Jeg har kun godt at sige. I har hjulpet mig adskillige gange, også akut. Altid søde, forstår det hele, hurtig service og helt reelle omkring hvad der kan betale sig og hvor jeg nok lige skulle ov... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget kundevenlig og kompetent support Det var en meget behagelig oplevelse og jeg fik løst mit problem, måtte lige ringe op igen og der var fuld forståelse. Var særlig tilfreds med at der blev faktu... Toon meer
Jeg har været privatkunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 år, og har altid været yderst tilfreds, både med modtagelsen af det problem, man kommer med, og at man altid bliver forstået. Jeg har... Toon meer
roskilde It kan klart anbefales hvis du har bævl med ddin pc / printer - altid tid til at hjælpe og kunden er i centrum - supporter er 100 5 fokuceret på dig og dit problem :-) Daniel var en stor... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Roskilde IT ApS
Geschreven door het bedrijf
Kunderne er både små og mellemstore virksomheder samt private.
Roskilde IT yder f.eks hjælp med:
Business & IT rådgivning
Håndværkervænget 7, 4000, Gundsømagle, Denemarken
- david@roskilde.it
- roskilde.it
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har kun godt at sige
Jeg har kun godt at sige. I har hjulpet mig adskillige gange, også akut. Altid søde, forstår det hele, hurtig service og helt reelle omkring hvad der kan betale sig og hvor jeg nok lige skulle overveje det.
I er også dygtige til lige at forklare det hele, så man forstår konsekvenserne af de aftaler man laver.
Kan kun anbefales
Mvh Ulla
Meget kundevenlig og kompetent support
Meget kundevenlig og kompetent support
Det var en meget behagelig oplevelse og jeg fik løst mit problem, måtte lige ringe op igen og der var fuld forståelse. Var særlig tilfreds med at der blev faktureret for ½ time da det var en hurtig opgave.
Gammel kone rigtig glad for at have været kunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 r
Jeg har fået hjælp til problemer med min hjemmeside vedr. min slægtsforskningsresultater, overførsler til ny computer, problemer med slægtsforskningsprogrammet Legacy, problem med Outlook og sikkert også mange andre store eller mindre problemer.
Det skaber tryghed, at man altid kan kontakte Roskilde IT, og altid få sit problem løst.
Hanne Thøgersen
Super oplevelse
Super oplevelse, Daniel tager altid
telefonen når man har brug for hjæl.
perfekt gendannelse af gammel ekstern harddisk
meget imødekommende og venlige medarbejdere. Perfekt gendannelse af gammel ekstern harddisk. Løbende telefonisk orientering om fremdrift. Alt i alt en dejlig oplevelse.
Hurtig og professionel hjælp 🤩
Alt gik godt
Krævede dobbeltbetaling for at fikse…
Krævede dobbeltbetaling for at fikse samme problem som der var betalt for!

Antwoord van Roskilde IT ApS
Professionelt og pålideligt firma
Professionelt og pålideligt firma.
Medgiver firmaet min bedste anbefalinger! Mvh Gitta Jensen
Det fungerer bare 👍
Denne gang var det “blot” en fornyelse af virusbeskyttelse, men dejligt at det kører automatisk og jeg ikke skal huske på noget.
Jeg kan klart anbefale Roskilde it 😊
gmail
Roskilde IT ApS hjalp med at løse mit problem,
og det var oprettelse af en gmail, samt oprydning
på Iphone, Tablet m.m.
Fantastisk hurtig og effektiv hjælp at…
Fantastisk hurtig og effektiv hjælp at få, når man ikke er så IT kyndig selv.
super kundevenlig support
Daniel var en stor hjælp da min printer pludselig fik et flip og synes det var sjovt at drille, så det krævede proffessionel hjælp.
Roskilde It har priser der giver fuld valuta for pengene - du bliver ikke snydt.
Troværdige og dygtige folk.
Troværdige og dygtige folk.
Det betaler man for, men mødes også af service og hjælpsomhed. De løser problemet.
Hurtig hjælp og hurtig fejlfinding og…
Hurtig hjælp og hurtig fejlfinding og rettelse på et sent tidspunkt før (efter) lukketid.
Tak for det
Altid kompetent service fra et team
Altid kompetent service fra et team, som ved hvad de taler om og som giver den bedste vejledning.
Lees meer over geverifieerde reviews.