Info over SA Company
Welcome to SAFishing.com (SOUL OF ADVENTURE), your ultimate destination for outdoor enthusiasts! We are a leading online store specializing in high-quality gear and apparel for outdoor enthusiasts. We have everything you need to make your outdoor adventures a success.
At SA Company, we are committed to providing exceptional customer service and ensuring your complete satisfaction. Our team of outdoor enthusiasts is always ready to assist you with expert advice, product recommendations, and outdoor tips to help you improve your skills and maximize your outdoor experience.
If you have an issue with your order or looking for customer support you can send an email to help@sateam.company.
Whether you're planning a weekend outdoor trip with friends, gearing up for a tournament, or simply looking for the best gear and apparel, SAFishing.com has you covered. Join our passionate community of outdoor and explore our extensive collection of products today. Get hooked on quality, performance, and style with SAFishing.com!
FAQS:
I don't have a tracking number?
Answer: Once the order is shipped and scanned by the mail carrier, you should get a tracking confirmation email.
When will I receive my product?
Answer: Once the order is shipped and you get the email confirmation, your order should be delivered within 2-5 business days.
What is the current status of my your order?
Answer: We are doing our best to process and ship all orders, due to the coronavirus we have had to take certain safety precautions. Please keep an eye out for an email with your tracking info for better information.
You can Also email help@sateam.company for better assistance. Or visit out LiveChat https://safishing.com/customer-service/ Monday-Friday from 9:30am-5:30pm, Saturday & Sunday from 10:00am-5:00pm E.
Enjoy your outdoor experience,
SA Team
2045 High Ridge Rd Suite A, 33426, Boyton Beach, Verenigde Staten
- (888) 704-0358
- help@sateam.company
- safishing.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zit goed en ziet er mooi uit
12 april besteld
12 april besteld, vlgs tracking info op 22 april in Den Haag maar nu 12 juni nog steeds niks ontvangen.. echt slecht !!
Duurde even maar goed ontvangen
Februari besteld nog niks binnen. Geen mailadres te vinden van sa. Chat is.wachten wachten.
update nu midden mei een reactie gehad dat ze graag in contact wilde komen. Ik emailadres gegeven, nog niks gehoord of ontvangen.2de update pakket is binnen kwaliteit wat je mag verwachten voor de prijs.
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit! 6 maanden wachten op een pakketje van 20 euro. Nog altijd niks aangekregen, na herhaaldelijk contact opnemen komen ze met de uitvlucht dat mijn huisnummer niet vermeld stond en om alsnog het pakket te ontvangen gelieve 8 dollar bij te storten. Smells like fishing. Dikke zeikers!!!!

Nooit bestellen mensen.
Nooit bestellen mensen.. Ik heb voor 34 euro aan de deur moeten betalen voor import en Duane kosten 😒 en nog iets.. Die lage prijs zie je ook in de kwaliteit van je gerief.. De som van 70 euro voor wat acryl uit China is ronduit belachelijk. Zeer lage kwaliteit, scheef afgesneden en de stof zelf is ook niet aangenaam. Mij zien ze nooit meer terug!

Antwoord van SA Company
Ik heb een bestelling gedaan op 2…
Ik heb een bestelling gedaan op 2 januari. Het zou op 7 januari in Brussel aangekomen zijn en sindsdien geen updates van mijn bestelling gehad.
Heerlijk om mee te skiën en fietsen en…
Heerlijk om mee te skiën en fietsen en zelfs met werk als het iets kouder is geweldig om te gebruiken! 👊

Antwoord van SA Company
SA company stuurt je met een kluitje in het riet. Klantonvriendelijk
Naar aanleiding van het eerdere bericht op Trustpilot werd binnen no time contact gezocht door SA Company. Zij hebben zich verontschuldigd voor de gang van zaken. De bestelde goederen zijn opnieuw verzonden en vandaag binnen gekomen. Kwalitatief overigens niet geheel volgens verwachting echter het is er. Daar gaat he nu in deze update over. Blij dat na bijna 2 maanden de spullen binnen zijn. Jammer dat het op deze manier moet en het middels eerdere contacten niet rechtstreeks kon komen tot een oplossing. Hoe dan ook is het nu tot een oplossing gekomen en is onze waardering ook van 1 naar 3 sterren.
Eind januari bestelling gedaan die volgens het track en trace systeem 2 februari in verzending is gegaan. Navraag leert bij DHL en Post dat zending nog steeds in USA is. SA Company is alleen telefonisch of via chat bereikbaar. Inmiddels na 2 chatdagen en veel gesprekken meet Post nl en DHL nl nu het advies in de chat dat ik dan maar Deutsche post??? moet vragen of het plaatselijke postkantoor. De medewerker weigert in elke vorm aan het verzoek te voldoen bij hun vervoerder navraag te doen en volstaat met automatisch gegenereerde berichten waarin hij voornamelijk elke aansprakelijkheid blijft afwijzen. Nadat ik hem wederom vroeg om toch alstublieft bij zijn vervoerder na te vragen verliet hij de chat. Schandalig slechte service. Wij bestellen daar nooit meer. U bent gewaarschuwd.
Money down the drain of NOT :-)
Money down the drain of not
Bestelling geplaatst op 29 november en nog steeds niets binnen.
Wel mail met shipping gegevens maar nog geen levering.
Levering was dus blijven steken bij de post en voor de de fun mag je dan € 18,36 extra invoerrechten betalen omdat ik zo slim was om ze in Amerika te bestellen.
Achteraf kan je ze gewoon in Nederland via internet bestellen.
Was dus iets te snel met mijn eerste revieuw