Prachtige frontriem en ook nog eens…
Prachtige frontriem en ook nog eens supersnel bezorgd
RK Frontriemen is een uniek en gepassioneerd bedrijf gespecialiseerd in handgemaakte frontriemen voor paarden. Opgericht in 2006 door een paardenliefhebber die mooie en gepersonaliseerde ontwerpen wilde maken, biedt RK Frontriemen een breed scala aan prachtige frontriemen, inclusief op maat gemaakte opties. Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail is terug te zien in elk stuk dat we maken. Als paardeneigenaar begrijpen we het belang van hoogwaardige en stijlvolle accessoires voor uw paard. Met onze expertise en creativiteit streven we ernaar om voortreffelijke frontriemen te bieden die de individualiteit van zowel het paard als de ruiter weerspiegelen. Kies RK Frontriemen voor uitzonderlijk vakmanschap, gepersonaliseerde ontwerpen en een vleugje elegantie die elke ruiterreis zal verbeteren. The Magic of Browbands Uw one-stop-shop voor hoogwaardige frontriemen. Of je nu een paardenliefhebber bent of een professionele ruiter, onze online winkel heeft de perfecte frontriem die je nodig hebt om de stijl en misschien ook wel prestaties van uw paard te verbeteren. Bij RK Frontriemen zijn we trots op het aanbieden van een breed scala aan handgemaakte frontriemen die zijn ontworpen met zowel elegantie als functionaliteit in gedachten. Ons toegewijde team van vakmensen maakt elke frontriem minutieus om uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap te garanderen. Wanneer u bij ons winkelt, kunt u erop vertrouwen dat u een product krijgt dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. We begrijpen het belang van een betrouwbare uitrusting voor je paard, daarom gebruiken we alleen de beste materialen in onze frontriemen. Wij geloven dat elk paard het verdient om er op zijn best uit te zien en zich goed te voelen, daarom streven we ernaar om onze producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. We willen ervoor zorgen dat onze frontriemen toegankelijk zijn voor ruiters van alle niveaus, van beginners tot professionals. Dus waarom wachten? Blader vandaag nog door onze online shop en ontdek de perfecte frontriem voor jouw paard. Met RK Frontriemen kunt u erop vertrouwen dat u een handgemaakt product van hoge kwaliteit krijgt dat de stijl en prestaties van uw paard naar een hoger niveau zal tillen.
Nederland
Prachtige frontriem en ook nog eens supersnel bezorgd
Kwaliteit is zeer goed en de eigenaarese is zeer vriendelijk, door een eigen fout zelf wat telaat besteld waardoor het niet meer optijd voor de kerst bij mij kon komen via de pakket diensten.
De eigenaarese bood mij aan om me halverwege tegenmoet te komen met de auto om zo toch mijn bestelling voor de kerst te kunnen krijgen.
Als extratje heeft ze het zelfs nog super geweldig ingepakt waardoor ik gelukkig mijn spul optijd voor de kerst om als cadeau te geven.
De frontriem is nog mooier dan in de webshop! En een super service!
goede communicatie en super snel verzonden ben er echt heel blij mee!
Super service en onwijs meedenkend in wat mooi is.
Ik heb een frontriem besteld die ik zelf heb samengesteld, super snelle reactie hier op gekregen, vriendelijk, en denkt goed mee. Frontriem is echt prachtig en nog extra steentjes gekregen voor als er iets stuk gaat. Veder was hij mooi verpakt
Ik ben enorm tevreden van de frontriem die ik besteld heb. Is wondermooi en staat mijn paard beeldig! Mooi en fijn handwerk en zeer stevig.
Prachtige frontriem, hoge kwaliteit en snel geleverd. Zeker een aanrader!
Ik had een hele mooie frontriem gezien, maar wilde pareltjes ipv steentjes. Ik werd snel terug gemaild dat dat geen probleem was. Ik had de bestelling geplaatst en de dag erop werd deze al verzonden. De frontriem werd beschermd verzonden en het was nog mooi aangekleed ook qua verpakkingsmateriaal. Ook het product is erg mooi en van goede kwaliteit. Ik geef het 5 sterren.
Snelle levering en het product zag er ook tip top uit!
Echt de mooiste en meest unieke frontriemen en dan ook nog eens aanpasbaar naar jouw wensen! Ik zal het zeker aanraden!
Veel keuze en super snelle levering. Goede kwaliteit.
Precies gemaakt zoals ik graag wilde. Zeer snel gemaakt en geleverd.
Antwoord snel en luisterd naar wat je graag wil. Ook zeer snelle levering.
Zeer tevreden over de mooie afwerking