Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at skifte bank – og en stor del af det skyldes min bankrådgiver, Oliver. Fra første kontakt har jeg følt mig utrolig godt taget imod som ny kunde. Oliver... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Sisse er meget behagelig og snakke med. Hun har god styr på hende arbejde, og gjorde så min utryghed med aktier og investeringer blev manet til jorden.
Godt forberedt gode forslag og forklaring på de forskellige ting der blev gennemgået. God til at skabe tillid og lyttende
Jeg har skiftet til Rinkjøbing Landbobank da jeg kommer fra en større dansk bank med forhåbning om bedre service og rådgivning i øjenhøjde. Dog mangler ringkøbing landbo bank enkelt teknisk ting i d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ringkjøbing Landbobank er en mellemstor bank med kunder i hele landet og filialnet i Vest-, Midt- og Nordjylland samt i København og Holte. Banken er Danmarks 4. største pengeinstitut målt på børsværdi. Vi er både en bank for privatkunder, erhvervskunder, private banking kunder samt nicheområder som fx lån til vedvarende energi, finansiering af læge- og tandlægepraksis, erhvervsleasing m.m. På landbobanken.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97321166 eller på post@rlb.dk.
Contactgegevens
Torvet 1, 6950, Ringkøbing, Denemarken
- post@rlb.dk
- rlb.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super fin oplevelse
Jeg havde en god snak med en af bankens rådgivere. Hun forstod at forklare alt, så det var til at forstå, og det skabte en god tryghed. Kun positiv anbefaling herfra.
Jeg synes det er dejligt med en rolig…
Jeg synes det er dejligt med en rolig og tålmodig rådgiver og at der altid er den sammme man taler med
Godt forberedt møde som tager…
Godt forberedt møde som tager udgangspunkt i vores behov.
Gode løsningsforslag
Altid til rådighed og man er ikke bare et nummer i køen
Altid til rådighed og man er ikke bare et nummer i køen.
God seriøs rådgivning
God seriøs rådgivning som gav et godt udgangspunkt for vores beslutninger om vores privatøkonomi på kort og længere sigt.
Vi har altid fået rigtig god service
Vi har altid fået rigtig god service, rådgivning og behandling hos Ringkjøbing Landbobank Vildbjerg afdelingen.
Altid positiv og venlig medarbejder
Kan varmt anbefale Ringkjøbing Landbobank
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Lasse Nielsen fra bankens afdeling i Holstebro i forbindelse med mit køb af lejlighed. Fra start til slut har han været professionel, imødekommende og meget grundig i sin rådgivning.
Lasse tog sig tid til at forklare alle detaljer på en forståelig måde og sørgede for, at jeg følte mig tryg i hele processen – også når der var mange beslutninger at tage. Han var altid let at få fat på, hurtig til at svare og meget engageret i at finde de bedste løsninger for mig.
Jeg kan varmt anbefale Lasse til andre, der står over for boligkøb eller har brug for kompetent og personlig bankrådgivning.
Ekstremt tilfreds med vores rådgiver…
Ekstremt tilfreds med vores rådgiver Søren! Hjælp, forståelse og reel, nede på jorden rådgivning på lige den måde vi havde brug for, for at føle os i trygge hænder.
Kompetente rådgivere - der er til at få fat på :-)
Efter et bankskifte har vi endelig oplevet engagerede og kompetente rådgivere - Steen og Rasmus, der oven i købet er til at få fat i, når man har et spørgsmål eller en opgave.
Kan varmt anbefales.
Altid godt forberedt.
Venlige og imødekommende og altid godt forberedt.
Rigtig god dialog
Rigtig god dialog, og nem at få fat i på mobilen.
Jeg har skiftet bank til Ringkjøbing…
Jeg har skiftet bank til Ringkjøbing Landbobank i forbindelse med boligkøb og investeringer foruden privat økonomi.
Alt har været helt fantastisk og personlig service i aller højeste grad.
Tilgængelige og grundige.
Jeg takker mange gange for den gode hjælp hos Christina, Lukas og Christina
godt forberedt
Super kompetent
Super kompetent, imødekommende og sympatisk rådgivning og hjælp til løsning af et problem jeg havde
Jeg har tjent penge på bankens rådgivning
Jeg har gennem mit liv haft flere banker - men aldrig en hvor jeg har haft ægte, personlig rådgivning, det får jeg i Ringkjøbing Landbobank - Når man har været til møde med banken, så har man fået gode råd, som kan mærkes på kontoen. Jeg vil være lidt fræk og sige jeg/vi har tjent penge på bankens rådgivning.
En velforberedt medarbejder
En velforberedt medarbejder, som var inde i vores økonomi, og som kom med mulige ændringer og nye tiltag.
Kan slet ikke anbefales.
Kan på ingen måde anbefales – find en anden bank.
Jeg har anmeldt Ringkøbing Landbobank – Hjørring til Pengeinstitutternes Klageankenævn.
Efter 13 år i Sparekassen Danmark oplevede jeg ét års direkte mareridt hos Ringkøbing Landbobank i Hjørring. Jeg stod midt i en skilsmisse og fik absolut ingen hjælp eller forståelse.
Uprofessionelt personale, manglende rådgivning og en fuldstændig fraværende kundeservice. Jeg er nu flyttet tilbage til Sparekassen Danmark og har aldrig oplevet noget lignende.
Kan slet ikke anbefales.
meget ærlig og tillidsfuld person…
meget ærlig og tillidsfuld person tingene var i orden da han kom