Bijzonder goed adres voor onderhoud voor je Saab. Onze 9-3 TTID Estate is deze week weer voor onderhoud en een kleine reparatie geweest. Een integer en vakkundig bedrijf met een team van Saab e... Toon meer
Topbedrijf met veel enthousiaste en kundige medewerkers. Auto van mij is geheel naar mijn wensen aangepast en ziet er mooier uit dan saab zelf ooit heeft gemaakt! toppers!
Vriendelijke en correcte afhandeling van mijn besteling. Bedankt voor het snel opsturen van de onderdelen voor mijn saab.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Saabpartners.com is your supplier for new and used Saab parts from the 92B to the 9-5 from 2012. We sell genuine Saab and aftermarket parts. Our focus is on the so called powertrain parts. Besides that we have a complete workshop to maintain Saab's.
Loberingemaat 5a, 7942 JD, Meppel, Nederland
- 0522-278158
- info@saabpartners.com
- saabpartners.com
Led lampen
Mijn eigen dealer wilde niet dat ik er aan begon aan led lampen voor mijn Saab 9-5.
Ik las op een forum dat Saab partners wel led lampen installeerde. Gebeld en afspraak gemaakt, die eerst niet door ging omdat de hele crew geveld was door de griep. Na een nieuwe afspraakt gemaakt te hebben waren de lampjes snel.geplaatst en wat een verschil: een echte aanrader. Het is een leuk bedrijf..Ik heb nog nooit zoveel Saabs bij elkaar gezien.
Service van hoog niveau.
Alles in werking gesteld om een niet goed ontvangen bestelling op tijd te leveren.
Aardige en behulpzame dame op de receptie van een niveau dat zéér zeldzaam word in Nederland.
Zoek je een Saab? Bel Saabpartners!
In 2019 begon mijn zoektocht naar een Saab youngtimer, inmiddels mijn vierde Saab. Via een advertentie kwam ik uit bij Saabpartners en na telefonisch contact een afspraak gemaakt om te gaan kijken. De ontvangst was enthousiast en er is veel Saab kennis aanwezig. Zij hebben veel onderdelen op voorraad en denken actief mee over bijvoorbeeld het inbouwen van AppleCarPlay waardoor de auto weer helemaal bij de tijd is (het is de investering waard). Verder kan ik aangeven dat zij snel reageren op vragen per mail en de aflevering van de auto was een feestje. in de garantie is er nog een en ander hersteld aan de auto zoals afgesproken en dit werd ook op prima wijze afgehandeld.
Als je overweegt om een Saab te kopen of rij je een Saab en wil je deze upgraden dan raad ik aan om contact op te nemen. Het was voor mij een hele goede ervaring.
Fantastische garage met veel service!
Ik beveel dit bedrijf van harte aan. De mensen ademen het merk Saab. Heel bevlogen en kundig. Het contact is heel direct, hartelijk en met verstand van zaken. Ik heb met name contact met Bas één van de partners gehad. Een heel goed en fijn contact! Niets is hem te veel!
Saabpartners bedankt voor de geweldige…
Saabpartners bedankt voor de geweldige Saab 9-5 Vector. Vanwege de Youngtimer regeling was ik al een tijd op zoek naar een geschikte tijdloze youngtimer. Omdat de Duitse merken van 15 jaar of ouder er gedateerd uitzien kwam ik uit bij Saab. Na een zoektocht van twee maanden en veel te hebben proefgereden bij andere autobedrijven kwam ik uiteindelijk terecht bij Saabpartners. Helaas was de Saab die ik op het oog had net verkocht maar vanwege het vertrouwen wat ik kreeg heeft Saabpartners een auto voor mij gezocht en wel een uniek exemplaar, in uitstekende staat van onderhoud. Voordat ik hem meekreeg hebben ze het chasis nagekeken, de motor aangepakt vanwege mogelijke 'black sludge' en de auto compleet klaar gemaakt. Ik rijd nu al een tijdje en niemand gelooft dat de auto 16 jaar auto is. Het is een enorm comfortabele auto met geweldige opties (185 pk, automaat, xenon, regensensor, parkeer sensor, stoelverwarming, stoelventilatie, cruisecontrol, leer, enz.) waardoor de auto niet onder doet voor een huidig exemplaar. Met het nieuwe radiosysteem en apple carplay is ze zelfs helemaal van deze tijd! Ik wil Saabpartners bedanken want de zoektocht is beloond met een geweldige auto. Vriendelijke groet, Gert S.
super service!
Dankzij saabpartners kunnen veel SAAB liefhebbers nog lang genieten van hun SAAB. Zeer vriendelijk personeel en een top service!!
Goede service en snelle verzending.
Goede service en snelle verzending.
Meerdere keren onderdelen voor m’n 9-3’s besteld, altijd correct geholpen.
Scherp geprijsd
Scherp geprijsd, snelle levering en vriendelijk personeel
Aanwinst voor de Saab liefhebber
Hele goede en snelle service!
Hele goede en snelle service!
Robert
Deskundig, betrokken en oprecht
Deskundig, betrokken en oprecht in alles wat zij doen. Ik kom speciaal uit Bussum naar Meppel om mijn Saab te laten onderhouden. Daarnaast redelijke tarieven.
Fijn en snel geholpen door het…
Fijn en snel geholpen door het personeel zelfs de montage handleiding gekregen 👍
Gisteren besteld en vandaag binnen
Gisteren besteld en vandaag al binnen Top!!!
Na aanschaf interieur goed advies…
Na aanschaf interieur goed advies gekregen bij montage
correct en snelle levering
Topbedrijf
Product was bij bestelling niet op…
Product was bij bestelling niet op stock , maar er werd goed over gecommuniceerd en toen het op stock was werd het direct geleverd , top service !!! Bedankt Tim
Snelle reactie om mijn mail
Snelle reactie op mijn mail, goede prijs voor het onderdeel en de volgende dag al geleverd. Super!
Uitmuntende service
Snel geleverd. Goede snelle reactie op vragen via de mail. Blij met product.