Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useless,mobile choices. Phone Companies missing. Easy to find better and cheaper firms than they suggest.I can see by the firms they promote that they are in bed with firms that pay them Money or th... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

useriøs virksomhed. I dag gode råd om at låne bil ud. UDEN omtale af risikoen for at miste sin bil hvis låner kører "vandvidskørsel".. Jeg vil kalde denne fatale manglende vejledning for vildlednin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samlino.dk fungerer bare, gik ind og udfyldte vores data, og der gik ikke engang 1 min. så havde vi allerede flere tilbud på finansiering af vores nye bil. Valgte det tilbud der passede til os, og b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har virkeligt en fantastisk servicen, og vi er taknemmelig for at vi har fundet Samlino. Der er mange forskellige tibud og meget hjælpsomme medarbejder. Samlino kan absolut anbefales. God vejledni... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten

Over Samlino.dk

Geschreven door het bedrijf

Samlino.dk skaber en fair adgang og gennemsigtighed til markedet og hjælper dig med at få de bedste vilkår og priser, når du vælger forsikrings-, bank- og teleprodukter.

Faktisk kan du spare flere tusinde kroner årligt ved at bruge ganske få minutter på at sammenligne tilbud.

Ved at bruge vores gratis sammenligningsportalen, kan du gennemskue forskelle i produkterne, skjulte gebyrer, prisforskelle, bindingsperioder og meget andet.

Vi har allerede hjulpet over 800.000 danskere med at spare tid og penge på finansielle ydelser. Og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din pengepung.

Samlino.dk er en uvildig sammenligningsportal, og derfor repræsenterer vi hele markedet, så du kan finde det bedste tilbud til dine behov blandt alle udbydere.

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores brugeroplevelse. Derfor værdsætter vi din stemme!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,0

Bedste anbefalinger herfra

1 januari 2023

Hej Jesper

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fandt det hurtigt og nemt - det er bare for dejligt!

Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi Samlino.dk en anden gang og bruge en af vores sammenligningsfunktioner. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål, hvor du enten kan skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-17).

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Indlånsrenter er ikke opdateret så meget vildledende

Indlånsrenter fra banker er slet ikke opdateret på www samlino hoejrentekonto

Man kan altså let få mere end 0.5%
F.eks har Lunar bank nu op til 2.75%

Desuden er flere banker udeladt - f.eks.
Kompasbank og Facitbank.

27 december 2022

Kære Arne

Jeg beklager meget, at vi ikke har kunne leve op til dine forventninger. Ud fra de informationer du har inkluderet i din anmeldelse, kan vi desværre ikke give dig en konkret forklaring på det, du har oplevet.

Vi vil derfor sætte pris på, hvis du vil sende en mail til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-18) med flere informationer omkring din oplevelse. Efterfølgende vil vi sørge for, at du får den bedst mulige sammenligning.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Klar og tydelig introduktion

Klar og tydelig introduktion
Godt overblik

26 december 2022

Hej Franklin

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at skabe et godt overblik - det er bare for dejligt!

Rigtig god aften!

Fin side at sammenligne på

Fin side at sammenligne på
Vi anbefale alle at bruge den inden køb/skift af mobil, forsikring og lignede

14 december 2022

Hej Andreas

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning - det er bare for dejligt!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Aldrig opgive chancen..... Deres medarbejder var meget flittige at…

Deres medarbejder var meget flittige at finde gode lån tilbud indtil du har fået penge i huset.

19 november 2022

Kære bruger

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe med at finde det rigtige lånetilbud til dig - det er bare for dejligt!

Hvis du sidder med flere spørgsmål til din sammenligning, eller gerne vil sammenligne noget andet, kan du enten skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-17), så hjælper vi dig meget gerne.

Rigtig god dag!

Hej Jannie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fik den hjælp, du skulle bruge - det er bare for dejligt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her lige nu min oplevelse er perfekt

Her lige nu min oplevelse er perfekt, håber den fortsætter frem over hos Jer.

9 november 2022

Hej Teresa

Foarte mulțumită

7 november 2022

Hi Iulia

Thank you so much for your lovely review of Samlino.dk!

We are thrilled that you've had a good experience with us - that's fantastic!

You are very welcome to visit Samlino.dk another time and use one of our comparison features. We are also always ready to help you if you have any questions. Just write to us at info@samlino.dk or give us a call at +45 70 60 58 88 (weekdays 09-15).

Have a great day!

Kind regards
Niklas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var på udkig efter nyt mobilabonneent

Jeg var på udkig efter nyt mobilabonnement. Desværre blev det ikke til noget her og nu, men vil helt sikkert gøre brug af tjenesten senere hen.

4 november 2022

Hej Aage

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, også selvom du ikke fandt et mobilabonnement denne gang.

Virkelig fantastisk oplevelse

Samlino kan absolut anbefales. God vejledning til hvordan man fortsætter videre til banken man vælger, og hvordan og hvad der sker eller skal ske. Har altid været modstander af måden at optage lån på men er godt blevet omvendt. Jeg er virkelig glad for, at jeg har fundet denne her bank. Det har både hjulpet mig, men også min familie. Kæmpe tusind tak til Samlino 😊

19 oktober 2022

Hej Ali

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vores rådgiver kunne vejlede dig til den rigtige løsning - det er bare for dejligt!

Hej Henriette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samlino arbejder hurtigt med at finde…financering

Samlino arbejder hurtigt med at finde bedste løsning der passer netop dig! Jeg kontaktede dem sent eftermiddag! Og efterfølgende var tingen løst på under 20 timer! Super god service og vil klart anbefale

4 oktober 2022

Hej Hans Henrik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Herligt relevant og med skarp analyse…

Herligt relevant og med skarp analyse af hvad der passede bedst til mine sammensatte ønsker.

3 oktober 2022

Hej Birch

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at lave en sammenligning - det er bare for dejligt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Adam fra Samlino er meget meget venlig

Adam fra Samlino er meget meget venlig, god til at forklare de forskellige muligheder og meget hjælpsom mht de forskellige praktiske ting.
Og skaffede mig selvfølgelig nogle supergode løsninger til mig.
Samlino kan absolut anbefales.

28 september 2022

Hej Ruben

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at Adam kunne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning - det er bare for dejligt!

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Medarbejderen gav nogle rigtig gode råd ift. mine behov som studerende og ønsker af til et internetabonnement. Kommer for fremtiden kun til at bruge denne tjeneste, hvis jeg skal skifte abonnement til mobil eller internet!

20 september 2022

Hej Philippa

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde det rigtige internetabonnement - det er bare for dejligt!

Du må have en rigtig god aften!

Supergodt

Super fast and easy.

15 september 2022

Dear customer

Thank you so much for your lovely review of Samlino.dk!

We are thrilled that you've had a good experience with us and that you found it fast and easy - that's fantastic!

You are very welcome to visit Samlino.dk another time and use one of our comparison features. We are also always ready to help you if you have any questions. Just write to us at info@samlino.dk or give us a call at +45 70 60 58 88 (weekdays 10-17).

Have a good evening!

Kind regards
Niklas

Rigtig god betjening

9 september 2022

Hej Jan

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og følte, at du fik en god betjening - det er bare for dejligt!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Sælgeren, Adam, var behagelig at tale med og kunne med det samme matche mit behov med det bedste tilbud på markedet.

25 augustus 2022

Hej Rune

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vores rådgiver, Adam, kunne hjælpe dig på vej - det er bare for dejligt!

Samlino - fibernet bondefangeri

Brugte Samlino til at finde ny fibernet leverandør og valgte Fastspeed som iflg Samino tilbød 6 mdr til 198kr. Blev sendt videre til Fastspeed og fik så bekræftelse på 3 mdr til 198kr. Skrev til Fastspeed og sagde jeg var blevet lovet 6mdr? Fastspeed svarede at det var Samlino der ikke havde rettet prisen og at det skete ofte. Skrev til Samlino men har ikke fået svar og her over en måned efter har de stadig 6 mdr til 198kr stående - det er da ikke iorden!

21 augustus 2022

Kære Eric

Jeg beklager meget, at tilbuddet du har set på vores platform ikke har stemt overens med det pågældende tilbuddet fra Fastspeed. Vi er meget opsatte på altid at vise det korrekte tilbud, og vi værtsætter derfor meget din besked.

Fejlen er nu rettet, og vi vil gerne endnu engang beklage vansklighederne.

Har du brug for personlig hjælp til at finde bredbånd kan du enten skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-18).

En god oplevelse

10 augustus 2022

Hej Bo

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse - det er bare for dejligt!