2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,0

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Heel goede ervaringen met ParkDus

Ik kan alleen een beoordeling geven over ParkDus, de parkeergelegenheid bij vliegveld Düsseldorf. Heel duidelijke info vooraf, met een shuttlebus binnen 5 minuten op het vliegveld en ook zeer snel weer opgehaald bij terugkomst waar mijn auto weer klaarstond. Geen negatieve reactie dus.

1 oktober 2025

Wat een drama en prutsers!

Wat een drama en prutsers!

Bij aankomst bleek er maar 1 busje te zijn voor vervoer naar het vliegveld, in dit busje konden maar 8 personen terwijl er al een groep stond van zo`n 15 mensen en de bus net weg was. De pendelbus had per rit 3 kwartier nodig, dus je kunt je voorstellen dat de mensen allemaal zorgen hadden over op tijd zijn voor hun vlucht.
Zelf had ik nog 15 min de tijd op het vliegveld om bij mijn vlucht te komen, het hele vliegveld door, door de beveiliging en dan rennen naar het vliegtuig waar ik als laatste aan boord stapte.
En dit terwijl ik 2 uur van te voren bij de parkeerplaats was.
Om op de terugweg dit te voorkomen heb ik gelijk gebeld dat ik geland was. De bus zou klaar staan als ik bij de afhaal plek bij draaideur C zou staan.
Dit was uiteraard niet het geval, ik wilde niet gelijk bellen en heb 15 min gewacht voor ik belde. Ik kreeg toen te horen dat hij net weg was. Ik moest nog maar een half uur wachten.
Na 35 min maar weer gebeld en kreeg te horen dat ze eraan kwamen. na 20 min nog steeds niet maar weer gebeld. om te horen dat de chauffeur mij niet gezien had en weer is weg gereden, wat niet waar was, ik had inmiddels al zo vaak gebeld dat ze mijn nummer gewoon hadden maar blijkbaar niet konden bellen waar ik dan zou moeten zijn. Tot die tijd heb ik in de kou en regen staan wachten en kon weer 25 min tot een half wachten. toen ik uiteindelijk maar weer ben gaan bellen namen ze niet meer op. En als je daar staat terwijl zij jou auto hebben wordt je heel erg gefrustreerd.
Ik ben blijven bellen tot er uiteindelijk een heel ander persoon opnam met de vraag wie ik was en hoe laat ik opgehaald wilde worden.. daar heb ik gemeld dat ik met de taxi naar hun toe kwam om mijn auto te komen halen en dat ze er maar voor konden zorgen dat mijn auto met sleutel klaar stond.
45 euro aan taxigeld armer, koud en nat kwam ik aan waar een jong ventje mij de sleutel gaf en in de reis van 1,5 uur naar huis kon gaan hervatten.
Ik heb me lang niet zo gefrustreerd gevoeld dan die uren op het vliegveld te wachten tot deze prutsers mij kwamen halen.

Geef wat meer geld uit en vermijd deze onbetrouwbare oplichters niet!
Ik heb mijn lesje geleerd, Dit nooit meer!!

14 september 2025

Kunnen niets

Slechte club. Doen niks kunnen niks. Zijn niet bereikbaar. Willen alleen geld verdienen met services van iemand anders. Tussenpersoon die geen enkele meerwaarde toegevoegd. Sla deze club over!

6 juli 2025

Lastig, maar te doen

Wij vlogen vanaf Parijs Orly. Wel wat miscommunicatie met de valet (spreken amper Engels en wij steenkolen-Frans) maar de medewerkers hebben op hun manier wel echt hun best gedaan om de auto te brengen en te halen en in contact te blijven.

Wij moesten uiteindelijk 1,5 uur wachten.
Ik had de reviews gelezen en was al bang met de Thalys naar huis te moeten maar dat was gelukkig niet nodig.

30 juli 2025

Totaal onbetrouwbaar

Totaal onbetrouwbaar. Kunt blijven bellen voor de shuttle maar ze nemen gewoon niet op. Niet reserveren, er is geen plaats, geen shuttle en je kunt halsoverkop gaan zoeken naar een andere duurdere plek als die er is. Ik krijg het geld wel terug. Dus 160 euro voor de spoedplek minus 33 euro. En gratis een hoop gedoe en stress ...

1 mei 2025

Nooit doen.

Doordat we 2x naar een verkeerd adres zijn gestuurd en we dus verdwaalden kwamen we te laat bij de valet parking aan. Na telefonisch kontakt werd ons verteld dat ze ons niet meer wilden helpen en maar een andere parkeergarage moesten zoeken. Volgens de voorwaarden moeten ze een uur wachten en mogen dan kosten berekenen
We zijn ons geld kwijt en ook hebben we nog eens extra kosten voor een andere parkeergarage.
Wees gewaarschuwd !!!

22 april 2025

Nooit mee in zee gaan

Nooit mee in zee gaan. Goeie kans dat je je auto kwijt bent. Totaal onbereikbaar bij drop off en pick up. Uuuren staan wachten zonder idee waar onze auto was. Tussenkomst van politie nodig geweest om auto na 4,5 uur terug te krijgen! Zonder opgaaf van reden, zonder excuus.
Nul sterren.

30 april 2025

Onbetrouwbaar en onbereikbaar bedrijf

Dit is een heel schimmig bedrijf dat heel veel namen voor hetzelfde gebruikt, in ons geval valet parking (Vliegenenparkeren.nl en Express Parking Zaventem en Valet Parking Brussel). Wij waren bang dat we onze auto nooit meer terug zouden krijgen omdat het bedrijf beloofde binnen 10 min te komen, maar we uiteindelijk 2,5 uur hebben gewachtop onze auto op Brussel Airport. Bedrijf is ook niet telefonisch bereikbaar. Heeeeel slechte service.

30 april 2025

Eigenlijk zou ik geen ster moeten…

Eigenlijk zou ik geen ster moeten geven. Het zijn hier echte oplichters. Het basisbedrag netjes betaald. Dan komt er nachttarief bij en omdat we een transporter hebben ook nog extra bij betalen . Dit kan alleen cash. Bij aflevering 60 euro extra cash betaald. Geen kwitantie gevraagd. Veel te goed van vertrouwen. Bij ophalen opnieuw verplicht om 40 euro te betalen nachttarief 2x en 10 euro voor een extra dag. Daar hadden wij niet op gerekend. We hadden 50 euro cash. Maar er was geen geld retour. Een tikkie kon ook niet. Moesten we om 1.30 uur nog ergens pinnen. Uiteindelijk hebben we maar de 50 euro gegeven . Want anders kregen we de auto niet mee. De beide personen ik denk een echtpaar scheurde toen vol gas weg.
Het geld zien we nooit terug 110 euro boven op de normale prijs. Wat zijn we toch goed van vertrouwen. Er helemaal in gestonken. Wees gewaarschuwd want deze mensen zijn vals spelers.

31 januari 2025

Ik reserveer nooit meer bij Roosh

Ik reserveer bij EazzyPark Rijnlanderweg voor 21 sep, maar de auto heeft nu een kapotte versnellingsbak. Ik kan niet wijzigen, want er is geen vervangende auto. Nu wordt ik gebracht door iemand, dus annuleer ik mijn reservering meer dan 48 u voordat mijn reservering R4802465386 is en ja hoor, TOCH kost mij 15%!!!!!
Alsof zij iets gedaan hebben voor dat geld, # verdienmodel. Ik voel me opgelicht, ik kan vlg de website tot 48u vooraf kosteloos annuleren.
Dus advies, je kunt beter ergens anders reserveren!!!

16 september 2023

Top bedrijf met échte vakkennis!

Sinds het begin van de samenwerking met Roosh zijn wij als bedrijf enorm te spreken over de samenwerking. Er wordt een zeer duidelijk plan gemaakt waarmee er geen gouden bergen worden beloofd maar juist realistische doelen worden gesteld. Deze doelen worden ook allemaal gehaald binnen de aangegeven tijdsverwachting en conform de besproken afspraken. Er wordt transparant gewerkt met een echte no-nonsense mentaliteit, iets waar wij als bedrijf erg van gecharmeerd zijn. Voor ons is het een enorme boost geweest op het gebied van online vindbaarheid wat ook heeft geleid naar een uitbreiding van ons klantenbestand. Een top bedrijf met ontzettend veel kennis over online vindbaarheid. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn online bezigheden wil halen!

1 juni 2021
Reviews in alle talen tonen. (26 reviews)