1. Decoratie- en interieurwinkel

Rønbæk er en dansk virksomhed fra Aarhus, der designer og sælger lofthængte biopejse. Vi startede, fordi vi selv ledte efter en pejs, der kunne hænge frit i rummet uden skorsten, og ikke kunne finde den. Så byggede vi den. Vores biopejs hænger ned fra loftet og bliver et samlingspunkt i rummet i stedet for noget, der står op ad en væg. Den kører på bioethanol, så der er hverken skorsten, røg eller aske. Pejsen er rund, 60 cm i diameter, bygget i 1,5 mm stål med varmebestandig pulverlakering, og den kan drejes 360 grader på et kugleleje, så flammen vender, som du vil have den. Brændkarret rummer op til 2,4 liter, hvilket giver op til omkring 9 timers brændetid på en fyldning. Montering tager typisk omkring 20 minutter. Designet er skandinavisk og bevidst enkelt: sort stål, rene linjer og ingen unødvendige detaljer. Vi sælger direkte fra vores egen webshop uden mellemled, og vi leverer selv en stor del af pejsene ud til kunderne i Danmark, så vi kan svare på spørgsmål om montering undervejs. Vi er et lille hold, og du kommer altid til at tale med et menneske, der kender produktet. Har du spørgsmål før eller efter dit køb, kan du skrive til kontakt@ronbaek.dk eller ringe på +45 23 65 90 26. ronbaek.dk

4,3

Uitstekend

4,3

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Vi har i august købt den fine biopejs…

Vi har i august købt den fine biopejs her fra Rønbæk og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Den giver virkelig den hygge og stemning vi håbede på, da vi bestilte den.

Så en varm anbefaling herfra - fint firma og fint produkt🔥🔥

7 augustus 2026

Kundeservice on fire! 🔥

Virkelig en fin pejs, som lever op til hvad man ser på hjemmesiden!
Kundeservice er i top! Der er både god vejledning, information og plads til dumme spørgsmål 😉
Alt i alt kan det kun være 5 ud af 5 stjerner!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Keep up the good work!