Mooie bedrijswagen kast gekocht bij RME. Hier zat wel (zoals vermeld) een 6 weken levertijd op, maar ze waren niks later en de kast ziet er keurig netjes uit. Super blij mee! Ook de bezorging goed soe... Toon meer
Bij ons bezoek aan het bedrijf werden we goed ontvangen en konden uitgebreid kijken en meten om te bepalen welke kasten het beste in onze werkplaats zouden passen. Na bestelling werden de kasten volge... Toon meer
De kwaliteit is prima en alles (frontjes en lades) zijn netjes uitgelijnd. Communicatie met RME ging vlot en alles zoals afgesproken of aangegeven op de site. De kasten kwam stevig en beschermd inge... Toon meer
RME Solutions vervaardigt maatwerk werkplaats- en bedrijfswageninrichtingen. Deze worden volledig gemaakt uit aluminium constructieprofielen gecombineerd met plaatmateriaal, ladegeleiders en 3D- en lasergesneden onderdelen. Hiernaast bieden wij een groot assortiment aan diverse houtbewerkingsgereedschappen, opslagmiddelen, ladegeleiders en nog veel meer.
De Vente 9, 7261ST, Ruurlo, Nederland
- 0545700250
- info@rmesolutions.nl
- rmesolutions.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
uitstekende service
verkeerde artikel geleverd, maar na een telefoontje zonder problemen het goede artikel ontvangen
Op maat gemaakt MFT werkblad
Op maat gemaakt MFT werkblad is super netjes geworden. Duidelijke communicatie en ook bij afhalen alles netjes verpakt! Ik zou hier weer wat bestellen als ik een uitbreiding nodig heb.
Even in Ruurlo naar voorbeeld gekeken
Even in Ruurlo naar voorbeeld gekeken, besteld, volgende dag geleverd, top product!!
mooie kast
mooie kast, precies op maat en goed gemaakt. maar heel zwaar : ik rekende er op dat de kast (‘werkbank’) binnen op de begane grond op de al helemaal vrijgemaakte plek afgeleverd zou worden, maar de (aardige) chauffeur (zonder bijrijder) had zelfs geen indoor steekwagentje bij zich. en hij kende de truc om de lades los (en de kast lichter) te maken ook niet. gelukkig regende het niet en kwam er later iemand voorbij die dat wel wist en sterk was.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding,
Goede prijs/kwaliteitsverhouding,
Veel keuze en snelle verzending, ik zal hier zeker nog bestellen!
Mooi product en klantvriendelijk bedrijf
Heldere en correcte communicatie, klantvriendelijk. Maar bovenal super product, kwalitatief hoogwaardig.
Mooi Kastje
5 laden met assortiment bakken besteld…
5 laden met assortiment bakken besteld en opberg bakken met deksel. Snel geleverd. Mooie kwaliteit bakken en ladegeleiders. Erg tevreden over.
Goed artikel
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, snel geleverd en goed verpakt!
Helemaal top geregeld
Helemaal top geregeld. Had het verkeerde type besteld. Binnen 3weken de de goede binnen, Ondanks de feestdagen. Top!!!!
De bedrijfswageninrichting die aan mij…
De bedrijfswageninrichting die aan mij geleverd is is zeer stak en degelijk. Tevens voldoende bevestigings materiaal bij geleverd om hem in de bus te monteren.
Een bedrijf met goede service
Een bedrijf met goede service, degelijke producten en mensen die doen wat ze zeggen.
Op maat MFT blad snel en goed
Op maat gemaakt MFT blad afgehaald, netjes afgewerkt en snel klaar. Lengte en breedte (met rolmaat gemeten en laser-afstandsmeter gecontroleerd) waren 1 mm korter dan opgegeven, wellicht wordt dat veroorzaakt door de gekozen optie om de zijkanten te laten afwerken, geen probleem voor mijn project maar wellicht iets om rekening mee te houden. Gaten wel perfect 20.00 mm op steek van 96.00 mm. Ook bench dogs meegenomen, passen perfect. Snelle reacties op mail en alles goed geregeld via webshop.
Prachtig werkblad met dog holes…
Ik heb een werkblad met dog holes besteld en die is prachtig geworden. De precisie van een cnc-machine kan ik thuis nooit evenaren. Helemaal blij😄
Mooie website
De organizer bakken zijn niet de kwaliteit of de vorm waar ik op gehoopt had. Er is ook op de website van de producent of op youtube weinig informatie te vinden om er een duidelijk idee van te krijgen. Ze zijn wel volgens de omschrijving op de website
De levering duurde aan paar dagen en de dan vind ik geen probleem zolang ik weet waar ik aan toe ben.
Verder is het wel een super mooie website.

Antwoord van RME Solutions