Verpakking is heel verzorgd en schattig! De levering is uitstekend en heel vlot. De producten zijn helemaal in orde. Ik kan enkel positieve dingen vertellen over deze small business en ik hoop dat dez... Toon meer
na het sturen van een berichtje kreeg ik ontzettend snel antwoord met duidelijke en vriendelijke info! meteen besteld en alles was na 2 dagen binnen. producten zijn van uitstekende prijs kwaliteit. ik... Toon meer
Ik gebruik al een tijdje mijn productjes en ik ben er super tevreden over! De delivery was erg snel en de customer service is op en top. Jullie communicatie en aanpak is duidelijk en vlot. Ik word alt... Toon meer
Discover all things Korean skincare at Rose Korean Beauty. Shop skincare, makeup, beauty tools & more at great prices!
Toekomststraat, 9470, Denderleeuw, België
- info@rosekoreanbeauty.com
- rosekoreanbeauty.com
Vraagt klanten om een review
Snelle service
Snelle service, mooi, netjes en veilig verpakt. Klantvriendelijk als je vragen hebt, antwoord ook snel! ☺
Super!
Vooraf advies gevraagd over welke producten ik best kon gebruiken. Zeer duidelijk en uitgebreid advies gekregen. Producten besteld en heel snel geleverd gekregen. Alles werd ook netjes ingepakt.
Uitgebreid assortiment van producten
Uitgebreid assortiment van producten, snelle levering en ongelofelijk lieve mensen achter Rose Korean Beauty
snelle levering van mn fav producten
Heel snel ontvangen na de bestelling
Heel snel ontvangen na de bestelling. Mooi ingepakt en ik ben heel blij met alle producten.
Snelle levering en betrouwbaar.
Bestelling altijd mooi op tijd en met…
Bestelling altijd mooi op tijd en met zorg ingepakt!
Zeker een aanrader!
Ik heb al vaker hier besteld en ik vind de producten altijd top! Ook is het supersnel geleverd en ze doen er altijd een lief kaartje bij. Zeker een aanrader dit!!
SUPEEER
Altijd snelle levering, mooi verpakt, vriendelijk en vaak zitten er nog gratis staaltjes bij!🤭 De producten zijn natuurlijk ook heel goed en kloppen ook altijd
Aankopen bij Rose Beauty?
Ondanks dat de prijs wat aan de dure kant kan liggen vind ik dat dit het 100% waard is!
Ten eerste kreeg ik gelijk een bevestiging van mijn bestelling wanneer ik dit besteld had en kreeg ik ook nog een mail van van het postbedrijf over het door hen ontvangen pakket. Dit kan jou als klant al wat geruster stellen, wetend dat de purchase “real” is.
Mijn pakket is dan ook paar dagen later aangekomen zonder enig rumoer.
Qua verpakking was dit erg mooi samengesteld, men kan zien dat dit met liefde is gemaakt. Ook was er geen schade aan mijn producten!! Samen met het gepersonaliseerde kaartje voelde ik me al thuis bij Rose Beauty.
Ik kan met zekerheid zeggen dat ik zeker in de toekomst meer zal aankopen!
Wel moet ik nog zeggen dat ik hoop dat er in de toekomst meer producten te koop zullen staan :)
Skincare
Pakket kwam in zeer goede staat aan, was ook goed ingepakt
Met mooi papier en een zeer mooi bedankingekaartje
Alle producten waren prima in orde, alsook de extra producten
Ik zou het zeker aanraden aan derden
En ik ga ook zeker nog bijbestellen
Heel tevreden van de producten
Heel tevreden van de producten, ook supersnel geleverd. Had een product dat lekte en hebben me meteen een nieuwe gestuurd!!!!
Snelle levering en top/persoonlijke service, zeker een aanrader!
Snelle levering, vriendelijke service, super leuk ingepakt met altijd een persoonlijke kaart als bedankje en gratis goodie en samples.
Skincare routine
Ik vroeg advies via Instagram en volgende dag kreeg ik een hele skincare routine in mijn mailbox met het advies. Ook wat een must is en wat optioneel is. Ze smeren je dus niet alle producten aan. Lieve dames!
Het product werd snel geleverd!
Zeer vriendelijke en goede service
Een item was niet meer beschikbaar, waarvan ik meteen een mail kreeg met duidelijk de verschillende opties die ik kon nemen mbt terugbetaling / gelijkwaardige vergoeding / ... Pakketje was tip top in orde geleverd. Ik ben heel blij met de service!
Topshop met topservice!
RoseKoreanBeauty is echt de shop bij uitstek voor je skincare. De service is echt super en de owners de liefste!
na het sturen van een berichtje kreeg…
na het sturen van een berichtje kreeg ik ontzettend snel antwoord met duidelijke en vriendelijke info! alles was na 2 dagen binnen.