Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Towar ok, ale za dużo nerwów kosztują zakupy, zwłaszcza jeśli to coś terminowego na prezent. FedEx to jedna wielka porażka (niestety tylko ta opcja była dostępna). 28,12,2025 - zamówienie i inf... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had no problem choosing my product, because I know it well, though this is first place, where I found it in this capacity. My order came to me in 5 days (shipping to Poland). I have no objections ;... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszustwo nie ma kontaktu z firmą odpowiada automat Cześć Dorota, Twoje zamówienie z Salontotal.pl zostało wysłane! Tak!!! Spakowaliśmy Twoje zamówienie o numerze 2891426 i wyślemy je do C... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Świetne było to, że mogłam dostać farbę do włosów, której moja fryzjerka nigdzie nie mogła zamówić. Jestem wdzięczna i na 100% wrócę :))))

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetica winkel

Geschreven door het bedrijf

Profesjonalne produkty do włosów, skóry i urody ✓ Zamówione przed 22:00, wysłane dzisiaj ✓ Uczciwe ceny

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zawsze robiłam zamówienie w tym…

Zawsze robiłam zamówienie w tym sklepie,było ok dostawa,teraz zamówiłam towar , zwróciłam i dotarła paczka do sklepu.ale nie zwrócili mnie pieniędzy,paczka dotarła 16.02.2026 i nikt z obsługi nie odpowiadają ,okropnie

8 februari 2026

Dziękujemy za recenzję!

Oczywiście nie o to chodziło! Chętnie Ci w tym pomożemy. Jeśli problem nadal nie został rozwiązany, skontaktuj się z nami pod adresem service@salontotal.pl. Chętnie Ci pomożemy!

Produkt nigdy nie dotarł

Zamówienie złożone w grudniu. Wysyłka potwierdzona 15 grudnia (kurier wybrany przez sklep – FedEx - porażka). Przesyłka nigdy do mnie nie dotarła, brak jakiejkolwiek realnej informacji o terminie doręczenia.

Przez kilka tygodni kontakt z obsługą klienta był chaotyczny i niespójny — różne osoby, sprzeczne informacje, próby przerzucania odpowiedzialności na kuriera. Sklep odmówił zwrotu pieniędzy, twierdząc, że „nie ma takiej możliwości, bo paczka jest w drodze”.

Dopiero po formalnym odstąpieniu od umowy i dalszych ponagleniach poinformowano mnie, że paczka wróciła do sklepu. Mimo to na zwrot środków musiałam czekać kolejne dni.

Pieniądze otrzymałam dopiero 16 stycznia, czyli ponad miesiąc po złożeniu zamówienia, za produkt, którego nigdy nie otrzymałam.

Nie polecam — brak odpowiedzialności za dostawę, bardzo słaba komunikacja i zwlekanie ze zwrotem środków.

16 januari 2026

Dziękujemy za recenzję!

Szkoda, że Twoje doświadczenia z obsługą klienta nie były zbyt przyjemne.
To prawda, że mogliśmy powiedzieć, iż nie zwrócimy pieniędzy, dopóki paczka jest w drodze. Zawsze bowiem czekamy, aż zwrot zostanie zrealizowany lub paczka zostanie uznana za zaginioną, zanim dokonamy zwrotu środków. Zwrót środków trwa często 7 dni roboczych, ale to, że cała procedura zajęła łącznie miesiąc, to rzeczywiście zbyt długo i za to bardzo przepraszamy! Na szczęście wszystko zostało już rozwiązane. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, napisz do nas na adres service@salontotal.pl

Słabo...

FedEx to jedna wielka porażka (niestety tylko ta opcja była dostępna).
28,12,2025 - zamówienie i informacja o gotowości do wysłania
30,12,2025 - informacja od FedEx że przesyłka zostanie doręczona 7,01,2026!!!
31,12,2025 - kurier dostarcza mi przesyłkę do domu.
Komplety bałagan. Już szukałem czegoś w zastępstwie na prezent. Kwadrans po odbiorze przesyłki otrzymałem informację, że zostanie mi doręczona za 2 dni...
infolinia - Holandia - nikt nie odebrał...

4 januari 2026

Dziękujemy za recenzję!

Przykro nam, że Twoje doświadczenia związane z zamówieniem nie były zbyt przyjemne. Rozumiemy, że otrzymywane przez Ciebie wiadomości e-mail są bardzo mylące, a nie taki był nasz zamiar – za co przepraszamy! Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, napisz do nas na adres service@salontotal.pl

Długi czas dostawy

Produkty wysokiej jakości , czas dostawy do Polski jednak zostawia wiele do życzenia . 6 dni.

10 november 2025

Dziękujemy za recenzję!
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z otrzymanych produktów. Przykro nam, że nie jesteś zadowolony z czasu dostawy. Niestety czasami zdarza się, że dostawa trwa nieco dłużej. Przepraszamy za niedogodności. Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami pod adresem e-mail: service@salontotal.pl .

Firm oszust

Firm oszust ! Uwazajcie, zgłaszam na policję dziś!
Zamówiłam zapłaciłam i nie ma dostawy
Nic nie zamawiajcie,bo nigdy nie przyjdzie przesyłka

6 oktober 2025

Antwoord van Salontotal

Dziękujemy za Twoją opinię.
Bardzo nam przykro słyszeć o Twoich doświadczeniach. Traktujemy takie zgłoszenia bardzo poważnie. Czy możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta pod adresem service@salontotal.pl
i podać numer zamówienia? Natychmiast to sprawdzimy i postaramy się rozwiązać problem.

Świetne było to

7 augustus 2025

Ekspresowa dostawa

Łatwo można zamówić towar. Od momentu złożenia zamówienia, odżywka przyszła do mnie po trzech dniach, ekspresowo. Dlatego ja bardzo polecam i napewno wrócę.

22 juli 2025

Nie otrzymałam zamówienia

Nie otrzymałam zamówienia. Jeszcze nikt nie zwrócił pieniędzy.. ponieważ miałam nie wpisane mieszkanie, ale pisałam na czat i poprosiłam żeby dodali mieszkanie, ale niestety nie wiem co dalej… suma jest 323 zł
A teraz chcą moją opinię …

24 juli 2025

Antwoord van Salontotal

Dziękujemy za wiadomość. Przykro nam, że nie otrzymałeś jeszcze swojego zamówienia.

Chcielibyśmy Ci pomóc. Czy mógłbyś skontaktować się z nami pod adresem service@salontotal.pl? Sprawdzimy status Twojego zamówienia i wspólnie poszukamy odpowiedniego rozwiązania.

Czekam na zwrot pieniędzy

Czekam na zwrot pieniędzy
Niestety paczka została wysłana w inne miasto i czekałam na nią 10 dni
Złożyłam zamówienie ponownie i czekam na nowe

16 juli 2025

Antwoord van Salontotal

Dziękujemy za wiadomość. Bardzo nam przykro, że pierwsza paczka została wysłana pod niewłaściwy adres i musiałeś długo czekać.

Rozumiemy, że jest to bardzo frustrujące. Jeśli nadal czekasz na zwrot pieniędzy lub masz pytania dotyczące nowego zamówienia, skontaktuj się z nami pod adresem service@salontotal.pl. Chętnie pomożemy i znajdziemy odpowiednie rozwiązanie.

Brak towaru brak pieniędzy

Brak towaru brak pieniędzy - oszustwo

17 juli 2025

Dziękujemy za recenzję!

Irytuje nas, że złożyłeś zamówienie i jeszcze nie dotarło, oczywiście nie taki był zamiar.
Chcielibyśmy sprawdzić, co dzieje się z zamówieniem, czy mógłbyś wysłać do nas wiadomość e-mail na adres service@salontotal.pl?

Pozdrawiamy,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszustwo nie ma kontaktu z firmą !!

Oszustwo nie ma kontaktu z firmą

odpowiada automat Cześć Dorota,
Twoje zamówienie z Salontotal.pl zostało wysłane!

Tak!!! Spakowaliśmy Twoje zamówienie o numerze 2891426 i wyślemy je do Ciebie jeszcze dziś. Mamy nadzieję, że będziesz zadowolony z nowych produktów! Faktura za Twoje zamówienie znajduje się w załączniku.
i tak od 14.05 nic nie przyszło !!!

14 mei 2025

Dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że nie jesteś zadowolony z usługi, zawsze automatycznie wysyłamy wiadomość e-mail, gdy paczka jest zapakowana i wysłana. Oczywiście zawsze możesz skontaktować się z nami przez e-mail/whatsapp lub telefonicznie.
Czy chciałbyś wysłać nam e-mail, abyśmy mogli przyjrzeć się problemowi? service@salontotal.pl

Oszustwo, nie polecam

Nie polecam! Oszustwo! Brak kontaktu, brak wysyłki towaru i brak zwrotu pieniędzy!

24 maart 2025

Antwoord van Salontotal

Dziękujemy za Twoją opinię!

Przykro nam słyszeć, że nie otrzymałeś jeszcze swojego zamówienia. Chętnie sprawdzimy, co się stało, i w razie potrzeby rozpoczniemy dochodzenie u przewoźnika.

Czy możesz wysłać do nas e-mail na adres service@salontotal.pl? Wtedy będziemy mogli jak najszybciej to dla Ciebie wyjaśnić.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.