Pure Enttäuschung!!! Die Qualität hat nachgelassen. Diese Entschuldigungen und „Berechnungen“ könnt ihr euch sparen! Bin seit fast einem ganzen Jahr dabei und die letzten Monate waren einfach n... Toon meer

Jag tycker att Boxarna är väldigt bra, det är bra produkter med god kvalitet som uppskattas av både hund och matte. Det fick gärna vara fler leksaker och lite mindre godis, men annars är det toppen. K... Toon meer

Detta är en kul & mysig stund att få öppna lådan med vår vovve. Hon älskar att få se, lukta vad som finns. Sen plockar hon ut det hon vill ha först, oftast leksaken. Om man har en vovve från 10kg & up... Toon meer

Vi är verkligen superduper nöjda med prenumerationen av Rockybox! Vi blir positivt överraskade varje gång av produkterna 🙌🏼 Alltid alltid är det bra saker där i & godis som hunden älskar! Rekomm... Toon meer

1. Dierenwinkel

Life is short - spoil your dog!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Bara fått hem tre boxar än

Bara fått hem tre boxar än. Men godiset som kommer med går då åt som smör i solsken.
Leksakerna dok har han visat varierat intresse för. Och en av dem höll bara dryga timmen. Men det kom med någon sån boll man stoppar godis/mat i. Såna leksaker uppskattar både jag och Bonzo. Kul å se när han får greja lite för att få komma åt godiset eller maten.

Super!

Fantastisk box som livar upp stämningen här hemma! Vår fyrbenta vän älskar verkligen alla godsaker och leksaker som kommit hittills!

30 april 2021

Pukka loves her RockyBox!

Pukka gets so excited for her monthly box of toys and treats! The ostrich treats are a favorite and now she sleeps with her stuffed emu. We are very happy with RockyBox!

Grym box!

Superbra box till min hund! Han älskar den o öppnar den gärna själv ;)
Produkterna som kommer i boxen är toppen.

Lika roligt varje månad

Roligt att kunna köpa produkter med bra kvalitet, finns alltid godis hemma vid alla tillfällen, både för lek och vid lydnadsträning. Skulle dock önska något mer av mjukt godis vilket jag tycker är lite lättare att ge vid träning utomhus. Roligt med era tips på träning, bra beskrivning att följa. Leksaker som är lite kraftigare uppskattas också då de har lite längre livslängd. Rolig överraskning varje månad för både Isak och matte.

30 april 2021

Trevlig box som både jag och Chester…

Trevlig box som både jag och Chester tycker är spännande att få en gång i månaden. Produkterna håller en bra kvalite. Leksakerna håller trots en livlig lekfull liten valp och bra att få små paket av olika ätbara produkter att testa vad som går hem. Ser framemot nästa box🤗🥰

30 april 2021

Nitro gillar utbudet av tillbehör som…

Nitro gillar utbudet av tillbehör som snacks och blandat bitar..leksaker och överraskning..vi tillsammans med Nitros bästa vän Zebbe delar på det som kommer och smakar och leker tillsammans
Nitro o Zebbe med matte är nöjda med det som kommer
Ha det så gott

30 april 2021

Vi är verkligen superduper nöjda med…

Rekommenderar verkligen Rockybox till alla er som vill skämma bort sin hund lite extra, det är så värt det ❤️

// Nathalie & Bentley 👩🏻🐶

30 april 2021

Rockybox gillas av både hund och matte

Rockybox är en härlig överraskning varje månad – både för hund och matte! Bra variation av produkter och min hund som ofta är kräsen med leksaker, har hittills älskat varenda leksak i boxen.