Robdebouwer
De hamer besteld voor vaderdag maar waar is de kist die er om heen zit? Er word wel mee geadverteerd op facebook en op de website maar als je het gehele pakket in drukt krijg je alleen een hamer in ee... Toon meer
OPLICHTERIJ!!! Vaderdag Gereedschap Chocolade. 39,95 wel een beetje duur. Maar hey: Echte Belgische Chocolade Pure Ambacht Binnen 4 dagen geleverd, in elk geval Gegarandeerd voor Vaderdag.... Toon meer
Ik had een gereedschapset geheel…
Ik had een gereedschapset geheel bestaande uit Belgische chocolade besteld voor vaderdag maar die heb ik nooit ontvangen daarvoor in de plaats kreeg ik een gewonen hamer met tekst erop geleverd. Een mail aan hun gestuurd dat ik niet het juiste heb ontvangen en dat ik graag als nog de gereedschapset zou willen ontvangen. Dit zouden ze opsturen maar nooit ontvangen en ze reageren ook niet meer op de mail
Oplichterij! Koop hier niet!
Eigenlijk gaf ik liever geen ster. Eersteklas oplichterij. Mooi hamertje met nageltjes in een kistje besteld voor vaderdag. Nooit iets ontvangen.
Mails verstuurd, nooit antwoord gekregen.
Koop hier nooit iets!!!! Ze stelen je geld!
Zo jammer, oplichters
Zoals vele anderen al schrijven: oplichterij. Ik bestelde een leuke hamer in een knap kistje voor vaderdag. De website suggereert dat dit ambachtelijk gemaakt wat door een oudere heer in het schuurtje in zijn tuin, wat leuk. Maar niets is minder waar: mijn pakketje kwam vanuit China, in een zeer beschadigde kartonnen doos en met een matig gefabriceerde hamer erin. Geen leuk doosje, niet wat ik besteld zou hebben.
Op mijn eerste mail kreeg ik nog wel de reactie dat dit niet de bedoeling was en dat ik binnen een week een nieuw pakket zou ontvangen. Deze is echter nooit aangekomen en nu wordt er ook niet meer gereageerd op mijn mail... Zo jammer dit.
Wat een OPLICHTERIJ
Wat een OPLICHTERIJ. echt te schandalig voor woorden. Denk je een leuk vaderdag cadeautje besteld te hebben voor je kinderen om het te geven chocolade gereedschap setje van €40.- . Ondanks dat dit ruim op tijd besteld is begin juni. Maar tot heden niets ontvangen, maar wel moeten betalen.
Al meerdere keren geprobeerd om in contact te komen maar tot op heden reageert hij nergens op. Zo kan je wel een bedrijfje beginnen wat je bedrijfje noemt. Het is dat je een ster aan moet klikken bij de reviews, maar deze is nog geen ster waardig. Mensen bestel hier niets.
Ik had een hamer besteld met daarop ik…
Ik had een hamer besteld met daarop ik bouw graag herinneringen met je papa maar ik heb niks gekregen ik heb een mail gestuurd maar niks terug gekregen echt schandalig
oplichter
Chocolade gereedschap besteld en krijg ik een hamer
niemand reageert op de mail.
Oplichter
Oplichterij
Reageert nergens op, oplichterij.. 13 juni besteld, tot op heden niets gehoord en geen reactie op mails.. als je klikt op mijn bestelling bekijken krijg je een error pagina. €40 betaald voor niks, belachelijk!!!! Schandalig dat je gewoon weg niks kunt ondernemen tegen dit soort praktijken
Verkeerde kado
Zoals de meeste reviews, had voor Vaderdag de chocolade gereedschap besteld, een week later dan Vaderdag ontvangen. Het was een hamer i p v chocolade. Had contact opgenomen via e-mail, maar krijg geen respons. Ook al zeggen ze dat je hen kan contacteren als er een vraag of probleem is. Pure oplichterij
Vader dag kado besteld
Vader dag kado besteld , chocoladen gereedschap set en krijg een klauwhamer thuis dag na vader dag , ik doosje in koelkast en bij uitpakken zit er een klauwhamer in .en nu niemand meer bereikbaar
Vaderdag Gereedschap Chocolade.
39,95 wel een beetje duur maar hey om papa iets leuk te kunnen geven op vaderdag, daar deden we het voor!
Het zou binnen 4 dagen geleverd, helaas!
Het is betaald maar geen bestelling te zien.
Vandaag 20 (!!!) dagen later werd er iets bezorgd. Een stomme hamer in een doosje.
Uit China.
Wat een oplichters.
Zelfde verhaal
Zelfde verhaal, mijn zoon klust vaak met mij en heeft voor vaderdag de mooie kist met hamer en nagels besteld . Opgelicht voor 39,95 van zijn spaargeld . Dieptriest, zo iemand moet je toch kiet per ongeluk voor de auto krijgen. Denk dat jk dan even een blackout heb.
Als jullie stappen willen ondernemen doe ik graag mee . Wie neemt het voortouw ?
dikke oplichterij 40 euro moeten…
dikke oplichterij 40 euro moeten betalen voor hamer met doosje + nagels wat krijg je in de plaats beschadigde hamer zonder het houten kisten en nagels en gescheurd klein zwart doosje ze zouden de boel moeten sluiten ik ga dit ook aan en eis mijn geld terug profiteurs 1ste klas
Chocolade besteld
Chocolade besteld, hamer ontvangen. Toen ik mailde met de vraag waarom ik een track and trace uit China kreeg, kreeg ik een drogreden in mail terug. Ik had toen al argwaan. Maar op mijn laatste mails reageren ze niet meer.
Ruim voor vaderdag hamer besteld
Ruim voor vaderdag hamer besteld. Tot op heden niet geleverd! Geen reactie op mobiel nr is buiten gebruik. Mail word niet gereageerd. Website verdwenen.
Waarom worden zulke dingen niet aangepakt. De kinderen hebben het uitgezocht... triest
Oplichterij, chocolaset werd een goedkope hamer
Heb een chocolade set besteld en ik eindig met een hamer voor €40,- ….. -_- . Helaas staat er ook nog een super cringe verhaaltje op die hamer.
Scam
Heb een hamer voor vaderdag besteld, deze is uiteindelijk aangekomen maar niet wat er geadverteerd stond. Op de site stond dat deze in een houten kistje dat gegraveerd is geleverd word met nagels etc. Ik ontving enkel de hamer in een kapotte kartonnen doos en de hammer is van slechte kwaliteit. Ik heb hun gemailed maar geen reactie terug ontvangen.
Oplichting via internet en niemand helpt
Ik bestelde een hamer voor net iets minder dan €40, maar kreeg tot op heden niets. Er word niet gereageerd op mails of beide telefoonnummers die ik kan vinden. Tot mijn grote verbazing werkt de link naar mijn bestelling of hun website nu ook niet meer. Het bedrijf lijkt gewoon verdwenen.
Dit lijkt meer en meer op pure oplichting.
Ze hebben de buit binnen en zijn verdwenen.
Vaderdag is al geruime tijd voorbij. Ik ben zo teleurgesteld en wil dat er iemand dit soort mensen eens aanpakt. Politie laat mij weten dat dit alleen kan als gedupeerden samen komen.
OPLICHTER
Helaas zie ik zoveel slechte reviews maar ook Helaas ik ben er in gestoken...
Ik wacht al weken op mijn vaderdag kado en de site is opeens niet meer beschikbaar.. wat erg dag iemand zoveel mensen oplicht en er zoveel geld mee verdient pff :(
Vaderdag Gereedschap Chocolade.
39,95 wel een beetje duur.
Maar hey: Echte Belgische Chocolade
Pure Ambacht
Binnen 4 dagen geleverd, in elk geval Gegarandeerd voor Vaderdag. Puur Nederlands ook.
Het staat er echt allemaal!!! Dus besteld en betaald!!!
Op 1-6.... de dagen gingen voorbij en OOK VADERDAG GING VOORBIJ.
Niets geleverd!!!
Uit China.
Wat een oplichters.
Oplichter!!
Oplichter!!! Chocolade besteld maar 2 weken te laat een nutteloze hamer ontvangen. Geen respons op mails en website weg. Triest.