Rs Auto Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mottok raskt tilbud på bilen. Etter aksept av salgspris ble kontrakt signert og avtalt beløp satt på konto. Avtalte henting av bil som også fungerte tilfredsstillende. Mottok link til Statens Vegves... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er alltid skeptisk til annonser på Facebook. Men her fungerte alt topp. Hyggelig og rask kommunikasjon. Smidig digital handel og overlevering av bil. Fikk imidlertid et bedre tilbud av annen lignend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

La inn forespørsel på nettsiden lørdags ettermiddag, 2 min senere fikk jeg sms om å sende bilder av bilen, 2 min etter bildene var sendt fikk jeg tilbud og kontrakt. Hele salget tok 7 min… Pengene på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oppgjør dagen etter kontrakten ble skrevet. Selv om vi beholdt Teslaen 1 1/2 mnd lenger pga reparasjon av den andre Teslaen vår. Veldig hyggelig selger og veldig hyggelig han som kom... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. ook in
  3. Motorvoertuighandelaar
  4. Verkoper van tweedehands auto's

Over Rs Auto

Geschreven door het bedrijf

Selg elbil raskt og trygt – helt digitalt med RS Auto

RS Auto tilbyr en enkel og trygg løsning for deg som ønsker å selge brukt elbil i Norge. Du kan selge elbilen hjemmefra, uten tilstandsrapport, og få rask utbetaling direkte til bankkonto.

Vi kjøper populære elbiler som Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Renault Zoe, BMW i3, Hyundai IONIQ, Kia Soul, Nissan e-NV200, Chevrolet Bolt, Opel Ampera-e, Tesla Model S og Model X.

Med RS Auto slipper du annonsering, visninger og ansvar i etterkant. Perfekt for deg som vil selge elbil raskt og enkelt.

Slik selger du elbilen din

1. Registrer bilen din digitalt
  2. Send inn noen bilder
  3. Motta gratis og uforpliktende prisvurdering
  4. Signer avtalen digitalt med BankID (NAF-kontrakt)
  5. Utbetaling direkte til bankkonto
  6. Salgsmelding og henting av bil innen 14 dager

RS Auto er et trygt valg for deg som ønsker en rask, enkel og problemfri måte å selge elbil på.

Få et uforpliktende tilbud på din elbil

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

205 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God kommunikasjon

God kommunikasjon, høflige, virket profesjonelle og rask handel.
Vi fikk beholde bilen til vi fikk kjøpt ny.

23 augustus 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vanskelig å få kontakt, men tilbøy god pris

Sendte først forespørsel for min BMW i3 via skjema på nettsiden deres lørdag 8.aug. Hørte ingenting. Sendte de så en e-post tirsdag 11.aug, hvor jeg heller ikke fikk svar. Kontaktet de deretter på Facebook melding torsdag 13.aug, men fikk ikke svar der heller.

Først på tekstmelding fredag 14.aug fikk jeg svar. De etterspurte da bilder av bilen, som jeg sendte samme kveld. Men fikk heller ikke svar på det.

Edit (22.august): Har vært i dialog med RS Auto som har prøvd å finne ut hva som har skjedd. Noe jeg setter pris på.
Det viser seg at jeg skrev en feil i e-posten ved innsending av det opprinnelige skjemaet. De sendte et tilbud på kvelden 14.aug som ikke kom frem til meg. Det var et veldig godt tilbud.
Jeg synes fremdeles de var litt vanskelig å komme i kontakt med, og tilbudet kom først etter at jeg sendte tekstmelding (ikke innenfor 24 timer som de reklamerer med). Men jeg endret fra 1 til 3 stjerner, da jeg setter pris på at de prøvde finne ut av hva som hadde skjedd. Og de gav en god pris. Og skrivefeilen i e-posten tar jeg fullt og helt ansvar for selv

8 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask handel og fornuftig pris

Rask respons og ingen forsøk på skambud. Beløpet var på konto samme dag som signering, og bilen ble hentet dagen etter. Overraskende smidig og rask handel, og god kommunikasjon.

20 augustus 2026

Ryddig

Ryddig, grei handel. Veldig lett å forholde seg til dette firmaet. Svarte overraskende raskt på henvendelser og var meget fleksible.

18 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig hyggelig og rask handel

Utrolig hyggelig og rask handel. Fikk tilbud dagen etter, og alt gikk raskt med salgskontrakt og betaling. Bilen ble omregistrert og hentet innen 14 dager og det eneste jeg gjorde var å legge dekkene klar i bilen. Kan trygt anbefales.

16 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oppgjør dagen etter kontrakten ble…

Oppgjør dagen etter kontrakten ble skrevet.

Veldig hyggelig selger og veldig hyggelig han som kom å hentet Teslaen.
Det er alltid sårt når man tar farvel med bilen sin.
Til og med det fikk jeg forståelse for.

Anbefales!!!

15 augustus 2026

Rask og hyggelig

Rask og hyggelig kontakt - fikk pris som var helt i området jeg hadde tenkt. Oppgjør på konto etter 10-11 timer signering, og bilen ble hentet etter 1 dag. Anbefales absolutt!

14 augustus 2026

Raskt, trygt og profesjonelt

La ut bilen på finn.no. Ble raskt kontaktet. Kommunikasjon, kontrakt, betaling og henting av bilen skjedde på under et døgn. Profesjonelt, hyggelig og trygt. Anbefales på sterkeste!

12 augustus 2026

Smidig digital handel

Er alltid skeptisk til annonser på Facebook. Men her fungerte alt topp.
Hyggelig og rask kommunikasjon. Smidig digital handel og overlevering av bil. Fikk imidlertid et bedre tilbud av annen lignende bilforhandler like etter at jeg hadde signert kontrakt med Rs Auto. Så kan kanskje være lurt å gi seg litt bedre tid enn det jeg gjorde da vi nå solgte vår Leaf (2014 model).

6 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fint og enkelt bilsalg

Kommunikasjon og handel var begge svært gode! Jeg ble kontaktet kort tid etter jeg la inn ønske om å selge. Så snart vi var kommet til enighet, fikk jeg tilsendt en kontrakt, og morgenen dagen etter sto pengene på konto. Veldig enkel og trygg måte å selge bilen på!

6 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var fornøyd fra første kommunikasjon

Var fornøyd fra første kommunikasjon. Oppgjøret kom raskt og bilen ble hentet som avtalt. Svært fornøyd!

31 juli 2026

Antwoord van Rs Auto

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Godt å høre at du var fornøyd med prosessen :)

Kjapt og trygg løsning

Kjapt og trygg løsning. Kontrakten i orden mandag, penga på konto tirsdag 👌👌

1 augustus 2026

Antwoord van Rs Auto

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Odd Ivar. Ønsker deg en fortsatt fin helg:)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flott opplevelse. Eneste å bemerke er varsling av henting

Eneste å bemerke er at det ikke gis noe varsel om når den hentes og at det kan komme et oppkall fra ikke-norsk nummer. I disse tider m mye spam- og scam-oppringninger så blir det en viktig opplysning.

31 juli 2026

Antwoord van Rs Auto

Tusen takk for tilbakemeldingen og for at du tok deg tid til å komme med et godt innspill. 😊

Du har et veldig godt poeng. I perioder benytter vi eksterne sjåfører til henting av biler, og de tar som regel kontakt direkte med kunden på våre vegne. Vi ser samtidig at manglende forhåndsvarsel og telefon fra et utenlandsk nummer kan oppleves usikkert, spesielt med tanke på dagens mengde spam- og svindelanrop.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din og vil se på hvordan vi kan informere kundene bedre i forkant av henting. Takk igjen for at du hjelper oss med å bli enda bedre!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.