I rented winter tires from Rubber Duck, and it was very convenient for switching tires, with no worries about storage as well. The service was impeccable. I had some trouble with the tires once, but t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Der er helt eminent god service hos alle man møder i processen, både kundeservice og montør. Jeg har anbefalet Rubberduck til alle jeg kender, for det bliver ikke bedre.
Super sød ung mand som kommer og skifter til sommerdæk, sender SMS ca., 20 min., inden han ankommer Søde medarbejder over mail når man bestiller en tid Som jeg er 100% glad og tilfreds med
Bedrijf heeft geantwoord
Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.
Jernholmen 56, 1. sal, 2650, Hvidovre, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio oktober for at kunne være sikker på at få skiftet dæk til tiden. Der var dog lidt langsommelig behandling fra deres side hvilket betød at jeg til at starte med så først kunne få en tid i december. Efter en ret sur mail fra min side, er det dog nu løst på glimrende vis af Mathias fra Rubberduck.

Antwoord van Rubberduck
Vi har dækaftale hos Rubberduck til begge vores biler. Jeg havde bestilt tid til dækskifte på den ene bil en tirsdag og den anden bil om onsdagen. Fredag eftermiddag fik jeg pludselig en mail om, at de havde flyttet min booking, så begge biler fik skiftet dæk samtidig. De spurgte ikke først - de gjorde det bare imod min vilje og uden min accept. Jeg ringede ind med det samme og bad dem ændre min booking tilbage. De lovede at gøre det med det samme, men der skete intet. Mandag modtog jeg så endelig en ny mail om, at de havde rettet tiderne tilbage - men de havde byttet rundt på bilerne! Så nu var begge biler booket på forkerte dage.
Min mand og jeg har en bil hver, og vi har meget forskellige jobs, så vores biler er også meget forskellige (fx ift bagagerumsplads, jydekrog, plads til børne-autostole osv). Det er derfor ikke muligt for os bare at bytte bil. Og fordi Rubberduck ændrede vores bookinger i sidste øjeblik, var vi pludselig nødt til at aflyse kundemøder og omstrukturere vores arbejdsdage for at kunne være hjemme på de nye tidspunkter, som Rubberduck havde booket forkert. Det var ikke muligt bare at booke nye tider, da der var over en måneds ventetid.
Efter al dette besvær dukkede Rubberduck op tirsdag - men med forkerte dæk!! Nu havde vi brugt så meget tid og energi på at rette deres fejl og tilpasse os deres forkerte ombooking, og så kunne de ikke engang skifte dækkene alligevel. Jeg var mildest talt vred.
Og så tænker I sikkert: Hvad fik vi så i kompensation for deres adskillige fejl? Ingenting.
Desuden synes jeg, at det er en anelse flabet at ombooke mine tider, så de ligger samtidig, når jeg nu betaler fuld pris for to seperate dækaftaler. Jeg har spurgt, om man kunne få rabat for at booke dækskifte på begge biler samtidig, fordi det jo unægteligt er nemmere og billigere for Rubberduck, hvis de kun skal køre ud til os én gang i stedet for to - men jeg fik bare et klart nej.
They came as per schedule. Kept me informed of prior to the visit. The guy who came was friendly and experienced.

Antwoord van Rubberduck
Servicen var simpelthen i top! De kom præcis til tiden og ringede endda inden for at bekræfte. Selvom vejret ikke var med os, mødte de op med godt humør og et smil på læben. Professionelle, venlige og pålidelige – jeg kan kun varmt anbefale Rubberduck!
RE: Vinterdæk skift på en Tesla 3 Highland.

Antwoord van Rubberduck
Nemt, hurtigt, venligt og bekvemt.
Det kan ikke være nemmere.

Antwoord van Rubberduck
Andet år jeg bruger dem og det har fungeret perfekt med en 1 års leasing bil istedet for at skulle købe egne dæk - super nemt at bestille og service i top!

Antwoord van Rubberduck
Hurtig og høflig ekspedition af opgaven med at skifte til vinterdæk.

Antwoord van Rubberduck
Det er dejligt nemt og praktisk, at dækkene kan skiftes, hvor man ønsker. Denne gang ønsker personalet at komme tidligere, så jeg skynder mig hjem - selvom at jeg står i noget vigtigt. Da jeg er nået hjem er personalet taget videre til en anden adresse forinden, så det var spildt for mig at skynde mig hjem. Det synes jeg er meget uprofessionelt når vi i forvejen har en aftale, som jeg gør alt for at ændre.
Ydermere havde jeg sidste gang problemer med dæktrykket og en forkert indstilling på mit dæktryk system - dette beder jeg personalet være opmærksomme på, hvilket han også er, men fortæller mig at der var skiftet rundt på dæktrykket på front og bagenden.

Antwoord van Rubberduck
Jeg har nu brugt Rubberduck i 4 år og det er så rart de bare kommer ud og skifter dækkene mens jeg er på arbejde.
Det går let og smertefrit og tager max 30 min og de ringer altid i forvejen.
Derudover giver de altid besked om dækkene er i orden og opfylder de krav der er et stykke tid inden skift, så man kan nå at købe nye hvis nødvendigt.
Det er dyrere at bruge dem til opbevaring af dæk og skift end mit værksted, men alt det andet opvejer prisen indtil videre.

Antwoord van Rubberduck
Komunikation i forbindelse med forsinkelse, og der efter kompetent udførelse af arbejdet. Venlig montør

Antwoord van Rubberduck
De unge der skiftede hjul var ualmindelig søde og høflige

Antwoord van Rubberduck
Jeg havde en uheldig oplevelse med Rubberduck, men de rakte ud til mig efterfølgende og tilbød mig en kompensation. Så min oplevelse er, at de tager ansvar og retter op, hvis der skulle ske fejl.

Antwoord van Rubberduck
Lees meer over geverifieerde reviews.