SanacanReviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik zocht iets die zou mij helpen stoppen met oxazepam, toen kwam ik reclame van SanaCan olie tegen. Ik gebruik olie nu al paar weken, vooral savonds en ik heb gemerkt, dat ik kan beter doorslapen, i... Toon meer

Ik ben heel blij verrast over de sleepquality-olie. Het helpt mij enorm om dieper te slapen: ik krijg ook inzichten middels dromen en kan doorslapen als ik even wakker word van de vogeltjes, waar ik v... Toon meer

Ik koop altijd Zoom en de SleepQuality CBD olie, omdat deze op natuurlijke ingrediënten bevatten. Zoom gebruik ik tijdens lange werkdagen om mijn focus te behouden. Dit neem ik ook op dagen dat ik... Toon meer

De producten heb ik nog niet voldoende kunnen testen, maar ik had wel meermaals contact met de klantenservice omdat ik vragen had en die ervaringen waren meer dan goed! Vrij snelle reactie, eerlijk, m... Toon meer

SanaCan biedt hoogwaardige, pure zelfzorgproducten die jou helpen om lichaam en geest in balans te brengen. De enige CBD ter wereld gemaakt met verse hennep, uit Nederland. Voor klachten zoals slecht slapen, mentale onrust of lichamelijke pijn.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kwaliteit van darmproducten

Pyour Reset en daarna de Pyour Defense is echt mijn favo voor m'n darmen. Zo moeilijk om goede kwaliteit te vinden. Fantastisch!!!

8 januari 2023

SanaCan MentalBalance is goud

Op aanraden van een vriend deze CBD geprobeerd, omdat deze van verse bloemtoppen komt en dus dichter bij de natuur ligt wat mij aanspreekt. Echt top en steady!

23 november 2022

Handige site, snelle levering!

Duidelijke website met veel nuttige informatie. Bestelproces ging erg soepel, met heldere communicatie. Bestelling binnen 1 dag geleverd, webwinkelen zoals het hoort ....!

22 augustus 2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Ik heb de producten Pyour Reset en de Brainbooster Zoom thuis en ze doen absoluut hun werk! Een echte aanvulling voor balans in mijn lichaam.

17 juni 2022

Fijne reset voor het voorjaar

Begin maart 2022 heb ik de 5 daagse RESET van Pyour gedaan. Vaak ben ik benieuwd naar de smaak en die is prima! Het gaat erg makkelijk, want het lost goed op in water. Ik keek er tegenop om mijn koffie te verminderen, maar dat ging me heel goed af. Het voelt goed en zo ga ik het voorjaar in!

21 maart 2022

Heel lekker drankje!

Zoom is een lekker drankje om te drinken voor het sporten. In de topsport mag dit gebruikt worden omdat het natuurlijke ingrediënten heeft. Ik drink er eentje voor de wedstrijd tijdens toernooien en voor mijn gevoel ben ik scherper op het spel en heb ik volle energie.

15 maart 2022

Door mijn onregelmatige werkuren ben ik…

Door mijn onregelmatige werkuren ben ik vaak onrustig. Ik gebruik Zen regelmatig in de avond voor het slapen. Defense gebruik ik af en toe om mijn weerstand te boosten. Helaas last van een lage weerstand door mijn werk.

Fijne detox ondersteuning.

Ik heb de 5 days reset van Pyour gebruikt als ondersteuning tijdens mijn detox week. Het was prima te combineren met de lichte maaltijden die ik nam. Ik bleef goed in m'n energie. Ook makkelijk mee te nemen en klaar te maken wanneer ik niet thuis werkte. Heel blij mee.

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice. Ik kreeg al snel iemand aan de telefoon die me kon helpen met een adreswijziging.

10 maart 2022