In no time een kamer in Amsterdam gevonden! Eerste poging meteen raak. Heel fijn om niet meer alle Facebook groepen hoeven af te zoeken.
just now New In eerste instantie vond ik het niks om te betalen voor iets wat ik zelf ook kon doen. Maar deze app scant advertenties heel de dag door, en stuurt je gelijk een mailtje als er kamer vr... Toon meer
Vertel ons waar en wat voor kamer je zoekt, en onze zoekmachine gaat direct voor je aan de slag. Room Ranger doorzoekt continu sociale media en makelaarswebsites zoals Facebook, Pararius, MyHospi en Woongroep.net, zodat jij altijd als een van de eersten op de hoogte bent van alle nieuwe kamers. Elke maand verschijnen er duizenden kamers op Facebook en andere sociale media, verspreid over tientallen verschillende pagina's, waar ook veel spam tussen staat. Room Ranger maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om echte kamers van spam te onderscheiden. Zodra onze zoekmachine een kamer vindt die aansluit bij jouw profiel en zoekcriteria, ontvang je direct een melding. Je hoeft dus niet meer urenlang door verschillende Facebook-groepen te scrollen, maar bent altijd snel op de hoogte van nieuwe kamers die aan jouw wensen voldoen.
2e hoge weg 85, 3701AW, Zeist, Nederland
- info@roomranger.nl
- roomranger.nl
In no time een kamer in Amsterdam…
Goede criteria
Je krijgt veel huizen te zien van verschillende sites. Ook kan je zelf goed je criteria aanpassen, zodat je alleen huizen/kamers te zien krijgt die bij jouw interesses passen.
Room Ranger echt een aanrader!
Room Ranger is een superhandige website voor studenten/kamerzoekende die op zoek zijn naar een kamer. Het platform is overzichtelijk, betrouwbaar en specifiek gericht op (studenten)kamers. Dankzij duidelijke filters en actueel aanbod kan je snel en eenvoudig een kamer vinden die past bij je budget en locatie. Bij mij heeft het perfect gewerkt – ik vond snel een fijne kamer. Een ideale tool voor wie zonder stress op kamers wil gaan.
Zeer tevreden
Er wordt meermaals per week een aanbod aan kamers verschaft die zeker voldoen aan de opgegeven wensen. Dit helpt mijn zoektocht naar een kamer gegarandeerd en het bespaart mij tijd door niet meer eindeloos diverse websites af te struinen. Aanrader!
Fijne en prettige ervaring!
Room Ranger heeft me op een fijne manier geholpen bij het vinden van een kamer. Ik was het eindeloze zoeken zat, maar dankzij hun zoekalerts kon ik zonder moeite op alle geschikte kamers reageren. Zeker een aanrader voor iedereen die zonder gedoe een kamer zoekt!
Een fijn platform om zonder al te veel…
Een fijn platform om zonder al te veel gedoe aan een mooie kamer te komen!
Snel en efficiënt aan een kamer gekomen!
Heeft mij heel erg geholpen bij het vinden van een nieuw plekje. Vooral omdat je niet de hele tijd zelf hoeft te zoeken, maar dat Room Rager dat voor je doet. Ook op plekken waar ik anders nooit zou kijken. Aanrader en je snel en efficiënt een kamer zoekt!
Precies waar ik naar opzoek was
Precies waar ik naar opzoek was! Veel fijner om een melding te krijgen zodra er nieuw aanbod binnen mijn criteria is ipv de hele dag op scherp te hoeven staan
Heel nice
Heel nice! Ik was helemaal klaar met het eindeloos scrollen op facebook en de andere platforms. Zeker het proberen waard
hele fijne site en kreeg veel berichten
Super handig en precies wat ik zocht
De zoekmachine is echt top en vooral dat ik het gewoon op mijn mail krijg. Normaal reageer ik ook random en past niet alles bij mij, nu weet ik zeker dat wat in mijn mail komt ook echt is wat ik zoek. 14 februari ontvang ik de sleutels van mijn studio!
Efficiënt, snel en doet wat het beloofd
just now
New
In eerste instantie vond ik het niks om te betalen voor iets wat ik zelf ook kon doen. Maar deze app scant advertenties heel de dag door, en stuurt je gelijk een mailtje als er kamer vrijkomt die bij je past. Die 10 euro heb je dus snel terugverdiend, en hij zoekt ook nog eens beter dan dat ik zelf kan doen een uurtje elke dag. Al met al een goeie app, en veel efficiënter dan zelf gaan zitten zoeken.
Na lang zoeken naar een kamer via…
Na lang zoeken naar een kamer via facebook was ik er helemaal klaar mee. Via deze website heb ik gelukkig toch een kamer kunnen vinden.
Werkt super fijn
Werkt super fijn! Het heeft mij heel goed geholpen bij het vinden van een kamer.
Zeker een aanrader!
Na 2 weken heb ik 3 hospiteeravonden binnen, zeker een aanrader!
Facebook scrollen is vanaf nu verleden tijd
Super fijne website om een kamer te vinden, scheelt echt heel wat uren door facebook scrollen en je krijgt gelijk een mailtje als er een kamer gevonden is die aan jouw zoekwensen voldoet.
Handige zoekmachine waardoor je zelf Facebook niet meer af hoeft te struinen
Ik heb tot nu toe in het zoeken naar een onderhuur/permanente plek het meeste succes gehad op Facebook. Helaas kost het constant bijhouden van alle woning groepen veel tijd. Daarom vind ik deze zoekmachine echt top. Je krijgt alleen de relevante advertenties binnen in je mail, inclusief contactgegevens waardoor je direct contact op kan nemen en niet terug naar Facebook moet. Je kan gedetailleerde zoekcriteria instellen (leeftijd, werkend/studerend, inschrijving mogelijk), en je krijgt veel mails binnen.
Fijn platform voor het zoeken van een…
Fijn platform voor het zoeken van een kamer, ik had na 1 week al 2 hospitatie-uitnodigingen!