I rented winter tires from Rubber Duck, and it was very convenient for switching tires, with no worries about storage as well. The service was impeccable. I had some trouble with the tires once, but t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio okt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der er helt eminent god service hos alle man møder i processen, både kundeservice og montør. Jeg har anbefalet Rubberduck til alle jeg kender, for det bliver ikke bedre.
Har nu brugt Rubberducks service mht leje/skift af/til vinterdæk og jeg må sige, at deres service er upåklagelig 🤩 Montørerne er meget venlige og husker mig på, at de også har omstillet min bil (Te... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.
Jernholmen 56, 1. sal, 2650, Hvidovre, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er nemt og den billigste løsning når man har leaset bilen uden vinterdæk. Skal ikke ud og køber nye fælge, men får blot skiftet selve dækket på fælgen.
..og så lige hvor og hvornår det passer mig.

Antwoord van Rubberduck
Super fleksibelt og god kommunikation, virkelig luksus at få skiftet dæk derhjemme

Antwoord van Rubberduck
Det er meget belejligt at de kommer ud til en på hjemmet eller job og skifter dæk mens man venter. Aftalerne holder og prisen er lav.
Desværre trækker det ned, at de glemte at nulstille dæktryk, så det skal man lige være opmærksom på selv.

Antwoord van Rubberduck
Super god service og god og serviceminded mekaniker
Fuld tilfredshed og stor anbefaling herfra

Antwoord van Rubberduck
Har brugt dem flere år efterhånden. Det fungerer super godt. Dejlig nemt at de bare kommer hjem til en og opbevarer dækkene.

Antwoord van Rubberduck
Fantastik service de kommer til dig og sætter hjul på fed service👏🏻

Antwoord van Rubberduck
Det er nemt, de kommer hjem til dig. Det er god service, de er venlige, har dækkene med og tager dem med igen og alting spiller bare. Jeg er fan!

Antwoord van Rubberduck
Jeg er fan og har været det i mange år og er det stadig!!!!! MEN....synes det er blevet dyrt.
Måske det kunne blive billigere, hvis man "bandt" sig, hvilket jeg er villig til🙏
I får "kun" 4 stjerner i år pga. prisen.

Antwoord van Rubberduck
God fleksibilitet med muligheder for tidsbestilling. Blev kontaktet 20 min. før som aftalt. Venlig og imødekommende medarbejder, der udførte arbejdet perfekt indenfor den tidsangivelse han fra starten oplyste om

Antwoord van Rubberduck
Fantastisk service og meget imødekommende medarbejdere. Dejlig overraskelse at begge dækskift var inkluderet i dæklejeprisen.

Antwoord van Rubberduck
Informativ, flexibel og præcis service, venlige medarbejdere og dygtig afvikling

Antwoord van Rubberduck
Burde være 10 stjerner - vi fik nemlig skifte dæk på 2 elbiler på samme formiddag - topprofessionel service fra Rubber Duck 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Antwoord van Rubberduck
Lees meer over geverifieerde reviews.