RW de Dakkapellenspecialist Reviews 21

4,3

Wij hadden na een helder en duidelijk gesprek met Roeland de Bruijne besloten om R&W Dakkapellenspecialist de opdracht te gunnen om bij ons een dakkapel te plaatsen. Wat een schot in de roo... Toon meer

RW de dakkapellenspecialist heeft onze oude dakkapel vervangen. Het contact met Roeland de Bruijne is van aanvraag offerte tot plaatsing dakkapel soepel verlopen. Een leuk en gezellig profess... Toon meer

1. Aannemer

RW de Dakkapellenspecialist is een specialist in het bouw en plaatsen van dakkapellen, dakopbouwen en nokverhogingen voor Hellevoetsluis en omstreken. Vanuit onze werkplaats te Hellevoetsluis fabriceren wij prefab dakkapellen en verzorgen wij tevens de bouw van dakopbouwen en nokverhogingen.

4,3

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Plaatsing portaal + verwijdering draagmuur

We zijn erg tevreden over het verwijderen van de draagmuur en het plaatsen van het stalen portaal. Het hele proces verliep soepel: van het eerste contact vooraf tot en met de uitvoering en de nazorg. Alles werd duidelijk uitgelegd, netjes uitgevoerd en volgens planning afgerond. Professioneel werk en prettig contact. Zeker een aanrader.

13 maart 2026

Super geholpen

Super fijn geholpen door een heel ervaren team. Zou het iedereen aan raden om hier je verbouwing te laten uitvoeren als je kwaliteit wil hebben.

10 november 2025

RW dakkapellenspecialist ook voor perfecte badkamer verbouwing

Deze review gaat niet over plaatsen van een dakkapel, maar over de renovatie van onze badkamer, want dat doet dit bedrijf ook. Na begin van het jaar onze dakkapellen te hebben vervangen hebben wij Roeland de vraag gedaan of hij ook onze gedateerde badkamer wilde renoveren. Na onze wensen besproken te hebben kregen wij een zeer schappelijke offerte en is in september gestart met de totale uitbraak van de oude badkamer en opbouw van de nieuwe. We hebben een fantastisch team over de vloer gehad die zeer professioneel alles hebben vernieuwd. Water, elektra, afvoer, betegeling, schilderwerk, alles is werkelijk vakkundig en met heel veel zorg vernieuwd. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en raden ieder zeker aan bij een verbouwing dit bedrijf en Roeland de Bruijne in gedachten te houden.

1 september 2025

Zeer onprofessioneel

Wij zijn zeer ontevreden over de professionaliteit van Roeland de Bruijne. Tijdens het plaatsen van de dakkapel hebben de werklieden van Roeland onze dakspant verwijderd (vooraf was afgesproken dat deze zou blijven staan, dus deze is zonder onze goedkeuring verwijderd). Volgens de werklieden kon dit geen kwaad en ook Roeland gaf aan dat wij ons hier geen zorgen over hoefden te maken (dit heeft hij schriftelijk aan ons doorgegeven).

Dit zat ons toch niet helemaal lekker en voor de zekerheid hebben wij een constructeur hier naar laten kijken. De constructeur schrok van het feit dat deze zomaar verwijderd is en gaf aan dat wij nog geluk hebben gehad. Het is dat er een wand onder de zolder stond, anders was er zelfs een kans geweest op instortingsgevaar van de vloer.

Deze conclusie van de constructeur hebben wij voorgelegd aan Roeland en hem aansprakelijk gesteld voor de schade en de kosten welke wij hebben moeten maken. Echter geeft Roeland de Bruijne aan dat hij in geen enkele zin verantwoordelijk hiervoor is. Volgens hem heeft hij ons hier zelfs voor gewaarschuwd. Maar wie kiest er nu voor instortingsgevaar van je vloer!

Dit is niet de manier hoe je omgaat met je klanten. En dan is dit nog los van het feit dat hij een slechtere isolatie heeft aangebracht in dakkapel dan afgesproken is in de getekende offerte. Ook dit wilt hij niet uitvoeren, zoals in de offerte staat. En hij wilt voor beide geen enkele compensatie geven. Nu zitten wij met een vloer welke verzakt is, scheur in ons tegelwerk, hebben wij de hele dakspant zelf moeten herstellen (om verdere schade te voorkomen), kosten van de constructeur moeten maken en Roeland de Bruijne neemt hier geen enkele verantwoordelijkheid in.

10 oktober 2024

Plaatsen dakkapel en 2 dakramen

Wij hebben begin 2025 contact opgenomen met Roeland om de mogelijkheden van een dakkapel te bespreken. Vanaf begin zijn wij goed geïnformeerd over de mogelijkheden en verwachte timing van de werkzaamheden. Uiteindelijk hebben wij een brede dakkapel en twee dakramen laten plaatsen en aftimmeren, naar tevredenheid. Ook werden de zonnepanelen tijdelijk gedemonteerd en na de klus weer gemonteerd. De klus was ook redelijk snel geklaard.

2 juli 2025

Top bedrijf !!

Wat een schot in de roos is dit geweest !!
Van het begin tot het einde is er zeer professioneel en vakkundig werk geleverd door de mannen.

De dakkapel op zich is van zeer goede kwaliteit en netjes gebouwd.
Het plaatsen ging boven verwachting snel en vakkundig .
De 2e dag werd de binnenkant afgewerkt en kon ons deel van het verhaal beginnen nl. het schilderen.

Wij kunnen niets anders zeggen dan ;Topkwaliteit geleverd door Roeland , Fred , Remco en Ron !!!!

1 mei 2025

Oprecht een TOP bedrijf!

RW de dakkapellenspecialist heeft onze oude dakkapel vervangen.
Een leuk en gezellig professioneel team.
Laten alles schoon achter, geen minpunten te benoemen.

Bedrijf is echt een aanrader, werken netjes en volgens afspraken.

Wij zijn heel blij met nieuwe dakkapel, Roeland en team bedankt!

5 februari 2025

Bedankt voor de goede zorgen!

RW de Dakkapellenspecialist heeft onlangs onze dakkapel vervangen, en we zijn ontzettend tevreden over het gehele proces. Vanaf de eerste afspraak met Roeland, die snel en flexibel kon worden ingepland, tot aan de uitvoer door de vakmannen op de werkvloer: alles verliep vlekkeloos. De mannen hebben netjes en professioneel gewerkt, met oog voor detail. Het resultaat is prachtig, en we zijn erg blij met onze nieuwe dakkapel. Wij raden RW de Dakkapellenspecialist van harte aan!

20 december 2024

Ze bestaan nog.

Dit bedrijf benadert voor het uitbrengen van een offerte:
Uit te voeren werkzaamheden:
Het verwijderen van de bestaande schuifpui en deur.
Het plaatsen van een nieuwe schuifpui en kiep/kantelraam, beide uitgevoerd met triple HR-glas.
Na de offerte te hebben goedgekeurd ging men eind april/begin mei 2024 aan de slag.
De werkzaamheden zijn prima, met liefde voor het vak en volgens planning en afspraken uitgevoerd.
Er werd schoon en enthousiast gewerkt.

Mooi dat er nog steeds bedrijven zijn die:
- Doen wat ze zeggen!
- Zeggen wat ze doen!
- En zeggen wat ze gedaan hebben.
ECHT TOP GEDAAN.

Wij hebben ons niet kunnen realiseren, dat je zo blij kan zijn met deze nieuwe aanpassing aan onze woning.
Erg bedankt Roeland en je collega's.

Cees en Marijke van der Zanden
Hellevoetsluis

10 mei 2024

Plaatsen dakkapel

In de voorbereiding heel goed en eerlijk advies gekregen waarbij goed werd meegedacht wat in ons geval handig was. In de offerte periode ook een snelle en nette communicatie.
Verschillende offerte opgevraagd waarbij RWVP zeker competitief aanbood. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor RWVP vanwege een combi van de prijs, advies en dat het bedrijf bij ons in de buurt zit.
De heren die kwamen plaatsen waren behalve heel kundig ook erg vrolijk en hadden duidelijk plezier in hun werk. Ze werkte heel netjes en alles werd netjes achtergelaten.

Al met al een heel goede ervaring en ik zou een volgende verbouwing zeker opnieuw door RWVP laten uitvoeren.

1 juni 2024

Keurig uitgevoerde werkzaamheden

De gemaakte afspraken zijn helemaal nagekomen.
De 2 personen die het werk hebben uitgevoerd hebben zeer netjes en correct gewerkt.
Kortom ronduit tevreden over het gehele werk wat ze bij ons uitgevoerd hebben, 2 oude Velux ramen vervangen incl. de Velux accesooires zoals hor en rolgordijnen door nieuwe kunstof exemplaren.
Alles keurig opgeruimd en achtergelaten ook. Zeker een aanrader dit bedrijf.

30 mei 2024

Zeer aan te raden specialist op het gebied van dakkapellen

Onlangs bij ons een dakkapel geplaatst aan de voorkant van de woning, waar tevens een vergunning voor nodig was. Vergunning werd netjes geregeld en alles werd uit handen genomen. Verder gedurende het hele traject goede communicatie, aanpassingen naar eigen wensen door kunnen voeren en kwaliteit afgeleverd door de vakmannen die het dakkapel hebben geplaatst. Al met al een aanrader voor het plaatsen van een dakkapel!

19 december 2023

vervangen oude dakkapel

in december 2023 is Roeland bij ons langsgeweest met een offerte voor een nieuwe dakkapel. Na akkoord van ons is alles in werking gezet.
De communicatie vanaf december verliep vlekkeloos t.en.m het plaatsen van de dakkapel eind april 2024.
De medewerkers van Roeland hebben vakwerk afgeleverd !! en na het plaatsen van de dakkapel is alles schoon en opgeruimd achtergelaten. kortom alles was TOP !!

7 mei 2024

Fijn en vakkundig bedrijf

Fijn bedrijf met gespecialiseerde medewerkers. Wij wilden onze dakkapel op laten knappen, Roeland kwam hiervoorlangs en bekeek de situatie ter plekke, na ondertekening van de offerte en een paar maanden later zijn 2 medewerkers begonnen. Met een mooi resultaat als gevolg, netjes gewerkt en nogmaals fijne medewerkers, het bedrijf gaat ons misschien met een volgende klus helpen op zolder. Raad dit bedrijf zeker aan.

21 maart 2024

Goed en betrouwbaar bedrijf!

Via internet een goed en betrouwbaar dakkapel bedrijf gezocht en hier bij uitgekomen, Roeland kwam langs kwam heel vriendelijk en professioneel over. De communicatie verliep ook soepel en alles was erg duidelijk. Na goedkeuring van ons een dakkapel laten plaatsen. De collega's die de dakkapel hebben geplaats hebben keurig werk geleverd en alles netjes opgeruimd. Nogmaals mijn complimenten aan RW dakkapel specialist.

2 april 2024

Goed en betrouwbaar

Via internet een goed en betrouwbaar dakkapel bedrijf gezocht en hier bij uitgekomen, Roeland kwam langs kwam heel vriendelijk en professioneel over na goedkeur van ons dakkapel laten plaatsen. De collega's die de dakkapel hebben geplaats petje af keurig werk geleverd en alles netjes opgeruimd. Nogmaals mijn complimenten aan RW dakkapel specialist

12 oktober 2023

Perfecte aannemer

Wij waren op zoek naar een goede aannemer. We zijn toen in contact gekomen met Roeland.
Roeland (met zijn team van zeer professionele mensen) heeft zijn werk perfect uitgevoerd en helemaal naar onze wensen gemaakt.
Wij zijn super blij met het eindresultaat en raden hem ook aan als aannemer.

9 augustus 2023

Dakramen en schuifpui

Een tijdje geleden hebben ze dakramen op zolder en een schuifpui geplaatst. De flexibiliteit, communicatie en niet te vergeten de kwaliteit waren van een hoog niveau.

19 augustus 2022