Het wordt gekker en gekker met alle smeersels, serums en olieën waar een weldenkend mens net over de vijftig uit kan kiezen. Iedereen belooft een magisch elixer en durft er zo langzamerhand angstaanja... Toon meer

Ik had 2 gezichtsserums besteld. Ik had verwacht dat het iets olieachtiger zou zijn, het trekt vrij snel in. De gebruiksaanwijzing die erbij zat was niet in Nederlands. De aankleding vond ik persoonli... Toon meer

1. Huidverzorgingskliniek

Skincare serum routines just for you.

4,3

Uitstekend

Ik gebruik de producten van Routinely…

Ik gebruik de producten van Routinely inmiddels een aantal jaren en ben heel tevreden. Het verschil merkte ik even toen ik een paar weken zonder de serums zat en ze weer terug kon gebruiken. Mijn huid zag er direct weer enorm veel beter uit.

30 januari 2025

Super goeie producten

Super goeie producten, zeker die everyday serum en balm cleanser. Mijn huid voelt altijd zo zacht aan en ziet er ook super gezond uit. De balm cleanser verwijderd onzuiverheden zonder dat uw huid droog wordt… echt een aanrader!!

22 juli 2024

Top kwaliteit

Snelle levering, klantenservice reageert snel en helpt bij alle vragen, website is gemakkelijk om te hebruiken. Producten zijn geweldig!

9 september 2024

Heel snelle levering

Heel snelle levering, goed verpakt en uiteraard zeer effectieve serums!

30 juli 2024

Antwoord van Routinely

Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie!

Zeer vlot

Zeer vlot, overtuigend. Je doet t fantastisch Miriam! Ik blijf bezoeken in het instituut boven online meeting prefereren!

17 juni 2024

Antwoord van Routinely

Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie! Uw feedback betekent veel voor ons en helpt ons om ons aanbod te blijven verbeteren.

Na 1 week een enorm verschil

Na 1 week een enorm verschil. Jaren Dr Renaud gebruikt, dan paar jaar Caudalie Vinopure, maar nog nooit dit effect gehad. Na 1 week Routinely al heel duidelijk veel kleinere poriën. Ik ben echt heel aangenaam verrast. Vraagt wel iets meer werk 3 serums aanbrengen en met pipetjes ipv pompsysteem, maar voor dit resultaat, neem ik dit er graag bij. Een grote fan erbij dus!

18 juni 2024

Antwoord van Routinely

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! We zijn blij om te horen dat je onze producten leuk vindt. Uw feedback betekent veel voor ons!

Doet wat het belooft

Snelle levering; betaalbare serums die doen wat ze beloven.

14 mei 2024

Fan van Routinely

Debby is een geweldige vertegenwoordiger van jullie merk. Ze staat je met raad en daad bij. Ook de verpakkingen en hetproduct zelf zijn oprecht en goed.

22 maart 2024

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie!

Tot nu toe goede ervaring!

Producten zien er strak uit en werken tot nu toe fijn op mijn huid. Resultaat nog even afwachten aangezien ik het nog kort gebruik. Producten kwamen in een doos zonder mooie verpakking, dat is wel jammer. Ze hebben wel uitgelegd op de doos waarom ze dat doen, maar naar mijn mening wil het oog ook iets :)

23 april 2024

Antwoord van Routinely

Dank u voor uw positieve review! We zijn blij dat de producten goed werken voor uw huid.
We werken aan het verbeteren van onze verpakkingen om zowel duurzaamheid als esthetiek te waarborgen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Snelle levering, mooie duurzame verpakking.
Heel blij mee!

19 april 2024

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd. Geen onnodige poespas bij verpakkingen. Aardige verrassing bijgevoegd

25 maart 2024

Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie!

Fantastisch snelle levering en netjes verpakt!
product is boven verwachting.

23 februari 2024

Antwoord van Routinely

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u uw bestelling niet hebt ontvangen en dat u geen antwoord hebt gekregen op uw e-mails. Is uw probleem inmiddels opgelost? Zo niet, dan helpen we je graag verder om het zo snel mogelijk op te lossen.

Kerstcrakker

Een deel van de bestelling werd super snel bezorgd maar had ik geweten dat de kerstcrakker zoveel langer duurt had ik de gewone verpakking genomen. Het is een kado maar nu helaas niet op tijd, hier baal ik echt van,

13 december 2023

Beste Marion,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat een deel van uw bestelling later is aangekomen dan verwacht, vooral omdat het een cadeau is.

Onze excuses voor het ongemak. We waarderen uw begrip en nemen uw feedback ter harte om onze leveringsprocessen te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@routinely.com.

Routinely Team