Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,2

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

5 ud af 5 stjerner

5 ud af 5 stjerner, Altid smilende, søde og hjælpsomme, meget kompetent personale der har styr på deres ting, kæmpestor anbefaling herfra.

30 april 2026

Reparerede mine solbriller

Jeg havde fået et par solbriller i fødselsdage gave fra miinto. Desværre modtog jeg dem med en lille fejl, de manglede en skrue og var meget løse. Jeg var forbi Salling optik, som kiggede på dem, og satte en ny skrue i, samt strammede dem, så de passede ☺️ simpelthen den fineste og bedste service at de lavede dem for mig uden beregning. Virkelig skøn atmosfære og søde medarbejder. Helt klart en anbefaling værdi ❤️

11 juni 2025

Gå til Salling optik

Netop været hos Salling optik, super professionel behandling med nyt og moderne apparatur, god tid, empatiske. Derudover flotte og moderne brillestel-man kan ikke forlange mere.
Jeg vil på det varmeste anbefale at det er her man kommer, hvis man vil være verdens mest tilfredse kunde efterfølgende.

16 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg nåede aldrig indenfor

Jeg nåede aldrig indenfor. Hos Salling kan man tale om at tage sig selv højtideligt som butik. Der er simpelthen et fint sort reb på guldstøtter, der holder kunderne ude.
Så kan man stå derude til de har tid - for mig er halvdelen af glæden ved at købe nye briller at gå rundt og kigge og finde dem, jeg kan li’ - jeg ved ike, hvad hensigten er, men signalet det sender til både mig og to andre ventende kunder er eksklusivitet på den snobbede ekskluderende måde.

8 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service og ikke mindst…

Den bedste service og ikke mindst grundighed !!!
Da jeg ved arbejdsskade har fået ødelagt noget på min ballance nerve og derfor kompensere ved at “ballancere” med mine øjne har jeg udfordringer når jeg ikke ser klart eller hvis der kommer forstyrrende ting som slør med mere.
Morten gennemgik alle muligheder for mig med linser og briller for at jeg kunne finde og ikke mindst mærke hvilken løsning der var funktionel for mig og mine udfordringer.
Tak Morten for din service og ikke mindst grundighed, så værdsat !!
Den bedst oplevelse !!

3 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Salling C optik skal have 5 kæmpe store…

Salling C optik skal have 5 kæmpe store stjerne! Jeg har fået super service og perfekt vejledning i at finde de helt perfekte briller til mig. Ovenikøbet er priserne også mere end rimelige for, i mit tilfælde, et lækkert fransk mærke.

20 januari 2024

Highly Recommended!

Not the cheapest place to get glasses BUT the level of service I have received from them has been world class!

I have had my glass adjusted 3 times without any further charge.

Highly recommended!!!

30 mei 2023