat van ramp besloot de SSD er, nadat er ca 30GB op was geplaatst, volledig mee op te houden.

Kortom, Rixoline verkoopt hiermee ROTZOOI.

15 april 2026

Toch nog geleverd!

In tegenstelling tot mijn eerdere berichtgeving is het bestelde artikel bij Rixoline.nl na bijna twee maanden toch nog geleverd.
De belofte de andere dag te leveren blijkt dus een farce.

9 april 2026

Als iet te goed is om waar te zijn dan…

Als iet te goed is om waar te zijn dan is het ook vaak zo. HD 4 TB gekocht voor 49,- dacht een mooie deal te sluiten maar product wordt niet geleverd met allerlei smoesjes. Ik had wel contact en heb mijn geld inmiddels teruggekregen na een ingebrekestelling. Niet kopen daar dus !!!

9 april 2026

Heel waarschijlijk een scam bedrijf

Heel waarschijlijk een scam bedrijf. Item besteld maar niets afgeleverd en niets gehoord. Geprobeerd via email en telefoon contact te krijgen maar geen reactie. Gewoon slecht. Wees gewaarschuwd !!

27 maart 2026

Alles is slecht

Alles is slecht. Geen communicatie!! Geen antwoord op emails!! Telefonisch niet bereikbaar. Na aangifte gedaan bij de politie, kon ik de betaalverplichting naar Klarna ongedaan maken.

20 maart 2026

Is dit jouw bedrijf?