Dramatisch! 2 weken geleden bestelling geplaatst tracking gegevens laat alleen zien “wachten op gegevens” Ik heb wel een trackingnummer, maar dat toont alleen bestelling gereed op 15 september en vand... Toon meer
Helaas ook hier geen product of update terwijl ik mijn product al 11 dagen geleden besteld heb (#35088). Ook geen reactie op mijn mail. Ik check vaak eerst Trustpilot voordat ik een product bestel maa... Toon meer
Normaal ben ik altijd voorzichtig, maar deze keer helaas niet genoeg. Wat een vergissing om met dit zogenaamde 'bedrijf' zaken te doen! Hoewel hun KvK-registratie in Rotterdam staat (Karel Doormanstra... Toon meer
Misleiding! De beoordeling die de site lijkt te hebben via Google word gemanipuleerd door alleen de 4 en 5 sterren reviews te gebruiken. Levertijd is veeeeeel langer dan aangegeven. Spul word niet... Toon meer
Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!
kareldoormanstraat, 384k, 3012GR, Rotterdam Zuid-Holland 3012GR, Nederland
- +31850602975
- team@ruffy.nl
- ruffy.nl
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Aziatische oplichters zijn het!
Aziatische oplichters zijn het!! Trap er niet in!! Ik rotzooi verkopen ze en retour sturen is nagenoeg onmogelijk.
Othopedische mat xxl
Othopedische mat xxl is kleiner, platter en gevuld met nylon wol. Ze stuurden na klachtmail een nieuwe mat op van dezelfde verkeerde afmeting.
Niets is wat het lijkt bij Ruffy.
Helaas bedrog.
dropshipping Slechte producten geen…
dropshipping Slechte producten geen geld terug etc. etc.
Oplichters
Slecht bedrijf
Pakket niet ontvangen en geen terugbetaling,🤬🤬🤬🤬reacties zijn dan wij wensen u een mooie dag!!
Deze reactie zal ook wel weer verwijderd worden want kritiek kunnen ze niet tegen.wat een ellende had/heb ik met dit bedrijf! Heb nu de rechtsbijstand ingeschakeld zodat zij het verder aan gaan pakken
Besteld maar komt nooit aan
Besteld maar komt nooit aan.
Ik zie nu ook allerlei positieve recensies staan waaraan ik aan de toon en woordkeuze kan zien dat het geen echte recensies zijn. Balen. Had beter op moeten letten. 🤬
Zeer slecht bedrijf bestel niets
Zeer slecht bedrijf bestel 1 barkbuddytot zover goed ontvang dat ding (behalve dat mijn hond en vogels er bang van zijn) en betaal vervolgens krijg ik de incasso op mijn dak ik zou er 2 besteld hebben van alles geprobeerd meerdan ik wens je een mooie dag kwam het niet, uitgelegd dat ik er maar een besteld had had gekregen en gelijk betaald. Voor dovemans oren,niets bestellen chinese rommel.
Het duurde ontzettend lang en duur
Het duurde ontzettend lang, had het ook zelf in China kunnen bestellen voor minder geld. Kussen large is heel klein en erg duur in verhouding dus geen aanrader je kan beter zelf direct bestellen in China of andere winkel
BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF
BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF. OPLICHTERS!!
Ze verkopen waardeloze rommel. Je kunt je geld net zo goed meteen in de prullenbak gooien.
De positieve reviews op deze site zijn ook niet te vertrouwen. De positieve reviews lijken allemaal op elkaar.
Niet zo blij met Ruffy
Niet zo blij met Ruffy. Wacht al ruim 11 dagen op levering en was bij plaatsing bestelling zo stom om niet eerst Trustpilot te checken. Er is van de 5 hondenmanden die ik heb besteld inmiddels 1 binnen en de kwaliteit is bedenkelijk. Heb nu in mail om annulering rest bestelling gevraagd en teruggave restant betaling minus die ene geleverde verfrommelde mand. Ik las ergens dat iemand het bos in werd gestuurd dat annulering niet meer kon wegens goederen onderweg. Zullen ze mij ook wel mee afschepen. NOOIT meer iets bij Ruffy en NOOIT meer een website vertrouwen zonder dat ik trustpilot heb bekeken.
OPLICHTERS!
Achteraf gelezen dat ze bij bnnvara etc op de mat zijn geweest wegens oplichting.
Helaas de mand al besteld, meteen aange gegeven via de mail dat ik wou annuleren, maar dit kon niet omdat het pakket al te ver in zijn verzending zou zijn ( zelfde dag ).
Vervolgens krijg ik te horen dat het pakket wel geretourneerd kan worden ( op eigen kosten naar china )
Nou heb ik de mand binnen na 2 weken wachten, is het TOTAAL een andere mand dan ik bestel. Een platgeslagen kleinere mand van flut kwaliteit.
Bestel niet bij deze oplichters
BESTEL HIER NIET!!
BESTEL HIER NIET!!!
Het gaat hier om een zogenaamde dropshipper. Kwaliteit is zwaar onder de maat.
Bestel bij deze firma nooit iets
Bestel bij deze firma nooit iets. Onbetrouwbare firma . Na verloren gaan van 2 bestellingen wou ik de bestelling annuleren en weigeren ze dit en zeggen ze dat ze reeds opnieuw verstuurd hebben. Ik weiger dit te aanvaarden en zal hiervoor de nodige stappen ondernemen.Als klant heb je het recht om bestellingen te annuleren! Dikke fraudeurs en zal dit ook melden aan Klarna
Dit product heeft me erg geholpen omdat…
Dit product heeft me erg geholpen omdat mijn hond ziek is. Ik ben blij dat ik het heb gekocht. Bedankt jongens voor dit geweldig product.
Bestelling geplaatst op 27/8
Bestelling geplaatst op 27/8, levertijd ging 5-10 werkdagen zijn. Tot op heden, 10/9, nog niets ontvangen. Pakket staat nog steeds op "gereed". Telefonisch niet bereikbaar, wegens te druk. Enkel via mail , en dan krijg je steeds dezelfde mail terug, dat de levertijd 5-10 werkdagen is. Update 12/9: bestelling aangekomen, zonder het beloofde gratis speelgoedje
Ze lokken je met een Nederlandse…
Ze lokken je met een Nederlandse website maar het komt ergens uit Azië. Als dan een item niet goed is blijk je zelf dure verzendkosten te moeten betalen om het terug te sturen. Kan duurder zijn dan het item zelf.
Slecht bereikbaar en je zou dan eerst met hen contact op moeten nemen voor je retourneert. Website is echt een front.
Oplichters
Twee keer een verkeerd product toegestuurd gekregen. Klantenservice weigert dit verder op te lossen, reageert niet meer op emails en naar mijn geld kan ik fluiten.
Bedrieglijke praktijken
Op 13 juni een bestelling geplaatst, die tot op heden nog niet geleverd werd. Telefonisch is Ruffy niet bereikbaar (je komt op een standaard voicemail berichtje terecht), bij mail krijg je ook een chatbot antwoord dat een collega het zal nakijken, een paar dagen later een nieuw chatbot bericht dat ze het opnieuw opsturen. In de praktijk...gebeurt er niets. Ik wacht nog steeds dus.
bagger
Pro's voor de marketing, maar god allemachtig wat een bagger spul krijg je opgestuurd. De marketing laat het nog erg mooi zien maar je krijgt rotzooi uit China met een levertermijn van meer dan 3 weken. Is het geld zeker niet waard!
Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf! Een roze halsband besteld, deze is na ruim 3 weken nog niet bezorgd! Telefonisch krijg je ze niet te pakken, moet per mail! Gezegd dat de order geannuleerd kan worden had deze nodig voor een feest , maar dat kan niet meer omdat de band al te ver in het bestellingsproces zit!! Waardeloos!! Nooit meer bestel ik hier iets!