3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Snel schakelen en heldere communicatie

Wij werken inmiddels meerdere jaren samen met Salariszaken en zijn erg tevreden over de dienstverlening. Vragen worden snel opgepakt, communicatie is duidelijk en wanneer er iets uitgezocht moet worden, nemen ze daar de tijd voor.

Wat wij vooral waarderen is dat er niet alleen naar de regels wordt gekeken, maar ook actief wordt meegedacht over praktische oplossingen. De samenwerking verloopt prettig, afspraken worden nagekomen en we weten altijd waar we aan toe zijn.

Daarnaast werkt het systeem prettig, zijn processen goed geautomatiseerd en hebben zowel werkgevers als medewerkers eenvoudig toegang tot de benodigde informatie. Voor organisaties die graag samenwerken met een betrokken en deskundige salarispartner kunnen wij Salariszaken zeker aanbevelen.

3 juni 2026

Niet oplossingsgericht bedrijf

Al geruime tijd klant, maar helaas ontevreden over de afhandeling van een gemaakte fout. Salariszaken heeft een aantoonbare fout gemaakt in de berekening van het vitaliteitsverlof, waardoor er een aanzienlijk financieel verschil is ontstaan. Dit is door hen erkend, maar vervolgens niet opgelost.

Het enige wat wij ontvingen was een excuus, met het advies om de schade te verhalen op een medewerker. Dat vinden wij als werkgever onacceptabel, aangezien de fout niet bij de medewerker lag maar in de salarisverwerking.

Meerdere keren geprobeerd om samen tot een redelijke oplossing te komen, maar hier werd niet in meegegaan. Naar mijn mening hoort een dienstverlener verantwoordelijkheid te nemen voor eigen fouten. Op basis van deze ervaring kan ik Salariszaken niet aanbevelen.

15 januari 2026

Erg tevreden

Erg tevreden over de snelle en klantgerichte service en de goede prijs/kwaliteit, 100% aanbevolen!

9 juni 2025

Top service!

Super vriendelijk, behulpzaam en vakkundig geholpen door Bas van Salariszaken. De onderlinge communicatie verliep daarbij duidelijk en de inrichting van mijn bedrijf, inclusief heldere uitleg, was zeer snel geregeld.

Absoluutveen aanrader in het geval je op zoek bent naar een goed en betaalbaar systeem dat van alle gemakken is voorzien om je salarisadministratie te vereenvoudigen.

3 november 2022

Goed, betaalbaar salarispakket met topsupport

Sinds 2020 verwerk ik onze salarissen met de on line software van Salariszaken. Er zijn veel opties en rapportages, waarvan ik maar een beperkt aantal gebruik. Ik doe maandelijks de loonbelastingaangifte via dat pakket en medewerkers kunnen onder eigen login zelf ook hun salarisoverzichten downloaden. Ook maakt het systeem de loonposten voor de boekhouding.

Het werkt allemaal goed al is een aantal details wat minder logisch, maar de opmerkingen daarover worden serieus genomen en een belangrijke onhandigheid is vorig jaar opgelost.

De support is werkelijk uitmuntend en ook heel persoonlijk. Antwoorden komen snel, ik ontving zelfs onlangs laat in de avond een antwoord op een vraag van eerder die avond. De kosten zijn desondanks, ten opzichte van andere salarispakketten, vrij laag. Uitgebreidere werkzaamheden, zoals b.v. het (voor eerste gebruik) inrichten van je administratie kan tegen een uurprijs worden verzorgd en men houdt zich keurig aan daarover gemaakte afspraken.

Een ander detail: de facturen komen als PDF en XML bestand (UBL) dat wij met onze eigen geschreven financiële software direct kunnen inlezen, zodat de inkoopnota met 1 klik correct is geboekt. Dat is bij veel inkoopnota's van andere bedrijven nog lang niet het geval en een deel van die bedrijven mailt de facturen niet eens (je moet dan inloggen). Dat heeft dit bedrijf dus veel beter voor elkaar dan menig veel groter bedrijf.

3 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?