Rkvoedingenfitness

De trainingen zijn effectief, voldoende afwisselend. Rowan deelt kennis en geeft gericht advies. Luistert naar wensen en observeert hoe de oefeningen worden uitgevoerd.

Het voedingschema viel helaas niet in de smaak bij mij, vond het te eenzijdig. De meeste maaltijden zou ik zelf ook kunnen bedenken,had op iets meer creativiteit gehoopt. opmaak van het schema was j... Toon meer

Rowan luistert naar de wensen en doelen die je wilt behalen en motiveert je om dat op een positieve en haalbare manier te doen. Hij denkt mee in de processen en is flexibel. Door de soms wat lasti... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kennis en enthousiasme

17 augustus 2022

Voedingsschema en training

Ik wilde graag wat afvallen, met hulp van een goed voedingsschema en de nodige beweging is dat gelukt. Rowan geeft een goede training. De opbouw is gebalanceerd. Rustig beginnen maar aan het eind voel je echt dat je iets hebt gedaan. Hij let goed op en zorgt ervoor dat je de oefeningen correct uitvoert. Niet te zwaar en met een juiste houding. Marileide.

16 juni 2022

Blij mee!

Rowan is kundig en weet waar hij het over heeft. De trainingen zijn goed voorbereid door hem. Ook corrigeert hij waar nodig, dit is fijn want zo doe je de oefeningen zoals ze moeten en behaal je resultaat. Ook is er ruimte om te kletsen en zo het trainen ook gezellig te maken! 💪

Enthousiast en motiverend.

Rowans enthousiasme werkt lekker motiverend. Hij maakt een training aangepast aan jouw situatie en te behalen doelen. En houdt goed in de gaten dat de oefeningen met de juiste techniek uitgevoerd worden. Er is ook nog tijd voor een gezellig praatje tussendoor. Dit maakt het persoonlijk en het zorgt ervoor dat je terug wil blijven komen.

Enthousiast

Rowan is super enthousiast en kijkt goed naar je persoonlijke situatie als het aankomt op personal training. Ik ben zwanger en hij had van te voren uitgezocht wat ik wel en niet kon doen. Ik heb de PT als fijn ervaren!

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Rowan geeft persoonlijke aandacht en levert maatwerk. Goed in communicatie en helpt waar nodig met bijsturen. Ik ben goed bekend met oefeningen en train al jaren, bij Rowan ben ik dan vooral aangehaakt op thema voeding, omdat ik toch merk dat het lastig is om de juiste macro’s te berekenen die ik nodig heb.

26 januari 2022

Persoonlijk advies en ondersteuning

Rowan geeft je persoonlijke aandacht en advies als je wil starten met sporten en bewegen. Ik heb een prettig intake gesprek gehad waarin hij echt rekening houdt met mijn persoonlijke situatie en met me mee dacht. Hij heeft snel een schema voor me opgesteld na dit gesprek. Ook nadat hij het schema opgesteld had checkt hij regelmatig bij me of alles lukt met het schema, geeft advies over de oefeningen en bedenkt alternatieven voor je als je iets niet lukt. Een prettige gozer om mee te praten en erg gepassioneerd. Goede ervaring.

17 november 2021

Erg tevreden

Ben erg tevreden met de training/voeding schema’s die ik van Rowan heb ontvangen. merk al gauw dat ik al vooruitgang boekte!.

7 november 2021

Trainingsschema

Een paar weken geleden in contact gekomen met Rowan voor een trainingsschema. Het bevalt mij super goed en het contact is ook heel fijn! Hij appt mij een aantal keer in de week hoe het er mee gaat. Dit geeft mij wel een boost!

Over een paar weken wil ik het voedingsschema er ook bij hebben.

Zeker een aanrader!

15 september 2021

Het voedingschema viel helaas niet in…

Het voedingschema viel helaas niet in de smaak bij mij, vond het te eenzijdig.
opmaak van het schema was juist weer goed en duidelijk!

25 augustus 2021

RK Fitness top begeleiding naar je doel

Via instagram zag ik een bericht van Rowan, gelijk een bericht gestuurd en binnen no time hadden we al een reactie! Gelijk een doorspreek afspraak gemaakt. En vervolgens trainingen ingepland. Al snel hadden we het gevarieerde voedingsschema binnen wat ons top is bevallen. Het fijne aan Rowan is dat hij alles rustig uitlegt en alles voordoet, zodat je de oefeningen goed uit kan voeren. Ook denkt hij mee aan oplossingen, wegens de drukte van ons ivm emigreren naar het buitenland, kwam hij naar ons toe ipv wij naar hem! Dat is zeer goed bevallen! Ondanks buiten onze afspraken om hebben we nauwelijks gesport. Desondanks hebben we toch doormiddel van het voedingsschema en de trainingen van Rowan een goed resultaat behaald!

RK Fitness is een echte aanrader!
Wij blijven contact houden met Rowan om in de toekomst verder te trainen.

Hugo

23 juli 2021

Een trainer zoals je hem iedereen gunt

Door de soms wat lastige/uitdagende situatie ivm een verhuizing naar het buitenland kwam hij met creatieve oplossingen. Denk aan lekker op een andere locatie trainen en zelfs aan huis!

Hij is sociaal, meedenkend, relaxed en motiveert je om net even dat beetje extra te doen.

23 juli 2021

Super voedingsschema!

Super voedingsschema!
Naast dat het super gezond is en je snel resultaat boekt is het ook nog eens geweldig om te eten! Een win win situatie, afvallen met plezier!😃

13 juli 2021