Banner for Rubberduck

1.446
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I rented winter tires from Rubber Duck, and it was very convenient for switching tires, with no worries about storage as well. The service was impeccable. I had some trouble with the tires once, but t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er helt eminent god service hos alle man møder i processen, både kundeservice og montør. Jeg har anbefalet Rubberduck til alle jeg kender, for det bliver ikke bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød ung mand som kommer og skifter til sommerdæk, sender SMS ca., 20 min., inden han ankommer Søde medarbejder over mail når man bestiller en tid Som jeg er 100% glad og tilfreds med

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio okt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Winkel voor tweedehands banden
  5. Wielrichtservice
  6. Velgenshop

Geschreven door het bedrijf

Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.446)

159 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Totalt god oplevelse

Totalt god oplevelse. Kom hjem og skiftede fra sommer- til vinterdæk på ingen tid. Det kan ikke være nemmere med et dækabonnement. Klar anbefaling herfra!

4 december 2025

Antwoord van Rubberduck

Tak for den varme anbefaling Peter.

Det glæder os at abonnementsløsningen gør hverdagen lettere for dig.

Fantastisk fleksibilitet

Fantastisk fleksibilitet. Alt spillede og jeg fik skiftet på min bopæl. Dejligt nemt.

3 december 2025

Tusind tak Martin.

Fleksibilitet og nemhed er kernen i vores koncept og det er skønt at høre at det lykkedes for dig.

Fantastic!!!

3 december 2025

Antwoord van Rubberduck

Thank you very much for your review.
We are happy to hear everything lived up to your expectations. Merry Christmas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Styr på det og flink vognmand

Styr på det og flink og effektiv vognmand.

1 december 2025

Antwoord van Rubberduck

Tak Jakob for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre at både effektivitet og venlighed blev værdsat.

Great service

Great service, extremely convenient, professional and friendly mechanics.
Thank you and Merry Christmas

1 december 2025

Antwoord van Rubberduck

Thank you so much Oksana.

We are happy to hear you found the service both professional and friendly. Merry Christmas.

Alle pengene værd

Alle pengene værd ! Virkelig god service, og meget nemt at booke. Meget hjælpsom medarbejder, der ordnede dækskiftet hurtigt og professionelt.

28 november 2025

Antwoord van Rubberduck

Tak Pia for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre at hele oplevelsen var pengene værd fra booking til dækskift.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fortjent at Rubberduck får 5-stjernede…

Fortjent at Rubberduck får 5-stjernede anmeldelser.

Jeg har igennem mange år brugt Rubberduck. De har altid været servicemindede og punktlige.

For første gang var der lidt mislyd ved mine dæk. MEN! Så sørgede Mathias og Ian for, at det blev fikset med det samme. Uden beregning og uden diskussion.

Det er 5-stjernet oplevelse!!! Tak.

9 december 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Rubberduck

Tusind tak Christian for din loyale opbakning gennem årene.

Det betyder meget at du fremhæver vores vilje til at rette op når noget ikke er helt som det skal være.

Glædelig jul og tak for tilliden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik skiftet til vinterdæk hos mig selv…

Fik skiftet til vinterdæk hos mig selv på 40 minutter. Nemt at booke og alle aftaler overholdt.
God service af medarbejder, der ordnede dækskiftet og tog de gamle dæk med til opbevaring vinteren over

8 december 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Rubberduck

Tak for din anmeldelse Michael.

Det er skønt at høre at alt forløb som aftalt og at opbevaring og skift fungerede problemfrit.

Effektivt

Meget nemt at bestille tid til skift og leje af vinterdæk.
Flink og effektiv mekaniker.
Kan anbefales, især hvis man leaser og ikke vil købe vinterdæk.

27 november 2025

Tusind tak Stina.

Vi er glade for at du oplevede løsningen som nem og effektiv især ved leasingbil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt og god service

Super nemt og god service, fik skiftet mine dæk mens jeg var på arbejde.

24 november 2025

Tak Karin.

Hvor er det dejligt at høre at du kunne få skiftet dæk helt uden at forlade arbejdspladsen. Præcis sådan skal det være.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gnidningsfrit

Gnidningsfri oplelvelse

26 november 2025

Antwoord van Rubberduck

Tak for den korte og præcise anmeldelse.Det er rart at høre at det hele forløb gnidningsfrit.
Hilsen Oliver fra Rubberduck.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bekvemt og let at anvende

Bekvemt og let at anvende. De kommer til dig- God service og overskueligt bookingsystem.

25 november 2025

Tusind tak Martin.

Vi er glade for at både booking og service opleves som overskuelig og nem.

Nemt og meget tilfreds

Nemt og meget tilfreds. Dækskifte uden problemer og super dejligt at der bliver passet på ens dyrebar fælge. 👍🏻

24 november 2025

Antwoord van Rubberduck

Tak Peter for din anmeldelse.

Det betyder meget at du oplevede at der blev passet godt på dine fælge.

Alt efter bogen

Tænker der er billigere løsninger, men alt var efter bogen. Synes dog den nye regel er noget fis, koster os penge, som ingen hjælper os med, men ofc. Det er jo vores "fantastiske" politikkere. Fyren der kom var yderst dygtig og flink.

21 november 2025

Antwoord van Rubberduck

Tak for din ærlige anmeldelse.

Vi forstår frustrationen over de nye regler og er glade for at selve oplevelsen med montøren var god.

Fin service

Fin service

20 november 2025

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du oplevede fin service.

Varm anbefaling

Det er drønsmart. Jeg vidste slet ikke nogen havde fået den idé at komme hjem til folk og skifte deres dæk og endda kan tilbyde at tage det andet sæt med til opbevaring. Det er en lille smule dyrere end at køre ud til forhandleren og få det gjort, men alle pengene værd at slippe for turen og ventetiden. Varm anbefaling.

19 november 2025

Antwoord van Rubberduck

Tusind tak Christian. Det er skønt at høre at du synes løsningen er alle pengene værd.
Hilsen Oliver fra Rubberduck.

Sindssyg god service

Sindssyg god service. Har brugt dem i mange år. Sparer tid og er fleksible med tider. Kan klart anbefales

17 november 2025

Tusind tak Søren.

Det betyder meget at du har brugt os i mange år og fortsat anbefaler os.

Oliver fra Rubberduck.

Lees meer over geverifieerde reviews.