Safariresor Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var topp - guiden var eksepsjonell kunnskapsrik og hyggelig. Hi er veldig fornøyde. Men et forhold vil jeg trekke fram som negativt. Flyreisen fra Arusha til Zanzibar gikk seint. Vi hadde ikke noe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi körde Mt.Kilimanjaro via Lemoshorutten, tillsammans med Ahsante Tours. Denna resa & upplägg toppade högt över all förväntan, Fantastisk! Fantastisk personal både på Safariresor & Ahsant... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestillingen av turen gikk veldig fint. De var tilgjengelig for en telefonsamtale angående priser og forberedelser til turen. Teamet var alltid tilgjengelig for spørsmål, og svarte innen 1-2 dag... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket fina ställen och boenden. Resan flöt på oerhört väl med hämtningar och transporter osv. Vi kände oss i goda händer! Det enda negativa var ett av boendena som var helt nyöppnat. Oerfaren persona... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau
  2. Touroperator

Geschreven door het bedrijf

Safariresor.se erbjuder skräddarsydda resor till Östafrika & Sydafrika med sol och bad på Kenyas & Tanzanias kust samt Mauritius, Seychellerna och Zanzibar.

Resor du med oss får du alltid:

Geschreven door het bedrijf

Ett skräddarsytt program
Vi tar fram varje program utifrån era önskemål, vilket ger stor flexibilitet kring utresedatum, upplägg och längd – allt är möjligt!
Privat guide & privat fordon
På alla safariresor i Östafrika har ni ert egna safarifordon och er egna guide. På så vis sätts er grupp i fokus och ni kan anpassa dagarna efter era önskemål. Alltifrån utflykter utanför program till upplägg på dagarna går att anpassa.
Stor lokalförankring
Vår grundare och hans familj har varit på plats och bott i Östafrika under långa perioder sen 1944. Tack vare vår lokala förankring har vi skaffat oss de bästa tänkbara partners på plats. Partners som kommer göra allt för att ni ska få den absolut bästa upplevelsen med minnen för livet, men också partner som värnar och respekterar djuren, naturen och miljön de vistas i.
Service dygnet runt
Under er resa, har ni 24/7 service där ni både har kontaktpersoner på plats på er destinationen med också ett journummer som ni kan ringa för att få prata med oss på plats i Sverige.
Trygghet
Vi har arrangerat resor till Afrika sedan 2012 och ställer ut resegaranti mot kammarkollegiet, detta ger dig en stor trygghet som kund att du alltid kommer få genomföra din resa. Vi är även medlemmar i svenska resebyrå- och arrangörsföreningen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

212 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Safari Tanzania & Zanzibar

Vi hade en fantastisk resa med Safariresor. På grund av ett snöoväder påverkades vår ditresa och vi blev ombokade av vårt flygbolag till ett alternativ som inte alls passade vår resplan. Trots att detta skedde mitt i natten fick vi enkelt kontakt med Safariresor vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga och de hjälpte oss få till ett bättre alternativ. Safarin var HELT otrolig och vår guide gjorde verkligen det extra för oss. På Zanzibar hjälpte Safariresor oss med en uppgradering av hotellet som var pricken över i:et på resan. Väldigt tacksamma att vi valde att resa med Safariresor och gör det gärna igen :)

3 januari 2026

Antwoord van Safariresor

Stort tack för ert omdöme! Skönt att vi lyckades ordna med flygstrulet så att det löste sig. Det var verkligen fint att få vara en del av ert äventyr. Ni är varmt välkomna åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är supernöjda med safariresor

Vi är supernöjda med Safariresor som hjälpt oss att förverkliga vår drömresa. Kontakt och information har varit utomordentligt bra från första stund. Ett extra tack till vår guide Gilbert som tog hand om oss på ett utomordentligt sätt. Vi kommer hem med många fantastiska minnen.

11 januari 2026

Antwoord van Safariresor

Tack för ditt omdöme och tack för att vi fick vara en del av er drömresa! Njut av era fina minnen och så hoppas vi att vi får möjlighet att planera fler äventyr i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En drøm ble til virkelighet.

Vi hadde en drøm. Med bakgrunn i Safarireisers gode organisering, safariguidens engasjement og kompetanse, samt alle smil vi møtte på vegen, ble vår reise et eventyr !

21 januari 2026

Antwoord van Safariresor

Stort tack för ditt fina omdöme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hadde en fantastisk opplevelse!

Vi hadde en fantastisk opplevelse med safari i Masai Mara kombinert med ferie på Seychellene! Vi fikk god hjelp med å planlegge turen etter våre ønsker og budsjett, med flere ulike forslag og muligheter. Safari-delen var langt bedre og mer unik enn forventet, mye på grunn av vår flinke guide Robert. Han var med oss hele veien, tok hensyn til våre behov og lærte oss utrolig mye om både dyreliv, planter og økosystem. Han er omsorgsfull, morsom og gjorde turen vår til noe helt spesielt!
Stedene vi bodde på underveis var enestående, med hyggelige folk og fine fasiliteter.
På Seychellene satte Safarireiser oss i kontakt med noen som kunne hjelpe oss å planlegge dagsturer, snorkling og mye mer. Vi kunne hele tiden få kontakt med dem på nett, selv om vi ikke fikk behov for det, ettersom vi ble så godt tatt vare på underveis på hele turen.

Vi vil virkelig anbefale Safariresor på det sterkeste!

22 november 2025

Antwoord van Safariresor

Stort tack för att du tagit dig tid att skriva ett så fint och utförligt omdöme! Vilken härlig resa ni gjorde och det gläder oss att ni är så nöjda. Roligt att er safari överträffade era förväntningar och att ni är nöjda med er guide. Tack igen och varmt välkomna åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt va precis som vi tänkt oss

Allt va precis som vi tänkt oss. Däremot borde man få reda på att tidvattnet ställer till det om man vill bada i havet.

14 januari 2026

Antwoord van Safariresor

Tack så mycket för ditt omdöme och feedback!

Resa till Namibia

Safariresor hjälpte oss att planera ett fantastiskt äventyr och resa i Namibia.
Det var mycket bra Lodger och boenden majoriteten av tiden. Det enda vi egentligen hade att klaga på var ett boende i Damaralsnd som inte motsvarade de bilder av rummet som vi accepterat. Vi fick ett tält, utan fläkt vilket var lite tufft i 40 graders värme. Vi bokade själva om det på plats och Safariresor kompenserade detta byte. Vi är väldigt nöjda med hur de hjälpte oss och lyssnade på våra önskemål och det enda klagomål vi hade.
Proffsigt hanterat!
Vi rekommenderar att boka resa med Safariresor och att besöka Namibia vilket är ett fantastiskt land!

13 december 2025

Antwoord van Safariresor

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att ni är nöjda med ert äventyr i Namibia. Skönt att det gick att ordna så att situationen i Damaraland löste sig till det bättre. Tack för att du rekommenderar Safariresor!
Mvh

En upplevelseresa att rekommendera

Helheten, allt från bokning, resan och upplevelsen. Personalens service, kunskap, bemötande helt perfekt, 10 av 10. Boendena, hotell och Camp, 9 av 10 gradig skala. Måltider 10 av 10.

13 januari 2026

Antwoord van Safariresor

Stort tack för ett väldigt fint omdöme!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk camp i Serengeti med proffsig guid

Jättebra
Guide, Brown. Campen Elwai i Serengeti, fantastisk personale og mad. Safari i Serengeti var fantastisk.
Ngorunguro var också en stor upplevelse. Safariresor var mycket uppmärksamma på vår trivsel och att vi var nöjda. Stor eloge till teamet!
Mindre bra
Negativt med all plast och avfall längs vägen på landsbygden i Tanzania och på Zanzibar. Mycket fattigdom!

1 januari 2026

Antwoord van Safariresor

Tack för ditt omdöme! Fint att ni hade en bra safariupplevelse i både Serengeti och Ngorongoro tillsammans med er guide. Det gläder oss att ni kände er väl omhändertagna av gänget på Safariresor.
Uppskattar att du delar med dig av era reflektioner kring problemen som finns med plast, avfall och fattigdom. Det är starka intryck som många resenärer bär med sig. Vi har full förståelse för att det påverkar upplevelsen. Tack för att ni lyfter även den sidan av er resa.

Afrika i vårt hjärta

Från den dagen vi beslutade oss för att boka tills vi kom hem har Safariresor varit exemplariska. Alla fina hotell, game-drive-guiden Peter, bokning och kontakt med Jonna, glutenfria möjligheter för vår son, djurupplevelser på både land och i vatten. Alltså allt! En fantastisk upplevelse på så många sätt för hela familjen. Kan varmt rekommenderas!

26 december 2025

Antwoord van Safariresor

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme och beröm. Så fint att läsa att ni är nöjda med er resa och helhetsupplevelsen av att boka med oss på Safariresor. Ni är varmt välkomna åter för nya äventyr i framtiden.

Magisk safari i Tanzania

Vi har precis kommit hem från en fantastik resa till Tanzania - en magisk safariupplevelse och ljuvlig vistelse på Zanzibar! Safariresor var till stor hjälp att sy ihop ett perfekt upplägg och var hjälpsamma hela vägen fram till resan. Vår guide under safarin, Steve, var fantastiskt bra; oerhört kunnig, engagerad och vänlig! Allt fungerade jättebra och vi är så nöjda!!

Antwoord van Safariresor

Tack så mycket för ditt omdöme! Skönt att ni är nöjda med er resa och att upplägget blev så bra. Det gläder oss verkligen att ni är nöjda!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skönt att få resorna med flyg

Skönt att få resorna med flyg, transfer och hyrbil bokade när man ska resa i ett land där säkerhet är avgörande. I huvudsak bra urval av hotell på resan.

19 december 2025

Antwoord van Safariresor

Tack så mycket för ditt omdöme!

Service och kvalitet

Vi fick bästa möjliga service och hjälp både innan och under vår resa. Bra kommunikation, snabba svar på frågor, hjälp med olika val. Mycket duktig, kompetent och trevlig guide och jeep i toppklass gjorde vår Safari till en fantastisk upplevelse och minne för resten av livet.

Antwoord van Safariresor

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att vi hittade ett upplägg som passade er så bra. Safari är verkligen fantastiskt. Välkomna åter!

Supernöjda

Vi är supernöjda med Safariresor och hela upplevelsen.
Att enkelt kunna anpassa resan inför bokning tillsammans med den professionella personalen kändes toppen.
Och att hela tiden under resan känna sig trygg med att saker och ting var bokat och planerat ihop med en förvissning att tider hölls och att man fick tydlig info.
Suleyman var en proffsig och kunnig safariguide som var lyhörd och hela tiden såg till vårt bästa. En fantastisk upplevelse.
Att sedan avsluta resan på Zanzibar gav guldkant på det hela.

Antwoord van Safariresor

Tack så jättemycket för ditt omdöme! Roligt att höra att ni är nöjda med er guide och att resan avslutades bra på Zanzibar. Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hade en fantastisk safariresa i…

Vi hade en fantastisk safariresa i Tanzania som uppfyllde våra förväntningar med råge!

Antwoord van Safariresor

Vad kul att höra att resan överträffade era förväntningar! Stort tack för ditt omdöme!

Et safarieventyr!

Tusen takk til Safarireiser for en fantastisk tur. Minner for livet! Alt innfridde over våre forventninger. Dyreliv, mennesker vi møtte, vår kunnskapsrike og dyktige guide Ismael i Masai Mara, deilige Seychellene med sol, bading og en fantastisk cool og laidback stemning. Vi er allerede i gang med å spare til neste tur. Dyrt er det, men verdt hver krone. Godt jobba! Mvh Anders m. familie

4 januari 2026

Antwoord van Safariresor

Stort tack Anders för ett fint omdöme! Vilken häftig resa ni gjorde och det är fint att höra att ni är nöjda. Ni är varmt välkomna åter!

En fantastisk reseupplevelse

Vi upplevde att det var ett mycket bra upplägg på resan, allt var väl genomtänkt och välorganiserat. Bra information på både generell nivå och på detaljnivå när så behövdes. Bra boendealternativ i olika prisklasser, både på safari och på Zanzibar.
Strax utanför Ngorongoro-kratern bodde vi på Rhotia Valley tented lodge, vilket var mycket trevligt. I Serengeti bodde vi på Elwai Camp, vilket var ett relativt enkelt men väldigt familjärt och mysigt boende mitt i naturen med djuren vilt strövande direkt utanför tältet. En fantastisk upplevelse!
Baraka Minde var vår väldigt duktiga och engagerade guide, vilket påverkade kvaliteten i safari-upplevelsen mycket positivt.
Zanzibar var härligt (och varmt). La luna i Jambiani var ett mycket välordnat och trevligt boende med fantastisk personal. Läget var toppen, precis vid stranden, även om vi mest höll oss på området. Kontrasten till fattigdomen utanför var dock slående, vi saknade därför lite naturliga platser att gå till. Det fanns dock flera olika organiserade utflyktsmål som man kunde åka till/på.
Totalt sett en resa som vi sent kommer att glömma!

Antwoord van Safariresor

Tack så mycket för ett fint och utförligt omdöme! Fantastiskt att läsa att ni är nöjda med upplägget, era upplevelser och er guide. Det är verkligen speciellt att bo precis intill de vilda djuren, så häftigt. Tack välkomna åter!

Stort tack!

Guiden i Serengeti var pricken över i. Han gjorde vår resa oförglömlig 👏🏼
bra arrangemang och nöjda över lag. Strul med natten i Doha. Borde fått voucher innan. Nu köer mm.

Antwoord van Safariresor

Tack för ett bra omdöme och feedback! Roligt att ni är nöjda med er guide och era upplevelser under resan. Beklagar att det blev struligt i Doha, vi har följt upp detta med flygbolaget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hela familjen är överens "bästa semestern någonsin"

Vi hade vår bästa semester någonsin- Safari i Tanzania och sol/bad på Zanzibar. Utmärkt service och kunskap från bokning till genomförd resa. Vill nämna vår guide på safarit, Mary. Hon var den perfekta guiden- vänlig,hittade allt vi ville se och så omtänksam. Genomgående fina boende med mycket bra service.

30 december 2025

Antwoord van Safariresor

Tack så mycket för ett så fint omdöme. Det gläder oss att ni fick så fina upplevelser och att ni är nöjda med resan!

Dit is Trustpilot