Ik kreeg de laatste herinnering van de tandarts via infomedics met incassokosten. Ik heb de rekening en de herinneringen echter nooit ontvangen via Sandd. Wat een enorm slecht bedrijf ! Na contact... Toon meer

Sinds medio december 2019 heb ik (en mijn hele buurt) al geen post meer ontvangen van Sandd. Ik mis al diverse (6!) tijdschriften en van overige post weet je het helemaal niet. Ik hoop dat met de over... Toon meer

Zeer slecht! Nooit aan beginnen. 80 geboortekaartjes getracht door Sandd te laten versturen waarvan er minimaal 10% niet is aangekomen. Wat een schande! En een tegemoetkoming ho maar. Schandalig. Nu d... Toon meer

Kerstkaarten op 14 december in de bus gedaan en vandaag 14 januari, ja u leest het goed, zijn de kaarten bezorgd! Het is schandalig dat er zo met post wordt omgegaan. Een reden om voortaan geen kaarte... Toon meer

1. Koeriersbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sandd lokt de toekomst uit zijn tent. Dat zijn wij. Het Nederlandse bezorgbedrijf met innovatiekracht. Bekijk wat we voor jou kunnen doen!

• IJsseldijk 2, 7325 WZ, Apeldoorn, Nederland

• sandd.nl

1,3

Zeer slecht

Schandalig slecht

Schandalig slecht.
Mijn zoon is 4 december geboren.
7 december de geboortekaartjes verstuurd.
En nu 14 januari zijn er nog een aantal niet bezorgd.
Heb dit gemeld aan sandd, maar nooir reactie gehad.
Je betaalt minder, maar krijgt ook niks
Nooit meer

14 januari 2019

NOOIT MEER Sandd!

Heb mijn kerstpost 12 december afgegeven inclusief een kaart ter bezorging in Groot Brittannië. De kerstkaarten zijn na kerst pas bezorgd en degene in Engeland heeft de kaart pas op 12 januari ontvangen. Onacceptabel. Wat een slechte service, eens maar nooit meer!!!!

De kerstzegels kunnen dan wel goedkoper zijn dan van PostNL maar volgend jaar toch maar weer de decemberzegels van PostNL.

12 januari 2019

Sandd neemt geen klachten aan

Kerstkaarten werden 27 dagen na inleveren pas bezorgd. Kerst was toen inmiddels al 2,5 week voorbij. Inmiddels worden we uitgelachen over de kaarten die nu nog bezorgd worden. Bij het indienen van een klacht hierover gaf Sandd aan dat zij geen klachten aannemen. Ze waren ook niet verbonden aan een geschillencommissie. We moesten maar naar de kantonrechter stappen. Volgend jaar breng ik de kerstkaarten lekker zelf langs. Ik heb geen behoefte meer om nog in zee te gaan met Sandd. Een dikke duim omlaag voor Sandd.

11 januari 2019

(1) Post beschadigd (2) Sandd-site zeer slecht

(1) Post beschadigd: onderzijde envelop helemaal opengesneden! Klacht is doorgegeven aan bedrijf dat post verstuurde.
(2) Klacht op Sandd-site is niet in te vullen (omdat er geen Sandd-code op het poststuk is (hoe kan dat?).
(3) Klacht op Sandd-site: icoontje mail aangeklikt, maar er komt geen emailadres om mail naar Sandd te sturen!

Wat een slechte postbezorging en klantenservice!!!!

10 januari 2019

Voor ons nooit meer Sandd .

Voor ons nooit meer Sandd .
Alle kest post 11 December afgegeven bij blokker .
De post naar het buitenland nog steeds niet aangekomen .
Dan kan sandd wel wat goedkoper zijn uiteindelijk heb je er niets aan .

9 januari 2019

Een keer maar NOOIT meer

Een keer maar NOOIT meer. Kerstkaarten op 10 december 2018 gepost bij Blokker. En op 9 januari 2019 krijg ik bedankjes voor de ontvangen Kerstwens. Echr SCHANDALIG.

9 januari 2019

Eigenlijk vind ik het nog geen eens 1…

Eigenlijk vind ik het nog geen eens 1 ster waard. Wij hadden de donderdag na kerst onze geboortekaartjes afgegeven op een punt van sandd de mensen hebben ze nog steeds niet gehad. Ik heb sandd opgebeld en diegene aan de telefoon zit gewoon glashard te liegen dat de drukkerij ze pas 2 januari heeft aangeleverd. Ik maak er nooit meer gebruik van

8 januari 2019

Onze kerstkaarten!!

Onze kerstkaarten op 20 december gepost. Helaas te laat maar dit kwam omdat de zegels een dag later werden bezorgd dan was beloofd op de website. Na informatie bij Sandd bleek dit door de kerst drukte te komen.
Gisteren 6 januari bij verschillende mensen gevraagd of ze mijn kaart nog hadden gekregen, bleek dat de kerstpost nog steeds niet was aangekomen op 6 januari.
Na het indienen van een klacht waarvoor ik 8 minuten in de wacht werd gezet en mijn haren onderhand rechtovereind stonden, gooide de medewerkster de hoorn op de haak want het gesprek stond haar niet aan.
Dit was mijn eerste maar zeker laatste ervaring bij Sandd!!! Maar ik heb al begrepen na het lezen van wat reviews dat ik niet de enige ben met zo'n ervaring.
Geweldig Sandd!!!

7 januari 2019

Sandd maakt de verwachtingen niet waar

Vanuit ons bedrijf dit jaar gestart met ook verzenden via Sandd. Van de circa 100 verstuurde pakjes (met 2 euro zegels) is vrijwel geen enkel pakje binnen de gestelde 72 uur aangekomen. Daarnaast zijn pakjes spoorloos verdwenen. Het regent klachten van onze klanten. Dit is het slechtste vervoersbedrijf dat we tot nu toe in Nederland hebben meegemaakt. Op klachten wordt niet of nauwelijks gereageerd. Wij zijn dan ook gestopt met Sandd (en houden het bij DPD, DHL en PostNL).

30 december 2018

weer niets en te weinig ontvangen

de bezorging van sandd mag dan goedkoper zijn maar de service is benden alle peil. ze zeggen als je het op tijd 2 wk voor de kerst inlevert wordt het op tijd bezorgd NOU VERGEET DAT MAAR

28 december 2018

Onprofessioneel bedrijf!!

Kerstkaarten ingeleverd bij Blokker Hoogezand op 17-12. Op 27-12 hebben de geadresseerden nog niets ontvangen.
Schandalig, 1x en nooit weer. Dit onprofessioneel bedrijf moet snel uit de markt genomen voor postbezorging. Overigens wel sneu voor de werkers.

27 december 2018

Ruim voor kerstmis onze post bij…

Ruim voor kerstmis onze post bij blokker-zevenaar in de bus gedaan.
Al van 3 geadresseerden vernomen dat ze de kerstkaart niet hebben ontvangen. Van anderen weet ik het gewoon niet, ik kan natuurlijk niet alle 40 geadresseerden gaan bellen of zij de post wel hebben ontvangen.
Eens maar nooit meer.!!!

25 december 2018

Kertspost

Maandag 17 december alle kerstpost in een overvolle box bij de Blokker gedaan. Nu maandag, 24 december, nog steeds niets bezorgd!! Waardeloos!! Dit was eens, maar nooit meer!!

24 december 2018

Post wordt niet bezorgd

Post wordt niet bezorgd. Bij het indienen van een klacht, krijg ik geen terugkoppeling maar moet ik zelf terug bellen.
Hierbij krijg ik simpelweg te horen, dat er geen duidelijkheid over is gekomen.
Als ik mijn onvrede uitspreek, wat mij logisch lijkt, is de klanten service mevrouw blijkbaar op haar teentjes getrapt en vind het nodig om de hoorn erop te gooien!
Belachelijk dat er zo mee om wordt gegaan!

21 november 2018

Ze beloven dat als je dinsdag VOOR 16u…

Ze beloven dat als je dinsdag VOOR 16u je post in de brievenbus doet, ze vrijdags leveren.
Ik heb dit gedaan, helaas vrijdag niet geleverd.. dinsdag ook niet. Dus dan we zijn 8 dagen verder en de post is niet toegekomen. Dit is de 2e keer al!
Als je een klacht stuurt, wordt er niet op gereageerd!

Voor mij de laatste keer, dan betaal ik liever wat meer, bij Postnl kunnen ze ook een dag te laat zijn,maar geen hele week!!!

11 oktober 2018

Zeer incompetente bezorgers werken er…

Zeer incompetente bezorgers werken er bij sandd. Al verschillende malen contact gehad met sandd ivm verkeerde postbezorging. (Wij zitten met verschillende bedrijven in 1 straat) we krijgen belastingbrieven van andere bedrijven op de deurmat. Zelfs van huisnummers die zich niet in onze straat bevinden. De bezorgers en helpdesk van Sandd doen maar wat, geven steeds aan dat ze het noteren, maar ze blijven de fouten maken. Ik gooi inmiddels alle post weg. Ik ben geen bezorger, dan had ik daar wel voor gesolliciteerd en heb in het verleden nog wel de post naar de bestemmingen gebracht, maar het gaat hier elke dag fout. Klacht indienen heeft geen zin, want de verkeerde post blijft komen. Ik zal dit ook aangeven bij de belastingdienst, hopelijk veranderen zij van post leverancier. Echt waardeloos, en vooral omdat het van verschillende adressen zijn, en wij zelf ook een bedrijf hebben. Ik raad bedrijven aan om absoluut niet in zee te gaan met Sandd, aangezien het niet zeker is, of facturen, brieven etc wel aankomen op plaats van bestemming.

22 september 2018

Sandd, S(ch)ANDD-alig

Dit bedrijf heeft op zijn website postpunten, waar je naar toe kunt met je poststukken. Ruim 8 maanden geleden ging ik naar zo´n postpunt toe voor het eerst om te kijken of Sandd een alternatief voor Post.nl zou kunnen zijn met mijn pakket. Bleek het betreffende postpunt niet meer met Sandd samen te werken. Nu , met de verhoging van de postzegelprijs van Post.nl in het verschiet, dacht ik, weer eens even kijken, hoe het bij Sandd zit. Het ´verdwenen postpunt staat nog steeds! op de website. Terwijl ze me 8 maanden geleden beloofden het eraf te halen. Ik ben zo attent om contact met ze op te nemen en ze te wijzen op dat feit. Daarop krijg ik een vrij onverschillige , (eigenlijk onbeschofte) reactie.
Ik zou zeggen laat maar zitten dat hele Sandd. Wellicht zijn hun prijzen concurerend, maar hun service, klantvriendelijkheid en bezorgmomenten zijn ook zeker niet meer waard, of het zou moeten zijn om hun bezorgers beter te betalen.

2 augustus 2018
Reviews in alle talen tonen. (61 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken