Rydningshjælpen Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil anbefale dette firma, hvor Carsten yder virkelig god service. Er yderst behagelig, ærlig og tillidsvækkende Arbejdet med rydning af dødsbo blev hurtigt vurderet og gennemført som aftalt og til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rydning af et hus efter svigermor skulle flytte i lejlighed. Virkelig professionel og flinkeste mand hele vejen igennem forløbet og yderst fleksibel ift at få dato for rydning til at passe. Prisen for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Rydningshjælpen. De hjalp os med rydning af min fars lejlighed og tog sig af det hele til en fair pris. De overholdt alle aftaler og kom til tiden, hvilket betød meget i en svæ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huisopruimingsdienst

Geschreven door het bedrijf

RydningsHjælpen tilbyder rydning og opkøb af dødsbo på sjælland. RydningsHjælpen tilbyder ærlig, professionel og troværdig vurdering samt opkøb og rydning af dødsbo, restbo, loftsrum og konkursbo på hele Sjælland. Det er et stort arbejde at opgøre, vurdere, sortere, pakke ned og køre på storskrald med et dødsbo og her er det afgørende at have en professionel og erfaren person og virksomhed med til at hjælpe dig med hele processen. En troværdig assistance kan være forskellen på at få en god eller dårlig oplevelse ud af rydningen af et dødsbo eller restbo.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vil anbefale dette firma

Vil anbefale dette firma, hvor Carsten yder virkelig god service.
Er yderst behagelig, ærlig og tillidsvækkende
Arbejdet med rydning af dødsbo blev hurtigt vurderet og gennemført som aftalt og til meget fair pris.
Godt at vide, at meget kan blive genbrugt gennem velgørende organisationer

2 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var rigtig godt at jeg kom i…

Det var rigtig godt at jeg kom i kontakt med dem, for nåede at få kontakt med nogen der ikke var så ærlige.
De fik hurtigt tømt min fars lejlighed og havde forståelse med min situation og så blev det bare rigtig flot.
Dem kan jeg helt sikkert anbefale.

25 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Rydningshjælpen…

Jeg kan varmt anbefale Rydningshjælpen og Carsten med team.
I en meget svær tid efter min mors bortgang blev vi mødt med stor empati, respekt og forståelse. Carsten var grundig i sit arbejde, overholdt alle aftaler og leverede en professionel indsats til en fair pris.
Min mor og jeg har altid sat stor pris på, at ting bliver genbrugt frem for smidt ud. Derfor var det meget betydningsfuldt for mig, da Carsten fortalte, at han samarbejder med både Røde Kors og andre hjælpeorganisationer, og at han også ville sørge for at køre min mors ting til genbrugsstationen i Roskilde, så andre kunne få glæde af dem. Det varmede mit hjerte i en svær tid.
Jeg vil med stor glæde anbefale Carsten og hans team til andre, der står i en lignende situation. De møder mennesker med både faglighed, omsorg og respekt.
Fem stjerner herfra – og min varmeste anbefaling. ⭐⭐⭐⭐⭐

11 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Rydningshjælpen.

Kæmpe anbefaling til Rydningshjælpen.
De hjalp os med rydning af min fars lejlighed og tog sig af det hele til en fair pris. De overholdt alle aftaler og kom til tiden, hvilket betød meget i en svær situation.
De fandt endda en pose med nøgler og nøglekort og lod den ligge i vindueskarmen, selvom vi havde sagt, at alt skulle ud. Det sparede os for mange penge, da boligselskabet skulle bruge dem.
Carsten er sød, hjælpsom og meget professionel. Jeg vil varmt anbefale Rydningshjælpen til alle, jeg kender, som har brug for hjælp til rydning.

13 april 2026

Meget tilfredsstillende forløb

Hurtig respons i forbindelse med rydning af dødsbo inden salg af ejendom. Carsten har været utrolig behagelig at arbejde med. Rydninghjælpen hjalp også med at få sat nogle møbler på auktion og efterfølgende afregning. Jeg kommer til at bruge dem igen.

1 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rydningshjælpen var en stor hjælp

Carsten fra Rydningshjælpen overholder samtlige aftaler! Det er sjældent man oplever det.

Vi stod i en meget ulykkelig situation og skulle have ryddet et dødsbo hurtigt. Det klarede Rydningshjælpen fuldstændig som aftalt.

Rydningshjælpen er ikke de billigeste (fik lavere tilbud), men det er ikke værd at spare de penge når Rydningshjælpen er til at stole på. Det giver også ro i maven.

Stor anbefaling herfra.

1 februari 2026

Stor anbefaling!

Jeg har benyttet mig af Rydningshjælpen to gange, og begge gange har jeg været fuldt ud tilfreds. Dels er Carsten og hans folk hurtige, effektive og hjælpsomme, og dels er Carsten et utrolig behageligt menneske, som er med til at det bliver en rigtig rar oplevelse. Jeg kan kun give den største anbefaling 🤗

20 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var svært da min mor døde

Det var svært da min mor døde. Jeg bor i Jylland og hun boede på Sjælland.

Carsten kom - kiggede rundt - på loft og i skur og kom med et beløb. Han viste stor tålmodighed og empati for min situation.

Min mors andelsbevis var blevet væk og jeg kunne ikke finde det. Carsten fandt det under rydningen :-) Tak for det.

Du får hvad du betaler for - og lidt mere :-)

14 juli 2025

Rydningshjælpen v/Carsten

Rydningshjælpen v/Carsten

Det var både præcise og fleksible i både vurderingen og eksekveringen af den opgave jeg med meget kort varsel, ønskede dem til.

De har klart min anbefaling!

4 april 2025

Jeg kan klart anbefale Carsten/Rydningshjælpen

Jeg kan klart anbefale Carsten/Rydningshjælpen. Min mor gik bort, efter tids sygdom og Carsten var reel i vurdering samt forklaring af værdi m.m. Samtidig var det en lettelse, at møde en mand, der gik til opgaven med flid. De varmeste anbefalinger fra...
Natashja Zoey Toft

10 februari 2025

Da min far døde

Da min far døde, fik vi super rådgivning fra Carsten, hvordan vi kunne komme videre med rydning af hans hus, når vi bor i den anden ende af landet. Han hjalp os hele vejen, til en at få styr på det hele.
Kan 100% anbefales

24 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil til en hver tid anbefale…

Jeg vil til en hver tid anbefale rydningshjælpen, da oplevelsen har været over alt forventning. Carsten er både effektiv, tillidsvækkende og overholder både tidsplanen og den aftalte pris. Der er en rigtig god service og opgaven bliver løst ned til mindste detalje
☀️☀️☀️☀️☀️

18 september 2024

Antwoord van Rydningshjælpen

Hej Katja, Det var en fornøjelse af hjælpe dig og din familie med rydningen. Godt nytår, Vh Carsten/Rydningshjælpen

Kan klart anbefales!

Carsten hjalp os med at rydde et større hus, som vi havde købt af en ældre herre, som var flyttet på plejehjem. Der var meget samlet sammen over et langt liv.

Vi valgte at bruge RydningsHjælpen, da vi oplevede at Carsten havde en interesse for opgaven samt stor ekspertise på området. Desuden tilbød han som den eneste at besigtige opgaven inden han kom med en fast pris. Det var meget trygt og præcis hvad vi havde brug for.
Selve opgaven blev løst præcis som aftalt og med en stor grad af fleksibilitet fra Carstens side, som vi fortsat er meget taknemlige for.

Skulle vi gøre det hele igen, er vi ikke i tvivl om at Carsten og RydningsHjælpen ville være de første vi ringede til.

Tak, Carsten!

Dbh. Anders, Regitse og resten af familien i Hornbæk

1 juli 2024

Antwoord van Rydningshjælpen

Hej Anders, godt nytår til dig og familien ;-) Tak for den fine anbefaling og glæder mig at i er faldet godt på plads i jeres nye hus. Mange hilsener Carsten/Rydningshjælpen

Meget fin service

Virkelig god oplevelse - Carsten er så organiseret, effektiv og rar.

27 mei 2024

Antwoord van Rydningshjælpen

Tak Catherine og godt nytår, glæder mig at du var tilfreds med udførelsen af opgaven :-). Vh Carsten/Rydningshjælpen

Kan varmt anbefale…

Kan varmt anbefale Carsten/Rydningshjælpen👍