Het wordt gekker en gekker met alle smeersels, serums en olieën waar een weldenkend mens net over de vijftig uit kan kiezen. Iedereen belooft een magisch elixer en durft er zo langzamerhand angstaanja... Toon meer
Ik had 2 gezichtsserums besteld. Ik had verwacht dat het iets olieachtiger zou zijn, het trekt vrij snel in. De gebruiksaanwijzing die erbij zat was niet in Nederlands. De aankleding vond ik persoonli... Toon meer
Skincare serum routines just for you.
Keizersgracht 555, 1017 DR, Amsterdam, Nederland
- +31 85 208 2580
- info@routinely.com
- routinely.com
Ik gebruik de producten van Routinely…
Ik gebruik de producten van Routinely inmiddels een aantal jaren en ben heel tevreden. Het verschil merkte ik even toen ik een paar weken zonder de serums zat en ze weer terug kon gebruiken. Mijn huid zag er direct weer enorm veel beter uit.
Super goeie producten
Super goeie producten, zeker die everyday serum en balm cleanser. Mijn huid voelt altijd zo zacht aan en ziet er ook super gezond uit. De balm cleanser verwijderd onzuiverheden zonder dat uw huid droog wordt… echt een aanrader!!
Top kwaliteit
Snelle levering, klantenservice reageert snel en helpt bij alle vragen, website is gemakkelijk om te hebruiken. Producten zijn geweldig!
Vlotte service en mooie producten
Vlotte service, mooie doelgerichte producten, correcte uitleg
Heel snelle levering
Heel snelle levering, goed verpakt en uiteraard zeer effectieve serums!

Zeer vlot
Zeer vlot, overtuigend. Je doet t fantastisch Miriam! Ik blijf bezoeken in het instituut boven online meeting prefereren!

Na 1 week een enorm verschil
Na 1 week een enorm verschil. Jaren Dr Renaud gebruikt, dan paar jaar Caudalie Vinopure, maar nog nooit dit effect gehad. Na 1 week Routinely al heel duidelijk veel kleinere poriën. Ik ben echt heel aangenaam verrast. Vraagt wel iets meer werk 3 serums aanbrengen en met pipetjes ipv pompsysteem, maar voor dit resultaat, neem ik dit er graag bij. Een grote fan erbij dus!

Fan van Routinely
Debby is een geweldige vertegenwoordiger van jullie merk. Ze staat je met raad en daad bij. Ook de verpakkingen en hetproduct zelf zijn oprecht en goed.

Antwoord van Routinely
Tot nu toe goede ervaring!
Producten zien er strak uit en werken tot nu toe fijn op mijn huid. Resultaat nog even afwachten aangezien ik het nog kort gebruik. Producten kwamen in een doos zonder mooie verpakking, dat is wel jammer. Ze hebben wel uitgelegd op de doos waarom ze dat doen, maar naar mijn mening wil het oog ook iets :)

Snel en netjes bezorgd
Snel en netjes bezorgd. Geen onnodige poespas bij verpakkingen. Aardige verrassing bijgevoegd

Correcte snelle levering.
Correcte snelle levering.
Mooie en goeie producten.
Heel tevreden 😊

Antwoord van Routinely
Fantastisch snelle levering en netjes verpakt!
product is boven verwachting.

Kerstcrakker
Een deel van de bestelling werd super snel bezorgd maar had ik geweten dat de kerstcrakker zoveel langer duurt had ik de gewone verpakking genomen. Het is een kado maar nu helaas niet op tijd, hier baal ik echt van,

Antwoord van Routinely
snel verzonden en bezorgd.