Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ryds glas i Linköping. Första bilen vi lämnade in gick allt rätt. Med andra bilen så bröt de vindrutetorkaren och sa att de skulle beställa ny och laga. (Man får inte köra utan vindrutetorkare)... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väl mottagen och snabb åtgärda av ett fel som jag trodde hade kommit i sambandav ett byte av framruta för drygt ett år sedan. Felet visade sig inte alls bero på Ryds bilglas arbete men underbar perso... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Riktigt dåligt bemötande och kundservice. Jag skulle byta framruta och behövde ringa kundtjänst eftersom lånebil inte gick att boka online. Fick jag veta på annat håll att erbjudandet om gratis... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

För 3 årsedan bytte Ryds glas vindruta på min bil, när jag hämtade den låg det mycket limrester och glasbitar i bilen som jag fick städa bort själv. Nu när sonen lämnade in sin bil för Rutbyte ringer... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoruitreparatie
  2. Auto-accessoire winkel
  3. Autodealer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Störst i Sverige på Bilglas!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Parkeringsböter på Ryds Bilglas kundparkering!

Jag fick parkeringsböter när jag stod på Ryds Bilglas kundparkering! När jag frågade vid bokning om det gick bra att lämna bilen kvällen innan fick jag beskedet att det gick så bra. Jag fick ingen information om att man bara får stå 3 timmar på Ryds Bilglas kundparkering, Inte heller informerades det om det på kundparkeringen. Ryds Bilglas kunde ha dragit av kostnaden för böter, men inte heller det skedde. Det finns mycket förbättringar man kan göra här!
Efteråt har jag fått både samtal och ersättning för parkeringsböter från Ryds Bilglas vilket är mycket uppskattat!

15 januari 2025

Obegripligt sätt att hantera kunder

Obegripligt sätt att hantera kunder

Bokar tid för framrutebyte. Får en tid en vecka fram. Flera boknings-SMS och meddelande att rutan finns på plats. Se till att vara i tid. Ger mig ut i snöstormen för att åka till Stockholm. Får då på morgonen SMS att bilen är för stor för att gå in i verkstad. Hallå? Nästa tid om en vecka i Solna. Nej tack. Aldrig mer detta företag.

7 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ett riktigt SKOJJAR företag.

Ett riktigt SKOJJAR företag.
Det här med gratis torkarblad är rena bluffen.
Många får inte torkarbladen alls.
En del får sina hela & felfria monterande torkarblad bortmonterade på sin bil trots att dom är helt felfria.

Hur svårt ska det vara att lägga dom nya torkarbladen i bilens baksäte, så att kunden kan byta själv NÄR DET ÄR DAX.

UNDVIK DETTA STÄLLE, du blir bara besviken och förbannad.

9 december 2024

Falsk marknadsföring

Ser erbjudandet om att laga stenskott och få nya torkarblad. Bokade online, men väl där har de inga torkarblad hemma. Min man påpekade att de kan ta hem så kommer han in om en vecka.
De ringde en halvtimme senare och menade att de inte får tag på sådana torkarblad (Volvo C40). Men du fick ju i alla fall rutan lagad avslutade de samtalet.
Falsk marknadsföring!
Ryds Mora

14 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nynäshamn

Annan verkstad (södermalm) hade klantat till det och inte satt på ny ruta ordentligt. Högt vindbrus och lister som fladdrade när man gasade på lite. Fick hjälp flera ggr av nynäs som till slut bytte rutan och nu är det perfekt.

5 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig mer Ryds i märsta!

Lämnade in bilen för byte av bakrutan. Betalade för ny vindrutetorkare plus 1800kr självrisk på plats. Visade sig att försäkringen inte godkände ersättning och utan förvarning skickar Ryds en faktura till mig på 6400kr. Med på fakturan är städning av bilen samt TVÅ stycken vindrutetorkare trots att jag betalat för en och det endast finns EN i bakrutan. Bilen var inte städad men jag fick betala för städning av den. Bilen hade tonad ruta innan det fick jag inte på den nya. Vid koll hos andra företag skiljer det flera tusenlappar på priset. Vid kontakt med Ryds vägrar dom ta bort felaktiga saker på fakturan. Kommer aldrig välja Ryds igen och rekommenderar ingen att nyttja detta dåliga företag som bara blåser sina kunder! Detta var Ryds bilglas i Märsta

31 augustus 2024

Oseriöst

Oseriöst! Innan byte fick jag erbjudande om gratis torkarblad vid glasbyte, tackade ja, men när räkningen kom hade de tagit duktigt betalt för torkarbladen. så... SE UPP!

2 oktober 2024

Sämsta ever

Sämsta ever. Försäkgsbolaget säger 1500 i självrisk och fakturan blir 3900 på grund av tillkommande moms.
Att ingen kan vara rak och informera om det innan. Då hade man kanske valt ett annat företag med bättre pris

8 oktober 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Undvik.

Herregud.Undvik! Jag har bytt vindruta på Carglass tidigare.Man kör in,sitter ner,åker därifrån med hel bil.Förväntade mig samma här.NEJ.Bokar kl08.00.Kommer in.Får reda på att jag kan hämta 13.Orimligt.Gick inte för mig.Kommer in dagen efter (efter att ha dubbelkollat öppettider på deras hemsida). Ingen där.Visar dig att dom haft stängt hela dagen.Så tillbaks på bussen igen.Mardrömsupplevelse som blivit dyrt och tidsödande.Aldrig igen.Gå till Carglass!
20240829: Uppdatering: Man räddade upp situationen genom att ge rabatt på självrisken.Snyggt.Därav extra stjärna.

28 augustus 2024

Linköping

Linköping
Aldrig mer!
Lämnade in bilen för ny framruta, stenskott som satt så det behövdes en ny. Väl på plats får min man en utskällning för att han inte tagit bort ’solkepsen’ fram. Ingen som sagt detta till honom! Skitsur man som fräser ”Hur ska jag debitera det här nu då!” När han frågar om pris får han till svar att det ser du på fakturan. När han använt bilen ett tag, nån månad, märker han att vid kraftigt regn läcker rutan. När han då tar kontakt för reklamation ifrågasätter de varför han inte kom tidigare. Ja, det har inte regnat knappt..när han väl får bilrutan bytt är det en trist man även denna gång. En man som undrar om han ska ha faktura. Nej, det är en reklamation så det ska jag inte. Det borde väl ni ha i ert system och inte sucka över det.

21 augustus 2024

Aldrig mer Ryds!!

Fick bytt vindruta på husbilen men några torkarblad fick vi inte för de behövde specialbeställas så ett blankt Nej fick vi där sen när vi hämtar bilen är där en stor fläck med klister på motorhuven samt på sidan av vindrutan på lacken som inte var det enklaste att få bort och tyv missade vi fläcken på plats då vi hade lite bråttom den eftermiddagen.
Väl i lokalen ser vi att larmlampan är borta som ska sitta i rutan. Vi får enligt överenskommelse lämna in husbilen igen, hämtar den samma dag och killen säger att allt är ok nu men limresterna som var kvar togs inte bort trots påpekande från vår sida och nån kompensation var det inte tal om som tex dom där torkarbladen vi frågade om sen parkerar vi och larmar och då funkar inte lampan!!!!!
Aldrig mer Ryds, iaf inte i Staffanstorp!!!!

8 augustus 2024

Felaktig prissättning

Blev informerad om att kostnaden skulle uppgå till 2 500 kr. Detta trots att självrisken var 1 500 kr, vilket försäkringsbeskedet från If visade. Platschefen i Varberg framhärdade att det var 2 500 kr som gällde. Först efter att ha kontaktat If, som i sin tur var i kontakt med Ryds korrigerades priset till 1 500 kr. Pinsamt att de systematiskt försöker lura kunder. Kommer aldrig någonsin att använda mig av deras tjänster igen. Klar bedrägerikultur. Skäms!

18 oktober 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nynäshamn

Nynäshamn. Efter att de hade bytt vindrutan fick jag förklara varför det är bra ide att byta vindrutatorkare också. De tog bilen in igen och efter några minuter var det klart.
Senare fick jag själv montera tillbaka kåpan till sensorer vid spegeln och vecka senare märkte jag att de ändå hade inte bytt vindrutatorkare trots löftet. (Datumet stämmer inte för att jag kommer inte ihåg när var jag där.)

18 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen mening med ytterligare ett…

Ingen mening med ytterligare ett omdöme, men här är jag och skriver några rader ändå.
Efter 3 försök, vid olika Ryds anläggningar, för att få ett stenskott fixat var jag tvungen att ge upp.
Okunnig personal och att man ska beställa tid är bland de svar jag fick. Drop-in fanns inte, men reklamen på TV (bl. a.) visar gärna det motsatta.
Dessutom förstod inte personalen om det fanns avtal med företaget jag jobbar för... Och efter några motfrågor så kom det fram att det fanns ett avtal med X-företaget som gällde byte av vindruta, men hen visste inte om det gällde även stenskott. Skitdåligt!!! Varför skulle det inte gälla stenskott? Är inte stenskott också en del av vindrutan? Enorm puckad!

2 juli 2024

Värsta kundservicen i mannaminne

Värsta kundservicen i mannaminne. Ringde i hopp om att få hjälp med felaktiga fakturan de skickat till mig på dryga 6500kr då försäkringen inte stod för kostnaden då de har skickat felaktigt skadedatum till försäkringsbolaget. (husbil som ställes av då den ej används) och datumet de skickat var bilen avställd. Men jag möts av en ton som är den mest nedvärderande och otrevligaste jag varit med om. Och vägran av att hjälpa mig som kund är påtaglig. Värsta kundservicen jag varit med om! Vänd er aldrig någonsin till Ryds rekommenderar jag er alla!

2 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?