Bestel al best lang bij RVSPaleis. Altijd was de levering snel en compleet. Ik ben een boot aan het restaureren. Ga zelfs nooit meer ergens anders zoeken, is meestal niet goedkoper of sneller leverb... Toon meer

Ik heb een aantal bouten besteld. De site is duidelijk. Het aanbod is groot. De prijzen zijn redelijk. De verzending ging goed. Ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Verkeerde bestelling schroeven ontvangen, dat kan gebeuren. Maar vervolgens wordt er een enorme partij moeilijk gedaan. Ik had 2 schroeven besteld van 20 en 25 mm, maar kreeg 10 en 20 mm geleverd,... Toon meer

1. Bouwmarkt

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

RVS Paleis, uw lpartner voor RVS-Inox bevestigingsmateriaal(alle soorten schroeven in rvs) en watersportartikelen in roestvrijstaal.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestel al best lang bij RVSPaleis

Ga zelfs nooit meer ergens anders zoeken, is meestal niet goedkoper of sneller leverbaar, is dus tijdverspilling.
Ook maatschappelijk verantwoord, door te werken met mensen, die anders een afstand tot de werkvloer ervaren

1 april 2026

Bestelling hebben ze simpelweg niet…

Bestelling hebben ze simpelweg niet verzonden, gezien de verzending zonder track&trace was komen ze er nog mee weg ook want je hebt juridisch geen poot om op te staan. Pure criminele praktijken bij rvs paleis. Zal uiteraard wel melding maken bij de betreffende autoriteiten inzake oplichting webwinkels.

17 oktober 2025

Prima levering!

Prima website! Een dikke 10 voor de levering! Alles netjes verpakt en goed herleidbaar met de pakbon erbij. Heel fijn dat het gewoon per stuk verkocht wordt en er zo'n ruime keus is! Prijs kwaliteit prima! Bedankt rvs paleis!

14 juni 2025

Verkeerde maat schroeven

Ik had 2 schroeven besteld van 20 en 25 mm, maar kreeg 10 en 20 mm geleverd, dit stond zelfs op het zakje geschreven.
Naar mailcontact werd gevraagd dit na te meten met fotobewijs. Dit maar gedaan, om vervolgens reactie te krijgen dat dit niet met een liniaal, maar met een schuifmaat moest, omdat dit anders zou verrekenen. Bij kleine verschillen geloof ik dit, maar bij 1,5 centimeter is dit uiteraard onzin.
Jammer dat dit zo moet, een foutje maken kan, maar zo reageren is bedroevende service.

27 mei 2025

Goedkope inferieure troep uit India

Dit bedrijf zegt LETTERLIJK "Wij importeren uitsluitend bij gerenomeerde Europese bedrijven met ISO 9001:2015 certificering". Ik heb wat rvs M8x40 inbusbouten en lange moeren besteld voor een kleine €11. Het spul zag er op de foto's goed uit, maar in werkelijkheid is de kwaliteit ver beneden de maat. Een kleuter ziet nog het verschil met "normale" kwaliteit. Bij rvsland.nl gebruiken ze tenminste nog realistische foto's op hun site. Zo zien de bouten van rvspaleis er ook ongeveer uit. Ik mag hier helaas geen link plaatsen, dus die moet je zelf even opzoeken. Ik draaide de bouten en moeren in elkaar en de schroefdraad liep stroef. De kop van de bout vermeldt "A4-70" en "VIRAJ". Dat laatste betekent MADE IN INDIA, dus niet Europa. Het is gewoon goedkope troep uit India. Dit was de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Vooral waar iets echt vast moet zitten (bijvoorbeeld klimmateriaal) zou ik zeker geen materiaal gebruiken van deze winkel. U bent gewaarschuwd!

17 mei 2025

Te hoge bezorgkosten

Op zich keurige site en wel zaken besteld, maar bij het afrekenen moet je wel ineens (volgens mij onterecht) btw betalen over de PostNL bezorgkosten van 5,95: dus nu bezorgen bij RVS paleis 7,20 euro: graaiflatie?

12 mei 2025

Slechte site

Grote order in winkelwagen geplaats is de winkelwagen niet te openen, 3 keer gehad ik ben er klaar mee laat ze dat eerst maar eens oplossen

1 juli 2024

Perfect

Misschien niet de goedkoopste, maar levering volgens afspraak en kwaliteitsproducten.

2 mei 2024

Hele snelle levering .en precies de…

Hele snelle levering .en precies de bouten die ik zocht .de vier bouten waren de verzendkosten waard. Bij de dhz handel hebben ze deze bouten niet eens en als ze ze hadden waren ze met zo duur als inclusief verzendkosten bij rbs paleis.bedankt ik ben geholpen

18 april 2024

Betrouwbaar en snel

Bestel met enige regelmaat, tot volle tevredenheid. Ditmaal kabels met gelast eindstuk -terminal - Binnen drie dagen in huis, da's op zich al snel, was echter vergeten verloopstukjes te bestellen. Om een uur of vijf besteld, om een uur of acht de volgende ochtend al in de brievenbus. Niet normaal voor maatwerk. Hulde!

11 april 2024

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf. Ik heb al vele malen kleine aantallen besteld voor prive projecten. Gaat altijd goed, mooi verpakt, snel geleverd. Een plezier om hier weer iets te bestellen. Mocht ik ooit grote aantallen nodig hebben, dan wist ik wel waar ik ze zou bestellen. Gr. Mark

21 maart 2024

Verkeerde maat geleverd, bedrijf lost probleem niet op

Een bepaalde maat schroef besteld, helaas niet de maat thuis gestuurd gekregen die ik besteld had. Contact opgenomen en vervolgens legt het bedrijf het probleem direct bij de klant neer, ik zou verkeerd gemeten hebben. Na een bezoekje aan de bouwmarkt er achter gekomen dat ik toch echt goed gemeten heb en dus niet de maat gekregen heb die ik besteld heb. Weer contact opgenomen, maar een retourlabel sturen deden ze niet aan. Via de mail, dus zwart op wit, heeft het bedrijf toegezegd dat ze de retourkosten die ik moet betalen om hun fout geleverde product terug te sturen, zouden crediteren. Vervolgens krijg ik na het terugsturen alleen de originele bestelwaarde terug en niet zoals het bedrijf gezegd heeft, ook de retourkosten. Uiteraard weer contact opgenomen en gaf het bedrijf aan dat ze de retourkosten niet vergoeden, terwijl zij dit ten eerste al wel toegezegd hebben en ten tweede verplicht zijn volgens de consumentenwet aangezien zij een fout product geleverd hebben. Nadat ik het bedrijf op deze afspraken gewezen heb krijg ik geen reactie meer. Wat een kinderachtig gedoe, absoluut geen aanrader om hier te bestellen!

14 maart 2024

Ik was op zoek naar kleine…

Ik was op zoek naar kleine houtschroefjes rvs 4x9mm lang in geen een bouwmarkt te krijgen op internet gezocht kom ik bij rvs paleis uit en die hebben ze.
Top zeer snel geleverd goeie service, donderdag besteld vrijdag in huis.

4 november 2023

Eerder een schatkamer dan een paleis

Ik las dat RVS Paleis in 2019 een prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft gewonnen. En dat de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Er wordt echter zeer professioneel gewerkt. De webshop is wellicht eenvoudig maar goed van opzet. Alle boutjes en moertjes zijn prima te vinden en met uitvoerige detail informatie. Je vindt hier nog een beter boutje dan waar je naar op zoek bent. En per stuk te bestellen. Dat is echt een verademing aangezien je bij de bouwmarkt vaak met veel te veel wordt opgescheept.
Verpakking is prima, verzending is snel. Echt niets op aan te merken. Ga zo door!

24 oktober 2023

RVSpaleis heeft zijn naam niet…

RVSpaleis heeft zijn naam niet gestolen. Een weelde aan keuze. Tal van verbindingsmiddelen waar ik zelfs het bestaan niet kon van bevroeden. Een technische taalschat wacht je op een makkelijk leesbare site. In heel veel maten, en twee RVS kwaliteiten. Top of the bill voor mij : je kan er ook hele kleine hoeveelheden van kopen en die komen netjes verpakt toe, zo snel als de pakketdienst kan lopen.

13 juli 2023