Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt levering men da sablen kom frem havde etuiet desværre fået en skade under transporten. Sendte et foto og der blev sendt et nyt etui med det samme. Bare rigtig god service!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde bestilt en champagne sabel i en trææske mm hos firmaet. Desværre var trææsken itu ved ankomsten. Efterfølgende kontaktede vi firmaet Sablen.dk og fortalte om skaden.Og straks derefter modtog... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte 4 sabler og 3 sabler var perfekte og en enkelt sabel med mindre defekter. Vi gjorde René opmærksom på problemet og unden tøven sendte han en ny. Hurtig, behagelig og professionel service til en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er dybt imponeret over hastighed fra bestilling til levering. Mandag kl. 19.03 trykkede jeg send på ordren på en indgraveret champagne sabel. Kl. 20.04 kom en melding fra DAO om, at en pakke va... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Noviteitenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Sablen producerer unikke, eksklusive og personlige produkter ved brug af indgravering til personen, der har alt.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Super service fra Sablen.dk

Super service fra Sablen.dk
Sablen med gravering og champagnekøler blev givet som gave og blev modtaget af fødselaren med stor jubel…der var ikke et øje tørt, hverken fra fødselaren eller gæsternes side..tak for en god handel Anders 👍🏼

28 december 2023
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For de skriver at der er fri fragt når…

For de skriver at der er fri fragt når man har købt for et beløb og så når man har købt over det beløb til fri fragt så trækker de fragt alligevel
De tager heller ikke telefonen eller skriver tilbage på mailen

3 december 2023

Antwoord van Sablen

Hej Torben - Det er dsv en fejl på hjemmesiden og tusinde tak for at gøre os opmærksom på det:) Har sendt dig en mail - så vi kan få refunderet de 47 kroner til dig:) Mvh Anders

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik bestilt lidt sent i forhold til…

Fik bestilt lidt sent i forhold til hvornår gaven skulle gives.
Sendte mail med spørgsmål om de kunne nå at sende ordren. Svaret var en bekræftelse på at ordren var gennemført og afsendt💪💪👍

13 november 2023

Antwoord van Sablen

tusinde tak for den søde anmeldelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var lidt sent ude med en gave og Sablen leverede et fremragende produkt og god service til tiden - varm anbefaling herfra!

10 november 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Sablen

tak for den søde anmeldelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, fint produkt og god kundeservice.

28 september 2023

Hej.
Tak for din anmeldelse :)

Super tilfreds

Købte en champagnesabel, som var indgraveret. Ordren blev ekspederet med det samme og var meget hurtig pakket og klar til afsendelse. Smukt produkt og super tilfreds. Kan varmt anbefales at handle her.

28 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøs virksomhed

Levede ikke op til leverings tid, varen var udsolgt efter køb, ingen kommunikation.

15 augustus 2023

Hej Nick
Ja, varen blev udsolgt efter dit køb, hvorfor vi kontaktede dig. OBS. (Der er nu fyldt lager igen på den omtalte model og næsten alle andre sabler på sablen.dk)

vi har super travlt og håndterer mange champagnesabler hver dag.

Jeg kan se, at vi fik sendt en chloe champagnesabel afsted til jer samt en tilbud om en rabatkode til næste ordre.

Beklager mange gange, at leveringstiden var lidt for lang. Jeg har netop kigget ind i casen og kan se, at pakken ankom 1 dag efter den leveringstid du estimerer (tirsdag) den ankom onsdag. - Dette kan lige så meget skyldes, hvis GLS har haft travlt den dag.

God dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering varen levede 100% op…

Hurtig levering varen levede 100% op til forventningerne. Kan klart anbefales

15 augustus 2023

Antwoord van Sablen

Hej Peter, tak for din anmeldelse og dejligt du er glad for champagnesablen og den hurtige indgravering samt anbefalingen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mødte de to friske gutter på Øster Allé…

Mødte de to friske gutter på Øster Allé og vandt en sabel forrige uge 😊👌🏼
Super oplevelse og sablen er modtaget hurtigt efter.
Fed oplevelse og nu jeg kult på TIK TOK 😂
‘Det spansk ikk’ og debidut 👌🏼😂👍🏼😁

10 juli 2023

Antwoord van Sablen

Altid plads til sjov og spas :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Sablen så fin med gravering.
Den fine æske den lå i var desværre ødelagt, men hurtigt sendte Sablen.dk mig en ny.
Så fin service - tusinde tak.

5 juli 2023

Antwoord van Sablen

Tak for din anmeldelse og dejligt det hele lykkes og vi fik sendt en ny æske afsted indenfor kort tid.

God kundeservice

Der skete desværre en fejl med min ordre med fejl på produktet, men det blev fikset med personlig ombytning dagen efter. Så skud ud til Anders og held og lykke fremover 👏

7 juli 2023

Antwoord van Sablen

Tak for den søde anmeldese. Godt vi hurtigt fik fikset fejlen :)

Lees meer over geverifieerde reviews.