Zou direct worden verstuurd maar nog niets ontvangen. Ik hou nog enige hoop maar vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Zo oneerlijk deze praktijken. Ga gewoon werken voor je geld. Dat doen wij ook! N... Toon meer
Oplichters. Bestelling gedaab van 100€. Nooit ontvangen. 3x gemailt en geen antwoord. Let op: bestel hier nooit!!!
Snelle levering goed verpakt .. Mooie body helaas valt te klein Alleen jammer dat artikel niet retour kan en er niet genoeg maten te koop waren
Rosea Rose is a leading underwear brand creating comfortable but sexy underwear designed to make you look and feel your best self. Our underwear scream confidence, sensuality and irresistibility. Shop Rosea Rose now.
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Nederland
- info@rosearose.com
- rosearose.com
Na 3 tot 4 weken eindelijk ontvangen
Na 3 tot 4 weken eindelijk ontvangen. Dat had wel beter gecommuniceerd mogen worden. Ook de reactie op verzoeken en dergelijke kan veel beter.
Oplichters
Just perfect
Just perfect, good qualty. Sweet staff and faster shippinh
Zeeeeer goede service!!
Geweldige klantenservice :)
Ik had wat problemen met mijn pakketje omdat ik zelf het adres verkeerd had ingevuld: de lieve dames van de klantenservice hebben mij hier écht goed mee geholpen. De reactie was snel en er werd mega fijn meegedacht!
Over het product: dit is van goede kwaliteit en echt net zo mooi als op de foto’s!
Zeer goed kwaliteit erg te vreden mee…
Zeer goed kwaliteit erg te vreden mee zit goed past goed aan sluit goed op je lichaam
Mijn eerste lingerie set, ooit!
Ik koop zelden ondergoed, vooral bij nieuwe bedrijven, maar ik wilde graag mijn eerste Rosea Rose set in bezit hebben.
De marketing/insta pagina is wat me erg aantrok. De prijs en kwaliteit van de stof? Goud.
Niet te vergeten de fijne klantenservice van Tamara. Ze hielp me goed bij het ruilen van maat. Ze maakte het me erg gemakkelijk en nu hebben jullie een andere loyale klant er bij!
Super mooie bodysuit
Super mooie bodysuit. Zit heel lekker en staat ook super mooi. Ook als je kleine borsten hebt staat de bodysuit nog steeds heel mooi. Levering was helaas wel 2 dagen later dan verwacht, maar nog steeds even blij mee!!
Uitstekende service!
Na mijn bestelling super goed geholpen door de klantenservice via Instagram. Erg snelle communicatie! Toen mijn bestelling aankwam bleek er een productiefoutje in de body te zitten. Heb via Instagram een foto van de fout gestuurd en kreeg al snel reactie dat ze dat erg vervelend vonden en dat er gelijk een nieuwe body aankwam. De body werd een dag later al verzonden. Top! :)
Blij met de rode body!
Ik ben ontzettend blij met de body die ik hier heb besteld. Hij zit mooi, en hoewel het altijd lastig is om body’s goed in te schatten qua maat, past hij ook goed. Ik ben 179 cm, en weeg rond de 65 kg en heb maat M gepakt, voornamelijk vanwege de lengte. De underwire is net te groot maar het valt niet heel erg op dus het is niet erg.
Mooi artikel
Mooi artikel, heel snel geleverd, wel zonde van kosten retourneren. Valt aan de kleine kant.
Niet voor elk lichaamstype
Helaas kan je een sale item niet retour sturen. Waar ik pas achter kwam toen ik hem terug wou sturen. Je kan hem alleen omruilen, alleen was bijna alles al uitverkocht.
Het artikel is erg mooi, sexy en van goede kwaliteit, maar het past niet bij elk lichaamstype.
Zelf ben ik slank (60 kg) , lang (1,80 m) en heb kleine borsten (A75). Als je de verwachting hebt van de modellen op de foto heb je in mijn geval de verkeerde verwachting.
Voor de rest super levering en een goed artikel. Alleen is het niet weggelegd voor iedereen.
Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen!

Antwoord van Rosea Rose
Snelle levering goed verpakt ..
Snelle levering goed verpakt ..
Mooie body helaas valt te klein
Alleen jammer dat artikel niet retour kan en er niet genoeg maten te koop waren

precies wat je verwacht
Super snel geleverd en hele mooie kwaliteit. En bovenal hij zit erg lekker!
Super tevreden!
Ik heb de Dreamy Rose body besteld en ben er super tevreden van! Zit als gegoten en ook de levering kwam al de dag erna! 🥰🌹
Super mooie producten
Super mooie producten, goede kwaliteit, hele snelle levering En fijne service!!! Hele grote aanrader!!!