Had de waterblazer besteld wegens een foutje in adres kwam die niet door hun systeem. Na wat app contact hebben ze het super netjes opgelost. De water blazer werkt top! Ook de trimmer met verschi... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Hondentondeuse werkt heel goed
Hondentondeuse besteld. Even op moeten wachten in verband met pre order. Na ontvangst van een onjuist product via app contact opgenomen. Direct de volgende dag kreeg ik bericht van DHL dat er een nieuw pakket was opgestuurd. Ondertussen onze doedel Guus met de tondeuse gestyled. Werkt supergoed met zijn dikke krullende fleece vacht. Heel blij mee!
Robustrise schijt aan klant?
Hondentondeuse besteld via Bol. Levertijdindicatie uiterlijk 18 juni, 20 juni wordt een pakket bezorgd, ok iets later, no big deal. Ik open het pakket en tot mijn stomme verbazing is het een doos met poepzakjes. What the kak. Contact opgenomen via Bol. Wellicht is de doos poepzakjes een goedmakertje, geen idee, er wordt niets gecommuniceerd. Of is het een manier om tijd te rekken, want op de site van Robustrise staat de tondeuse inmiddels op pre-order. Wat inhoudt dat ze waarschijnlijk pas weer binnenkomen als de straat van Hormuz weer opengaat.
Super fijne service en snelle levering.
Super band werkt top eerdere andere…
Super band werkt top eerdere andere gehad werkte niet deze wel
Had de waterblazer besteld wegens een…
De water blazer werkt top!
Ook de trimmer met verschilde opzet stukjes werkt super voor onze toy poedels!
Bedrijf doet wat het beloofd
Bedrijf doet wat het beloofd. Goeie producten!
Gewoon top
Gewoon top. Snel geleverd en de waterblazer werkt super. Zou zo weer bestellen bij deze zaak!
Bestellingen worden niet geleverd!
Vorig jaar bestelde ik een blafband (17/9/2025), die ik nooit ontvangen heb, wel betaald. Nu opnieuw dezelfde blafband besteld via bol. Zou afgelopen zaterdag geleverd worden maar weer nog niets ontvangen...
Fantastische service van Thomas!
Fantastische service gekregen van Thomas voor de aankoop van een waterblazer : Robustrise 3800 W.
De volgende dag al geleverd en heel vriendelijke persoon!
Persoonlijke en klantvriendelijke…
Persoonlijke en klantvriendelijke ondersteuning!
Snelle reacties op je vragen alsook heel snelle service en verzending.
Perfect!
Snelle reactie
Snelle reactie en meedenken slang van mijn oude waterblazer was stuk en hebben nu een vervanger die past . De nieuwe waterblazer is lekker klein en licht is helaas niet echt stiller dan mijn oude .
Super blij met de hondenfohn
Super blij met de hondenfohn. Hij wordt droog maar ook schoon na zijn dagelijkse zwempartij.
Super fijn contact
Snelle levering. Fijn contact met de klantenservice. Probleem werd heel netjes opgelost!
Aanrader!
Blafband met bijzonder verhaall
We hadden een vlafband besteld en deze is niet binnen gekomen. Gebeld naar het bedrijf en er werd keurig een tweede blafband gestuurd per abuis met wel de juiste straat maar niet het juiste nummer. Hierop weer gebeld en het geld werd terug gestort. Ondanks dat werd het pakketje geleverd bij een afhaalpunt. Uiteraard opgehaald en het geld weer netjes naar het bedrijf overgemaakt. Grote klasse dat een bedrijf dit zo oppakt en zijn verantwoordelijkheid neemt.
Goede communicatie
Goede communicatie
Degelijk toestel
Doet wat het moet doen
Retourkosten zelf betalen
Ik bestelde de Robustrise X2 Pro Anti Blafband - Hondentrainer. Echter had ik me vergist en moest het de x3 zijn. Ik mocht hem retouren. Dit was snel geregeld via WhatsApp app. Wel een verrassing dat ik de retour kosten zelf moet betalen. De retour zending ging naar het bedrijf evgoods, ten Haveweg 16, 8106PH Marienheem.
Toen ik dit kenbaar maakte via de WhatsApp kregen ik geen respons 🤔
Een week na mijn appje en mijn review op trustpilot, van hierboven, kreeg ik een appje dat ze het vergeten waren en dat ik een betaalverzoek mag sturen.
blij met het product de Robustrise…
blij met het product de Robustrise Hondentrimmer/hondentondeuse 6 maanden geleden gekocht maar moest er toch weer aan denken en wou nog even een goede review achterlaten trimt zeer goed in mijn trimsalon!
Fijne waterblazers
Goed bedrijf en echt gespecialiseerde Waterblazers met veel kracht, heb het nu zon half jaar en het werkt zeer naar behoren! Blij met mijn robustrise waterblazer
Fantastisch product
Fantastisch product! Werkt na 2 dagen al aanzienlijk! Een aanrader voor elke eigenaar die diervriendelijk het blaffen af wilt leren. Ook na een fout met de verzending keuring en snel binnen een paar minuten opgelost.