Royal Panda Reviews 1.602

2. Casino
  3. Gokhuis
  4. Gokdienst
  5. Kansspelaanbieder

Royal Panda is a fully regulated online casino entertaining players with 1000s of Live Casino, Casino and classic slot games, like Book of Dead. Exclusive tables like Royal Panda Live Roulette and Royal Panda Live Blackjack are also available, along with Royal Jackpot—for your chance to win millions while playing jackpot games. With so many exciting games to choose from, you can start playing at home or on the go with a deposit as low as $10/€10. Use Skrill, Card, Apple Pay and Paypal to get started. Once all the legal bits (account verification) are completed, withdrawals are quick and easy with winnings typically paid within 5 days. On top of hassle-free deposits and withdrawals, new players can sign-up in just a few steps to enjoy a fun and rewarding experience from day one. And finally, to make sure you have a ‘royally good time’, Royal Panda’s customer service team is always available for any questions or advice, via live chat and email; with the Help Center offering answers to all the most common queries. Your experience matters, which is why your review will help us continue improving our service for you and other players. So tell us, what do you like most about Royal Panda?

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Was een schoon app ik weet niet wat ik…

Was een schoon app ik weet niet wat ik lees mijn ervaring was top deze man doet zo erg zijn best airo gratis kluis gratis tv gratis mochten de dag van vertrek zonder kosten blijven in 1 word geweldig ja oké klein maar ach schoon is belangrijker dan klein gewoon top en de locatie ook

24 april 2023

Ik had een account lange periode was…

Ik had een account lange periode was niet zo actief na een tijdje wel winde ik heel goed en opeens had ik alles verloren dus ik zij er iets van bij de spel waar ik speelde ben ik toen geblokkeerd ze hebben gewacht tot ik alles wat ik gewonnen had terug had verloren. Werd ik geblokkeerd zeiden ze we nemen contact met je op nooit gedaan is echt een oplicht casino speel hier niet het is mischien nu jaar geleden dat het gebeurden vindt het zo erg dat ze mensen oplichten hoop dat ze net zo hard gepakt worden!

17 juli 2022
Logo Royal Panda

Antwoord van Royal Panda

Hoi

Het spijt ons zeer dat je ervaring bij LeoVegas niet geheel overeenkomt met je verwachtingen. We zouden graag willen weten wat de reden is, zodat we de volgende keer een betere ervaring kunnen aanbieden. Je kunt ons altijd informeren via https://www.leovegas.com/support#home.

We vragen je vriendelijk om wat geduld te hebben aangezien we mogelijk wat tijd nodig hebben om te reageren. We komen echter zo snel mogelijk bij je terug.

Bedankt voor je feedback!

Heel lang tijd account gehad maar was…

Heel lang tijd account gehad maar was niet zo heel veel actief er op dit jaar wel tot ze zonder een reden mijn account blokkeren ik had 4maanden terug iets gewonnen hebben ze netjes uitbetaald maar ook weer hard verloren na 2maanden win ik weer iets oke leuk natuurlijk verloren het leek echt dat ze wachten tot ik all me geld zou verliezen en opeens ben ik geblokkeerd spreek ik met live chat houden ze me aan de lijntje dat er contact met me wordt opgenomen nou nooit hebben ze dat gedaan dikke oplichters speel hier nooit! En had nog geld op me account nooit gekregen

30 september 2021

Slechte service bij dit casino

Slechte service bij dit casino. Ze zijn bij de helpdesk niet behulpzaam en waarderen loyale spelers niet. Ik speel hier al heel wat jaren maar ga er mee stoppen.Ik zou hier niet gaan spelen. En je wint hier nooit wat.

16 april 2021

nice site

nice site, lots of games and nice chances of winning. fast payment super happy

25 augustus 2020

Excellent

Excellent games and custumor servive as well was really friendly to. I like to play at royal panda!

6 mei 2020

Uitbetaling geannuleerd

Erger casino wat mij betreft bestaat niet. En ervaring met heel veel online casino's.
Omdat mijn eerste account geblokkeerd was en een tweede geopend, zijn alle gewonnen geld niet uitbetaald. Lekker alles ingenomen.
Ik had ook het idee dat deze een van de beste casino's is, maar nu vind ik deze oplichterij.
Jammer.

25 februari 2020

Ik raad ze niet meer aan

Ik speel hier al jaren. So far so good. Ik heb wel eens wat problemen gehad maar dat werd meestal snel opgelost tot vorig jaar toen was ik gouden lid. Ineens moest ik drie maanden bankafschriften opsturenmijn loonstrook even opsturen eigenlijk zo ongeveer mijn hele financiële administratie. Geen probleem ik had blind vertrouwen in dit casino dus dat doe ik. Toen was ineens ideal weg en raden zij mij aan met trustee te gaan storten nou dat is dus echt een hel en duurt 24 uur voordat ze een betaling verwerken dan heb je nog die Duitse methode dat werkt de helft van de tijd niet. Uiteindelijk als je wilt spelen moet je met je creditcard storten wat ik dus gewoon liever niet doe ik er ook gewoon op de chat ik ga nooit over mijn limiet heen en de creditcard is me gewoon te duur om daar steeds mee te storten. Ik een klacht indienen over die betalingsmethode omdat de Trustly methode in principe in instant betaling is maarbij mij nooit , krijg de hele tijd een melding dat De limiet heb overschreden . De reactie van de helpdesk is standaard dat ligt aan je bank dat ligt niet aan ons er zijn geen storingen. Maar bij andere casino’s heb ik hier geen last van. De uitbetalingen gaan snel want ja ik win ook nog wel eens wat. Maar dat hele vip programma van hen slaat helemaal nergens op zodra je een gouden lid bent ben je toch echt wel behoorlijk wat voor moet gokken dan zijn de bonussen eigenlijk veel minder als in het begin de servicedesk is nog maar slecht bereikbaar reageert heel laat en eigenlijk sturen ze gewoon met een kluitje in het ...riet een klacht indienen en kan jawel bij de service Service desk of bij een of andere autoriteit waar je niet eens door de website heen komt. Ik ben onlangs overgestapt naar een ander casino waar ze nog gewoon lief zijn voor Nederlandse spelers maar ik ben nog steeds erg gefrustreerd door het feit dat ik vanaf het begin al lid ben maar gewoon niet serieus wordt genomen. Sinds ze over zijn genomen is het een arrogant clubje geworden en ik kan iedereen aanraden dat als je hier gaan spelen het maar voor beperkte tijd te doen want zodra je langer klant bent is het afgelopen met de leuke bonussen en de behulpzaamheid

9 juli 2019