In januari bestelling geplaatst. Kreeg melding dat betaling mislukt ging. Kreeg geen bestelbevestging, maar bedrag werd toch afgeschreven. Geen reactie op mijn mails gekregen. Kreeg plots vorige w... Toon meer

heb drie jaar met twee meniscus knieen gelopen ik ben allergische voor regulieren pijnstilling , dus mijn wereldje is klein was klein .Toen ik sanajoint ontdekten ik zei nog tegen mijn baat schaat het... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

SanalysLab une marque de complément alimentaire de bien-être. SanalysLab propose une large gamme de produits bien-être, mais est spécialisé en particulier dans les compléments alimentaires : SanaDigest, SanaLiver, SanaSleep et bien d'autres. SanalysLab est née de l’envie de proposer des solutions naturelles, efficaces et sûres pour vivre sa vie à son plein potentiel.

2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Afslankpoeder besteld door dementerende moeder ?!?

Ik was net de mailbox van mijn dementerende moeder aan het doornemen en ook zij had op 13-12-2025 een mail gehad van SanalysLab over een bestelling die ze zou hebben gedaan en die onderweg is. Dezelfde mail als die Linda in een eerdere review vermeld, alleen een andere dokter, de hare heet Dr. Rosmy Barrios. Heb mijn moeder hier naar gevraagd, maar ze zegt echt niets besteld te hebben en ik kan ook geen vreemde betalingen vinden en ze heeft ook geen pakketje ontvangen. Vorig jaar heeft ze 1x iets besteld van een voedingssupplement, maar dat was niet (rechtstreeks) bij SanalysLab, maar bij Tommy Teleshopping. Maar terwijl ik hier op Trustpilot deze review aan het schrijven ben komt er wederom een mail van SanalysLab binnen met een hele handleiding over hoe ze haar bestelde producten (één of ander afslankpoedertje ?!?) moet gebruiken…. Ik wil deze review vooral schrijven om te waarschuwen, want ik ben niet zo gediend van dit soort mailtjes. Doe er mee wat je wilt, ik ga de mail in ieder geval als spam melden en blokkeren.

12 december 2025

Opnieuw gedonder met Sanalyslab?

Na alle ellende in voorgaande jaren met Sanalyslab ( zie mijn eerdere revieuws) opnieuw gedonder.
Vandaag ontvang ik ineens een mail dat ik besteld zou hebben en dat ze me welkom heten? De bestelling is al onderweg als ik het begrijp?
Denk maar niet dat ik ooit nog iets met Sanalyslab te maken wil hebben! En dan toch weer onderstaande mail? Er klopt niets van de gang van zaken bij dat bedrijf! Ik heb NIETS meer besteld na alle ellende! Ik zal elke zending weigeren en ik betaal natuurlijk NIETS! Sanalyslab, WAAG het NIET mij opnieuw lastig te vallen!

Hier de mail die ik ontving:
Beste ,

Ik ben Dr. Andres Maldonando en ik ben enorm enthousiast dat je je bij SanalysLab hebt aangesloten!

Allereerst wil ik je feliciteren met het zetten van de eerste stap naar een betere gezondheid, een jonger uiterlijk en een gezonder leven door je bestelling bij SanalysLab te plaatsen - je hebt het verdiend. Je bestelling wordt momenteel verwerkt.

De meeste bestellingen verlaten ons distributiecentrum hier in Nederland, Europa, binnen 12-24 uur. Je kunt je bestelling binnen 5-9 werkdagen verwachten, afhankelijk van je locatie.

(NB: Als je je buiten Europa bevindt, kun je je pakket binnen 14-21 werkdagen verwachten. - Omdat we soms beperkte voorraad hebben, kan het voorkomen dat de levertijd, zelfs binnen Europa, tussen de 14-21 werkdagen ligt, maar dit is zeer ongebruikelijk.)

Ondertussen zal ik je persoonlijk e-mailen via deze nieuwsbrief met updates, doorbraken, recepten, unieke gezondheidstips en exclusieve kortingen voor abonnees.

Ten slotte, aarzel niet om op elk moment te reageren met je vragen, zorgen, productrecensies, verhalen of zelfs ideeën voor toekomstige nieuwsbrieven...

Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen!

Andres Maldonado, MD

P.s. Voeg dit e-mailadres toe aan uw adresboek of "veilige" lijst om ervoor te zorgen dat u niets van mijn tips, updates en exclusieve kortingen mist.

Het is de BESTE manier om up-to-date te blijven en nog meer te besparen op al je favoriete producten!

13 december 2025

Verkopen reeds vervallen producten die…

Verkopen reeds vervallen producten die hun werkzaamheid grotendeels verloren hebben. Klantendienst die er geen is. Houden je maandenlang aan het lijntje zonder iets te doen. Het zijn veel te dure pillen voor wat ze effectief zijn. Als ze dan ook nog vervallen zijn en niet vervangen worden, is het plots wel een hele dure en "bittere pil om te slikken" !

20 oktober 2025

In januari bestelling geplaatst.

In januari bestelling geplaatst.
Geen reactie op mijn mails gekregen.
Kreeg plots vorige week maandag bericht dat pakket onderweg was. Hele dag thuis gebleven. Aflevering werd ieder uur verlengd tot aan de avond. Geen pakket. Uiteindelijk zaterdag 8 maart dan toch geleverd.

10 maart 2025

oke!

Laatste keer wel wat later gekregen dan gebruikelijk, maar verder geen oke.

19 december 2024

Hallo Ria,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en we begrijpen uw bezorgdheid volledig. U bent een trouwe klant van Sanalyslab en we waarderen uw vertrouwen enorm, aangezien we zien dat u meerdere bestellingen bij ons hebt geplaatst.

Na controle kunnen we bevestigen dat we uw e-mails van 12 en 19 december hebben ontvangen. Onze collega Alina heeft op uw berichten gereageerd, maar het lijkt erop dat we geen antwoord van u hebben ontvangen. Kunt u alstublieft uw spam- of ongewenste e-mailmap controleren? Haar antwoorden kunnen daar terecht zijn gekomen.

Wat betreft uw bestelling van 11 oktober: volgens de GLS-trackinginformatie is het pakket op 15 oktober afgeleverd op het volgende adres:
👉 Trackinglink: https://track.asendia.com/track/75560262023871

Als er een probleem was met de levering of als u het pakket niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@sanalyslab.com, zodat we u kunnen helpen en snel een oplossing kunnen vinden.

Hartelijk dank voor uw begrip en uw loyaliteit.

Het Sanalyslab-team

Niet langer gegijzeld worden door de wc!

Deze week zag ik een ludiek filmpje van " de ideale wereld" over mensen met enorme darmlast... met als titel: incontinentie: 1 op 3 mensen heeft er last van...
Mensen die dat " zitten hebben" en hun omgeving herkennen het direct...
Mensen die er geen last van hebben, vinden het heel grappig...
Heel lastig allemaal... op den duur draait je hele leven rond: waar is hier ne wc!?!
Eerste wat je doet als je in een onbekende omgeving bent... is zoeken naar het pijltje: WC... en in bekende omgeving weet je alle wc's zijn...
Ook de bijhorende winderigheid is heel genant!...
In een verder stadium, durf je de deur niet meer uit zonder preventief immodium in genomen te hebben...
Je probeert te vinden welk eten je best mijdt om niet in de problemen te komen... onvoorspelbaar... weet niet meer wat wel of niet eten, durft niet meer op restaurant...
Één grote ellende dat leidt tot sociaal isolement...
Alles geprobeerd... dikwijls met de huisarts besproken...
Op een keer kom je " sanadigest" tegen op sociale media... omdat je zo graag een oplossing wilt, hoor je alle uitleg daarover tot het einde... en je bestelt met het idee: niks te verliezen, toch? Het moest maar eens helpen...

En, eerlijk waar! Het heeft bij mij vrij vlug alles opgelost!
Zeker dertig jaar nooit een "plons" in de wc gehoord...meest vaste vorm dat ik kende was te vergelijken met mosterd.
En ineens: duidelijk " plons"!
Zo blij! Ik kende dat niet meer!
Terug mijn vrijheid krijgen: zonder stress naar een stad kunnen, eten wat ge wilt...
Geen probleem.
Nu gaan reizen, met het vliegtuig weg... ik heb mijn zelfzekerheid en mijn leven terug!

Wat winderigheid betreft: zoals beschreven als zijnde normaal: 10 stuks per 24 uur. Onvoorstelbaar vroeger! Eerder 10 per uur...

Sanadigest heeft mijn leven terug normaal gemaakt. Ok, het kost wel wat... maar wat ik ervoor terug gekregen heb: dat is onbetaalbaar voor mij.
En bedenk wat ik aan waterrekening had: 30 maal door spoelen op een avond...???

Waarom schrijf ik dit?
Om mensen die in dezelfde situatie zitten als ik vroeger, te laten weten wat mij geholpen heeft! Zeker proberen!

27 september 2024

Het bedrijf is erg goed in verkoop

Het bedrijf is erg goed in verkoop. Wat ze beloven klopt wetenschappelijk wel over de werkstoffen van het product.
Ik heb Sana Wellness besteld en na 2 maand had ik nog niets ontvangen, grondstoffen niet op voorraad enz..... Wel een nette vlotte mail reactie van het klantenserviceteam.
Uiteindelijk mijn geld teruggevraagd en binnen 4 dagen terug op rekening gestort gekregen.
vandaar mijn 3 sterren. Product niet kunnen ervaren maar afhandeling netjes

16 september 2024

Hallo Anky,

Wij willen u oprecht onze excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Door een grotere vraag dan verwacht, waren onze voorraden sneller uitgeput dan voorzien, wat helaas heeft geleid tot deze vertraging 😕. Wij begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest en vinden het erg jammer dat u ons product niet heeft kunnen proberen.

Als u in de toekomst besluit om opnieuw een bestelling te plaatsen, aarzel dan niet om ons direct per e-mail te contacteren en deze situatie te vermelden. Wij zullen u graag onze excuses aanbieden door u een extra pot SanaWellness cadeau te doen, of een ander product naar keuze, mocht SanaWellness weer niet op voorraad zijn 😊.

Nogmaals bedankt voor uw begrip, en wij hopen u bij een volgende bestelling volledig tevreden te kunnen stellen.

Het team van Sanalyslab

4 sterren omdat ik net ben begonnen met…

4 sterren omdat ik net ben begonnen met sana wellness (poeder) zeer snelle levering( 3 dagen) en ondersteuning via mail met voortgang en tip qua voeding. , houdt uw spambox ook in de gaten. Daar komen ze op binnen waarschijnlijk, omzetten naar inbox.

Zal binnenkort een review schrijven over resultaat!

13 september 2024

Hallo Martin,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor het delen van uw ervaring met ons! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat onze begeleiding per e-mail nuttig voor u is geweest 😊.

We hopen van harte dat Sana Wellness u de resultaten zal geven waar u naar op zoek bent. Aarzel niet om ons op de hoogte te houden van uw voortgang – we zouden graag blijven helpen gedurende uw hele traject.

En bedankt voor de tip over de spamfolder, het is altijd goed om dat in gedachten te houden! We kijken ernaar uit om uw toekomstige review over de resultaten te lezen. In de tussentijd, als u vragen heeft of extra advies nodig heeft, staat ons team voor u klaar.

Tot gauw,

Wel betaald geen levering

Wel betaald, niets ontvangen. Zogenaamd tekort en geen voorraad. Dag erop reclamebericht paar duizend verkocht afgelopen week en kan nu nog tegen extra korting nieuwe bestellen. Kreeg gevoel, hier klopt iets niet. Toevoeging. Ik ontving levering een week later inclusief de 2e die ik niet betaald heb. Heb om rekening gevraagd. Nog niet ontvangen. Wel excuus.

5 september 2024

Hallo Willem,

Het spijt ons echt te horen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het kan zijn om te betalen en geen product te ontvangen. Helaas hebben we onlangs te maken gehad met een onverwacht hoge vraag, waardoor onze voorraad sneller is uitgeput dan verwacht. Dit heeft ertoe geleid dat sommige bestellingen niet direct konden worden verzonden.

De reclame waar u naar verwijst, was ingepland voordat we wisten dat onze voorraad bijna op was. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en willen hiervoor graag onze excuses aanbieden.

Als u ons een kans geeft, lossen we dit graag voor u op. U kunt contact opnemen met onze klantenservice om uw bestelling te volgen of, als u dat liever heeft, een terugbetaling aanvragen (indien dit probleem nog niet door onze klantenservice is opgelost). We willen er alles aan doen om uw vertrouwen terug te winnen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en dank u wel voor uw geduld.

Het team van Sanalyslab

Heb zojuist mijn bestelling ontvangen

Heb zojuist mijn bestelling ontvangen, na amper 8 dagen wachttijd!
Kan over het product Gluco Serenety nog niets vertellen, maar hou u op de hoogte.
Tot nu toe is het contact met uw Firma zeer positief

19 augustus 2024

Ik heb 7 jaar met onwijs veel pijn van…

Ik heb 7 jaar met onwijs veel pijn van m’n knieën,nek en rug.Ik moest mijzelf de trap ophijsen en naar beneden was nog erger
Veel injecties,fysio niets hielp en ik ben begonnen met Sanajoint en binnen een week begon de pijn af te nemen.
En nu gaat t hartstikke goed dus ik zweer bij de Sanajoint.
Dank U.

19 augustus 2024

Hallo Andrea,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld! We zijn enorm blij om te horen dat SanaJoint u zoveel verlichting heeft gebracht na al die jaren van pijn in uw knieën, nek en rug. Dit is precies waarom we ons inzetten om producten te ontwikkelen die echt een verschil maken in het leven van onze klanten.

Het doet ons goed te horen dat u zich nu veel beter voelt en dat SanaJoint u helpt om uw dagelijks leven comfortabeler te maken. Uw feedback is van grote waarde en motiveert ons om op deze weg verder te gaan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of extra advies nodig heeft. We wensen u veel gezondheid en een blijvend herstel.

Nogmaals bedankt,
Het team van Sanalyslab

Helaas heeft mijn echtgenoot nog geen…

Helaas heeft mijn echtgenoot nog geen melding over het product, maar hij hoopt dat het hem wel helpt om zijn gewicht naar beneden te krijgen. Hij is vanochtend gestart dus we zijn erg benieuwd, als dit product helpt wil ik graag nog meer, ik weet dan alleen niet hoe ik het moet bestellen. Wel ben ik zeer tevreden over de snelheid van de feedback op mijn vragen, dank hiervoor.

9 augustus 2024

Hallo Anja,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over hoe snel we op uw vragen hebben gereageerd 😊. Wat het product betreft, hopen we van harte dat het uw man de resultaten zal geven die hij zoekt, en we staan klaar om u tijdens het hele proces te ondersteunen.

Als u opnieuw wilt bestellen of als u vragen heeft over hoe u dit kunt doen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice – we helpen u graag verder.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en tot snel!

Het Sanalyslab-team

Het is nu al een jaar geleden dat ik…

Het is nu al een jaar geleden dat ik iets besteld heb bij sanlyslab. en ik heb alles terug verzonden. omdat deze niet hielp en tegendeel nog erger. Ik heb alles gedaan aan hun voorwaarden maar helaas nooit iets van gehoord en gelezen. Ik wacht nog steeds op mijn terug betaling.

21 juni 2023

geld is binnen doei!!!!

besteld bij actie 1 + 1 gratis nooit ontvangen. na melding moest ik er zelf maar achter aan gaan bij de bezorger.......
geld is binnen en zoek het maar uit gevalletje?

6 januari 2024

Hallo Silvy,

Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor deze situatie en u bedanken voor uw geduld. We weten dat u een trouwe klant bent en al meerdere keren bij ons heeft besteld, en juist daarom nemen we dit probleem zeer serieus.

We hopen oprecht uw vertrouwen te behouden en zullen er alles aan doen om dit probleem snel op te lossen. Of het nu gaat om het opnieuw verzenden van uw bestelling of het terugbetalen van het bedrag, we zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Nogmaals bedankt voor uw loyaliteit en begrip. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.