1,7

Zeer slecht

Gelfwolven. Het omgekeerde van Robin Hood!

Ongeveer 5 jaar geleden.

Jeetje wat een gek bedrijf was dit..
Het was niet onbeperkt!

Omdat ik bij mijn vorige woning geen internetkabel had liggen dacht ik dat Robin Mobile wel iets zou zijn. "Goedkoop!" Nou..

Je kon zelf de snelheid kiezen samen met het abonnement. "Wil je sneller internet? Betaal ons maar paar euro meer!" Wat een onzin.

In het begin gaat het prima. Het was niet heel snel maar ja wat moet je zonder een alternatief. En dan na een paar momenten kreeg ik een melding dat ik te veel data had verbruikt binnen een te korte tijd. Wat is dat voor onzin? Het was toch onbeperkt?

Te goed om waar te zijn voor zo'n prijs. Ik raad beter tele2 of kpn aan voor een betrouwbaar gebruik van internet.

21 januari 2022

Ik zit nu al 6 jaar op dit Abonnement…

Ik zit nu al 6 jaar op dit Abonnement en ben echt niet Tevreden onbeperkt internet wordt wel gezegd eigenlijk is het ook niet kijk wel verder andere provider aanrader absoluut niet slechte provider die de is

2 januari 2023

dat is raar ik wilde het…

dat is raar ik wilde het aanvraagformulier invullen en nadat ik het aanvraagfomulier ingevuld had ging ik gelijk door naar een idealscherm of ik gelijk fff 35 euro af wilde tikken zonder dat Robinmobile ook maar IETS gedaan heeft ??? Ik kijk nog wel fff verder ....

20 juli 2020

Ik ben bijna 3 jaar Robin fan en vertel…

Ik ben bijna 3 jaar Robin fan en vertel dan ook tegen iedereen dat ik de beste en relatief goedkoopste provider van NL heb. Tot 5 november jl want toen stond ik voor mijn bedrijf en ging de poort niet meer open (werkt via modem) en ik was afgesloten??? Er was gewoon betaald maar werkte niet dus ik snel Nog een keer betaald na dat ik 1,5 uur heb staan wachten op een collega want ik kon niet bellen om 4:30 uur in de nacht. Na de 2e betaling werd duidelijk dat er wel betaald was en de 2e betaling automatisch opschoof naar de volgende maand. En je raad het al 5 december en weer afgesloten terwijl de betaling al een maand binnen is bij hun. Ik wordt hier niet blij van Robin M en ik hoop dat dit de laatste keer is dat dit gebeurt anders moet ik toch wat anders gaan zoeken. Ik ben door jullie ook een klant kwijt omdat ze 1,5 uur hebben staan wachten op me. Kost me 7000 euro omzet per jaar.

5 december 2019

Is niet onbeperkt data,is beperkt!!!

Is niet onbeperkt data,is beperkt!!!
Voor hetzelfde bedrag kun je echt bij andere onbeperkt internetten.Ze verschuilen zich achter fair use policy en zetten je snelheid terug naar tussen 1kbps en 300kbps(kun je niet eens pagina openen).
Geloof je het niet?,sluit je aan bij hun en zie zelf wat we bedoelen.
Trouwens 2/3 van de positieve reacties komen van robinmobile zelf,want klanten van hun nu en ex klanten schrijven echt niet zo positief over hun geloof me.

3 december 2019

Je krijgt wat is beloofd

Robin mobile is voor mij onbezorgd bellen, iets wat ik niet veel doe maar toch, internet werkt gewoon via een betrouwbare partner, helemaal prettig als je veel reist.
Kies je voor lage snelheid, ja dan krijg je lage snelheid, dat is je eigen keuze. Robin is duidelijk in de informatie dat ze een FUP hanteren die in mijn ogen zeeeeer ruim is.
Ja het is wat vervelend dat je na ongeveer 6 weken in het buitenland een automatisch bericht krijgt over te veel gebruik, dat is dus eigenlijk niet te veel gebruik maar een lange periode in het buitenland. Allemaal volgens de richtlijnen die binnen de EU gelden.
Wat beloofd is, dat krijg je, zo simpel is het!!

26 augustus 2019

Al 2 jaar zeer tevreden klant bij Robin…

Al 2 jaar zeer tevreden klant bij Robin Mobile. Netwerk werkt altijd, automatische incasso altijd dezelfde kosten, zeer betrouwbaar. Verder wordt de geadverteerde snelheid vrijwel altijd gehaald, in tegenstelling tot providers die honderden megabit per seconde adverterem maar het niet kunnen waarmaken. Verder heb ik zeer goede ervaringen met de helpdesk, In het weekend belde ik met zeer gedetailleerde lastige vragen over facturering en halvewege de maand van abbonement wisselen en wat dan precies de kosten zijn en kreeg zeer snel en uitgebreid antwoord met alle details erin. Ik had dit niet verwacht en zeker niet in het weekend. Een dikke 10 voor (in elk geval Remco) van de Robin Mobile helpdesk

30 maart 2019

Ben vrijwel een van de eerste klanten…

Ben vrijwel een van de eerste klanten van Robin Mobile en mijn partner een jaar of 2,5. Heb het aan iedereen aangeraden en veel kennissen hebben er een abonnement lopen ...alles ging naar tevredenheid. Nu is er door een samenloop van omstandigheden 1 x een bedrag gestorneerd, wat ik handmatig heb betaald. de telefoon werd afgesloten. Het maand bedrag voor de volgende maand wordt / werd gewoon afgeschreven. Bij navraag is de sim bij Robin niet meer te activeren is het nummer komen te vervallen maar...wij kunnen binnen 30 dagen het nummer wel omzetten naar een andere provider. Met andere woorden wij willen jullie niet meer als klant. Onbeschoft maar ja wat wil je een bedrijf wat verweven is met KPN ...bagger. AFrader voor iedereen

2 oktober 2018

Kan niet beter.

Ik ben nu ruim 10 maanden klant en heb ben zeer tevreden
Ben al 2 keer overgestapt naar een ander abonnement en dat ging echt supersnel, binnen 60 minuten nadat ik een vraag had gestelt op de chat heb ik hun advies gevolgt en stuurde ik een verzoek voor een ander abonnement per mail, binnen 30 minuten kreeg ik een bevestiging en kreeg ik een link om te betalen, ik betaalde binnen 5 minuten en binnen 30 minuten kon ik al gebruik maken van mijn nieuwe snelheid dus helemaal geweldig.

30 juni 2018

Niet altijd onbeperkt.

Inmiddels na 2 jaar en 2x te maken te hebben gehad met de zgn. "fup" (Fair Use Policy van Robin Mobile ben ik overgegaan op een andere provider, mijn oude review is ook niet meer van toepassing, vandaar deze update hier.

Eigenlijk op het moment dat ik internet echt nodig had, had ik een onwerkbare trage verbinding waar je naar wordt teruggeschroefd als je teveel mb's hebt gebruikt volgens de FUP (27Gb in één week, dat is inderdaad veel, ong. 4 Gb per dag, op zich is het niet vreemd dat je af en toe zo een piek hebt, bijv tijdens vakantie zoals in mijn geval. Volgens Robin M. kon je met de lagere snelheid alles blijven doen op internet, maar in de praktijk kon ik er niets meer mee, geen pagina's meer openen, niets. Volgens de helpdesk lag het aan het bereik, en zouden alle providers op mijn locatie er ook last van hebben. De nieuwe provider heeft echter wel een goed 3G én 4G bereik op dezelfde locatie...

Is Robin Mobile dan slecht? Nee, maar ik zou het uitsluitend nog aanraden voor mensen met een licht internetverbruik (beetje facebook / telegram / whatsapp/ krantje online, etc.). Voor mensen met middel tot zwaar gebruik (vanaf het moment dat je regelmatig youtube of af en toe Netflix of andere streamingdiensten gebruikt) zijn er (veel) betere alternatieven die ongeveer hetzelfde kosten.

Met de helpdesk had ik een wisselende ervaring, men liet weten het niet leuk te vinden dat ik her en der negatieve berichten en reviews plaatste, hetgeen ook absoluut niet zo is, ik vertel gewoon mijn ervaringen zowel in goede als in slechte zin. Negatieve punten kan je niet blij mee zijn, maar ze ook als verbeterpunten zien. Robin Mobile reageerde in eerste instantie met standaard antwoorden over de FUP met verwijzing naar hun site, maar hadden verder niets te bieden toen ik geen internet meer had. Wél werd ik gebeld door R.M. en werd mij uiteindelijk een gratis "need 4 speed"upgrade aangeboden voor een week of max 2Gb, waar ik wel weer mee kon internetten, 2Gb is natuurlijk erg weinig.
Echt "onbeperkt" zijn daarmee de abonnementen bij "hoog verbruik" bij Robin Mobile dus niet.

OUDE REVIEW:
Ik begrijp eerlijk gezegd niet dat heel Nederland nog niet is overgestapt op een abonnement bij dit bedrijf. Doet wat het zegt: goede prijs voor onbeperkt gebruik van SMS, mobiel internet en bellen. Eenvoudig, geen toeters geen bellen: perfect.

Geen ervaring nog met de klantenservice of technische dienst (nog niet nodig gehad, ongeveer 1 jaar klant nu).

9 augustus 2017

Robin Mobile: ze komen na wat ze beloven, top prijzen, top klantenservice.

Robin Mobile,

Is het beste wat me is overkomen qua mobile telefonie.

Het vreemde is, ik heb alleen maar ellende gehad met KPN een vreselijk bedrijf zeer slechte klantenservice. Robin gebruikt de netwerk van KPN. Kortom je ziet hoe belangrijk een goede klantenservice is en doen wat je belooft.

Dat doet Robin ze reageren top via de app als ik een vraag had via de app binnen 15 minuten reactie.

En niet te vergeten idioot goedkoop naar mijn mening voor wat ze allemaal aanbieden, maar top ik klaag niet van mij mag de prijs lekker zo goedkoop blijven. Wat ook zo mooi is elke maand opzegbaar.

Mvgr. Donavon

28 juni 2017

Robin mobile absoluut nr1

Voor mij steekt Robin mobile met kop en schouders boven andere providers uit. Maandelijks opzegbaar transparante kosten en een betrouwbare goede verbinding. Hoop van ganser harte dat ze de huidige prijzen kunnen blijven hanteren want ik kan ze niet meer missen in mijn leven.

22 mei 2017

Wegvallende internet

1e maand geen problemen ervaringen waren zeer goed. Nu naar 1 maand regelmatig wegvallende internet of edge internet zelfs al meegemaakt dat tijdens bellen verbinding wegviel.

26 maart 2014

Heel erg tevreden

Mijn ervaringen met telecomproviders zijn over het algemeen slecht. RobinMobile geeft een heel andere, positieve ervaring. Ze lossen dingen snel op en denken met je mee. Zo kreeg ik een mailtje met 'we hebben je account vast actief gezet, want dan kun je alvast bellen in het weekend. Hoef je zelf geen moeite te doen'. Wat een overstapservice. Ook in de communicatie zijn ze snel, beleefd en menselijk.

29 oktober 2013

Is dit jouw bedrijf?