Safter.se

Excalibur Digital 5 brickor. Mycket gedigen, effektiv dehydrator, den har allt man kan önska sig, torkar jämt effektivt, är väldigt andvändar vänlig. Enkel i sitt utförande,och inget krångel! Safters... Toon meer

Jag är jättenöjd med produkt och den hjälp med vägledning jag fick av vilken juicer jag skulle välja. Juicern är mångsidig med vad man kan göra. Har inte testat allt än. Otroligt lätt att använd... Toon meer

Jag köpte nyligen en Omega juicepress TWN 30. Jag är nöjd med köpet. Jag försökte göra juice från grönsaker, frukter, grönt gräs och tillverkade mandelmjölk. Allt visade sig bra, men processen med b... Toon meer

Inför mitt första köp från Safter.nu hade jag några frågor. Numret till kundtjänst var lätt att hitta och jag kom, nästan utan någon väntetid, fram till en service-minded medarbetare som var både kun... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Kookwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Safter.se finner du ett handplockat urval av marknadens bästa juicepressar, mixrar och torkugnar. Vi har varit kritiska och endast valt de bästa produkter vi kunde hitta och hoppas att du blir lika förtjust i dessa som vi själva. Safter.se ägs och drivs av det danska företaget Ristretto ApS.

Mycket gedigen dehydrator

Safters är ett bolag som jag hyser stort förtroende för,och som jag varmt rekommenderar!

1 augustus 2024
Logo Safter.se

Antwoord van Safter.se

Hej Karl-Gunnar,

Tack för din kommentar, som vi naturligtvis är mycket ledsna över.

Slowjuicern levereras med den orginale Omega användarhandboken, som är fullt illustrerad, vilket innebär att du kan använda den utan att läsa texten.

Om du har några frågor om hur du använder slowjuicern är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, som är redo att hjälpa till med frågor och tips.

Med vänliga hälsningar
Morten, Safter.se

Maskinen ser jättbra ut och funkar som…

Maskinen ser jättbra ut och funkar som det ska. Pressar frukter och grönsaker väldigt noggrant och lämnar rester nästan uttorkade. Det ända som jag kan ifrågasätta är datum för leverans. På webbsidan står 1- 2 arbetsdagar men jag fick min slow juicer på fjärde arbetsdagen (6 dagar slutligen om man räknar från betalningsdatum).

5 juni 2023
Logo Safter.se

Antwoord van Safter.se

Hej Beata,

Tak for din positive kommentar, det glæder os, at du er tilfreds med din nye slowjuicer.

Med hensyn til leveranstid, så er det korrekt, at vi siger 1-2 vardagar.

Jeg kan se, at vi skickar din beställning den 7/6 og den bliver leveret den 12/6. Jeg har undersøgt årsagen med DHL, som forklarer, at de ikke har daglige leverancer i det område, hvor du bor.

Jeg beklager forsinkelsen :-)

Venlig hilsen
Morten, Safter.se