Bedrijf heeft geantwoord
Massagen virker efter hensigten! Hver gang en positiv oplevelse!!.Behagelig atmosfære og en meget dygtig massør, samt meget venlig !!!
Bedrijf heeft geantwoord
Roman er en af de dygtigste massører i danmark - ingen tvivl om det. Altid højt humør og høj kvalitet. Roman har en dyb indsigt i hvordan krop og muskler fungerer, og han anvender en kombination... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter en weekend i smerter og helve, så var Constantin min redningsmand i dag! Jeg var fyldt op med spændinger i ryg, skulder og nakke, og det lindrede Constantin med massage og vejledning på mit nu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kære besøgende - "Hos ROMAN MassageTerapi får du en gavnlig, afslappende og autentisk behandling. Jeg har mange års erfaring med behandling af fysiske og psykiske gener i alle dens former. Jeg elsker mit arbejde, fordi det glæder mig at glæde andre." - Constantin Roman, indehaver
Tårnby Torv 5, 1. sal, 2770, Kastrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Havde haft ondt i hoften et par måneder. 2x Massage reducerede problemet betydeligt. Massagen var målrettet mit behov, som var hofte, men også ben/knæ, som var kilde til problemer. Fik god vejledning til forebyggelse.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Hyggelige omgivelser,Roman er en behagelig person,der kan sit arbejde.
Total afslappet når man går derfra

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
En rigtig god oplevelse, man er i trygge og professionelle haender hos klinikken. Constantin Roman er en fantastisk, meget venlig, certificeret masseur det lytter til kundeners behøv. Massagen er en af den bedste i byen og vil gerne anbefales.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Er altid glad og veltilfreds når jeg har været her, super dejligt, så kan kroppen slappe lidt af igen

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Super god behandling, behalig, sød, dejlig atmosfære..kommer igen og igen.. Roman ved hved han kan og gør...👍👍👍

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Efter en weekend i smerter og helve, så var Constantin min redningsmand i dag!
Jeg var fyldt op med spændinger i ryg, skulder og nakke, og det lindrede Constantin med massage og vejledning på mit nu længere forløb hos ham! Jeg siger af hjerte tak for din helt igennem professionel massage teknik og hjælp!

Professionel massør.
Rigtig god massage.
Altid god atmosfære i klikken.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Roman er en yderst professionel, venlig og imødekommende behandler.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Fantastik massør. Man kommer med et problem, som ham for løsnet op for. Han giver øvelser og gode råd, så man kan måske kan undgå at samme problem kommer igen. Jeg har oplevet det ved flere lejligheder. Jeg er dybt taknemmelig for Constantin.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Lige meget hvor det smerter i kroppen fixer Constantin problemet med sine mirakuløse evner indenfor massagens gunst - og det er hver eneste gang det lykkedes ham at frigøre smerter, indskrænkninger og andre ubehag til tålelige tilstande og forbedret velbefindende

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Roman massageterapi er Danmarks bedste massageklinik for os med mange udfordringer og skavanker.
Her bliver man altid mødt med et smil og klinikken emmer af ro og harmoni, så man kan træde ud af det daglige hamsterhjul for en stund, og synke ind i den meditative verden, mens kroppen bliver behandlet.
Jeg har lige gået med krykke efter at have trådt forkert. Knæet gjorde voldsomt ondt og jeg kunne ikke gå uden hjælp. Havde en tid hos Constantin, og han vurderede at jeg blandt andet havde forstoppede lymfekirtler i benene. Efter massagen var jeg godt mør i kroppen, men dagen efter stod jeg ud af sengen og kan nu gå uden krykke.
Det er ikke første gang jeg har sådanne oplevelser, og det beviser overfor mig, at Constantin Roman er super veluddannet og dygtig på sit felt.
Har du en udfordring med kroppen og søger hjælp i klinikken, så er du ikke alene om udfordringen mere. Der bliver undersøgt om der er kommet nye/andre/yderlige muligheder for at blive skaden/udfordringen kvit. Constantin er meget nysgerrig på forskellige metoder og der er ikke 2 massagetimer som er ens. Kommer altid an på hvordan du har det, og herefter beslutter Constantin hvad han kan gøre og i hvilken rækkefølge.
Jeg kunne skrive i et væk om hvor dygtig en massør vi har her i Tårnby, men jeg vil også advare jer. Det er stærkt vanedannende, at komme hos så kompetent en massør.
Tak for Dig, Constantin Roman 🙏🙏❤️

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Roman hår meget op i, at man får en rigtig god behandling og kommer også med gode råd.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Man får altid god behandling der. Han har hjulpet mig af med flere skavanker.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Tilfældigvis valgte vi at få massage her - det var det nærmeste MEN NOK OGSÅ DEN BEDSTE MASSAGE OG VEJLEDNING NOGEN SINDE Anbefales til alle fra en ældre herre

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Jeg er et sted på livets rejse, hvor det hele driller. Lidt for meget. Constantin Roman er for mig nærmest et levende lys midt i alt det mørke i form af dumme smerter, jeg kæmper med.
Han møder mig med autentisk nærvær, omsorg og yderst kompentente teknikker, der hjælper min krop med at spænde af. Han er erfaren og dygtig og utrolig detaljefokuseret, hvilket mærkes i alt fra det flydende flow til fokus på områder, det kræver ekstra fokus.
Han får mine varmeste anbefalinger. Du vil ikke fortryde en behandling hos ham. Du vil nok, som jeg selv, allerede glæde dig til, at du skal forbi ham igen.

Antwoord van ROMAN MassageTerapi
Lees meer over geverifieerde reviews.