Over het algemeen een uitstekende SaaS-oplossing die goed presteert. De gebruikersinterface is intuïtief en het platform is stabiel. De klantenservice reageert snel en adequaat op vragen. Alleen de ra... Toon meer

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en de functionaliteiten dekken de meeste van onze behoeften. De klantenservice reageert snel en adequaat op vr... Toon meer
Over het algemeen een prima SaaS-oplossing die goed werkt voor ons bedrijf. De interface is intuïtief en de meeste functies doen wat ze beloven. De klantenservice reageert snel op vragen. Wel zijn er... Toon meer
Over het algemeen ben ik tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is gebruiksvriendelijk en de belangrijkste functies werken naar behoren. De klantenservice reageert snel op vragen. Wel zijn er... Toon meer
Check out our products!
Cloud Products
SaaS Cloud Products deliver scalable and accessible software solutions.
Integrations
Streamline workflows and unlock data synergy for enhanced business performance.
AI Solutions
Harness the power of SaaS.ai to solve all of your businesses needs.
Nederland
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor onze medewerkers snel konden beginnen. De klantenservice reageert adequaat op vragen. Wel zou ik graag meer integratiemogelijkheden zien met andere tools die wij gebruiken. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en de updates worden regelmatig uitgerold.
De software heeft potentie maar valt tegen in de praktijk. Veel functies werken niet zoals beloofd en de interface is verouderd. Klantenservice reageert traag en lost problemen niet adequaat op. Voor de prijs die je betaalt verwacht je meer stabiliteit en betere ondersteuning. Ik overweeg om over te stappen.
Deze software doet wat het belooft, maar mist enkele handige functies. De interface is vrij intuïtief, hoewel het even wennen was. Klantenservice reageert traag, soms pas na twee dagen. De prijs-kwaliteitverhouding is acceptabel. Sommige bugs komen regelmatig terug na updates. Voor een kleine onderneming is het voldoende, maar grotere bedrijven hebben misschien meer nodig.
Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en de functionaliteiten dekken bijna al onze behoeften. De klantenservice reageert snel en professioneel. Alleen de rapportagemogelijkheden zouden wat uitgebreider mogen zijn. Ook de mobiele app kan nog wat vlotter werken. Voor de prijs krijg je echter veel waar voor je geld.
Deze SaaS-oplossing heeft onze bedrijfsprocessen volledig getransformeerd. De interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor het team snel kon overstappen. De klantenservice reageert razendsnel op vragen en denkt proactief mee over oplossingen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de regelmatige updates tonen dat ze echt luisteren naar feedback van gebruikers.
Over het algemeen zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en de functies werken goed voor ons bedrijf. Klantenservice reageert snel en professioneel op vragen. Enkele kleine bugs werden netjes opgelost. Wel zou de rapportagefunctie wat uitgebreider mogen zijn en de mobiele app kan nog verbeterd worden. Prijs-kwaliteit verhouding is prima.
De software doet wat het moet doen en heeft alle basisfuncties die we nodig hebben. De interface is redelijk intuïtief, hoewel er soms een leercurve is. Klantenservice reageert traag en oplossingen duren vaak lang. De prijs-kwaliteitverhouding is acceptabel maar niet geweldig. Updates komen regelmatig maar brengen niet altijd nuttige verbeteringen.
Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en de functionaliteiten dekken onze behoeften goed af. De klantenservice reageert snel en adequaat op vragen. Enige minpuntje is dat sommige rapportagefuncties watbasaal zijn en de mobiele app kan stabieler. Desondanks een solide product dat zijn prijs waard is.
De software doet wat het moet doen, maar er zijn zeker verbeterpunten. De interface is gebruiksvriendelijk, maar mist enkele geavanceerde functies die concurrenten wel bieden. Klantenservice reageert redelijk snel, hoewel oplossingen soms oppervlakkig zijn. Prijs-kwaliteitverhouding is acceptabel maar niet uitstekend. Voor kleine bedrijven voldoende, maar grotere organisaties zullen waarschijnlijk meer functionaliteit nodig hebben.

Antwoord van Demo SaaS Company
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor onze medewerkers snel aan de slag konden. De klantenservice reageert prompt op vragen. Wel zou de rapportagefunctie wat uitgebreider mogen zijn en de mobiele app heeft soms wat vertraging. Voor de prijs krijg je echter veel functionaliteit. Zeker een aanrader voor middelgrote bedrijven.
De software heeft potentie maar valt helaas tegen in de praktijk. De interface is onoverzichtelijk en niet intuïtief. Klantenservice reageert traag en lost problemen niet adequaat op. Regelmatig technische storingen die het werk vertragen. Voor deze prijs had ik meer verwacht. Overweeg om over te stappen naar een concurrent.
Over het algemeen ben ik heel tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, wat het inwerken van nieuwe teamleden vergemakkelijkt. De klantenservice reageert snel en professioneel op vragen. Alleen de rapportagefunctie zou wat uitgebreider mogen zijn en af en toe zijn er kleine bugs. Desondanks een solide product dat zijn prijs waard is.
Over het algemeen een uitstekende SaaS-oplossing die ons bedrijf goed heeft geholpen. De interface is intuïtief en de meeste functies werken vlekkeloos. Klantenservice reageert snel en professioneel op vragen. Wel zou de rapportagefunctie wat uitgebreider mogen zijn. Ook mis ik soms wat meer flexibiliteit in de aanpassingsmogelijkheden. Voor de prijs die we betalen is het echter een solide product dat ik zeker zou aanbevelen.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor onze teams snel aan de slag konden. De klantenservice reageert adequaat op vragen. Wel zou ik graag wat meer integratiemogelijkheden zien met andere platforms. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en de uptime is uitstekend.

Antwoord van Demo SaaS Company
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en de functionaliteiten dekken onze behoeften goed af. De klantenservice reageert snel en behulpzaam. Echter, sommige rapportage-opties zouden uitgebreider mogen zijn en af en toe ervaren we kleine bugs. Voor de prijs krijg je zeker waar voor je geld.
Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor onze medewerkers snel aan de slag konden. De klantenservice reageert adequaat op vragen. Echter, sommige geavanceerde functies ontbreken nog en de laadtijd kan soms wat traag zijn. Voor de prijs krijg je zeker waar voor je geld.
Deze SaaS-oplossing heeft ons bedrijf echt naar een hoger niveau getild. De gebruikersinterface is intuïtief en overzichtelijk, waardoor onze medewerkers direct productief konden zijn. De klantenservice reageert razendsnel en denkt proactief mee. De automatiseringsfuncties besparen ons wekelijks vele uren werk. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en de meeste functies werken uitstekend. De klantenservice reageert snel op vragen. Wel zou de rapportagefunctie wat uitgebreider mogen zijn en de laadtijd kan soms traag zijn bij grote datasets. Desondanks een betrouwbaar platform dat zijn prijs waard is.

Antwoord van Demo SaaS Company
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is intuïtief en de functionaliteit voldoet aan onze behoeften. De klantenservice reageert snel en professioneel. Alleen de rapportagefunctie zou wat uitgebreider mogen zijn en soms zijn er kleine bugs na updates. Desondanks een solide product dat ik zeker zou aanbevelen.
Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze SaaS-oplossing. De interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief, wat de onboarding van nieuwe teamleden vergemakkelijkt. De klantenservice reageert snel en adequaat op vragen. Alleen de rapportagefunctie zou wat uitgebreider mogen zijn en af en toe ervaar ik kleine bugs. Voor de prijs is het echter een solide product dat ons team goed ondersteunt.