Zowel in de winkel als online prima service: mooie kledij tegen redelijke (sale) prijs. Gemotiveerde, vriendelijke winkeldames/personeel in Winkelhart Amstelveen, met smaak en eerlijke adviezen. Geen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sandwich is mode die dagelijks draagbaar is en toch vol verrassingen zit: met schoonheid in onverwachte details. Deze filosofie van de Dagelijkse Schoonheid zie je terug in kleding met een authentieke down-to-earth stijl die doorspekt is met uitzonderlijke elementen. Net als in het echte leven. Sandwich is populair en onze kleding wordt door veel mensen gedragen. Er zijn geen grenzen; alle soorten vrouwen - jong en oud - houden van ons en wij hebben dezelfde authentieke kijk op het leven als zij. Deze zienswijze is tijdloos, net als onze collecties. We hebben nu ongeveer 3.000 verkooppunten en meer dan 40 mono-brand winkels die de ‘everyday beauty’-filosofie van Sandwich naar vele landen brengt, waaronder Nederland, België, Duitsland, Zweden, Canada en zelfs helemaal naar Australië. Sandwich blijft groeien, evenals het aantal plaatsen waar onze kleding te koop is.
Zählerweg 4, CH 6300, Zug
- 088-0550409
- klantenservice@sandwich.eu
- sandwich.eu
Mensen keken ook naar
Heerlijk gegetenen
Zending terug gestuurd geen reaktie
Zending terug gestuurd.
Geen geld terug, geen reaktie op mails
Super slecht!
Telefoon nummer op site klopt ook niet.
Ga nu creditcard maatschappij inschakelen
Geen levering of contact na doorstart Sandwich
Sandwich heeft een doorstart gemaakt na het faillissement. Mijn bestelling wordt echter niet geleverd. 7 juni bericht gekregen dat het t-shirt verzendklaar wordt gemaakt. Daarna niets meer. Geen trackinglink, geen antwoord op verscheidene emails, op de website niet-bestaande telefoonnummers.... Dure les! Eens maar nooit meer bestellen bij Sandwich. Wel geld kwijt, geen kleding.
LET OP: bedrijf is failliet per 15-02-2023.
2 februari jas retour gestuurd via dhl
2 februari jas retour gestuurd via dhl
14 februari!!! pas geleverd aan sandwich
Laat nu toevallig? net die dag een faillissement bekend gemaakt zijn.
Resultaat: je staat helemaal achter in de rij als particulier schuldeiser en kan fluiten naar je eigen geld. €93,93.
Laten ze het dan naar giro 555 storten maar ook dat kan niet .
Gister 6 augustus 2022 een jurkje…
Gister 6 augustus 2022 een jurkje gekocht in de winkel met korting .
Nader inzien iets te saai en wilde ik hem ruilen voor iets anders. Volgende dag terug naar de winkel maar op afgeprijsde artikelen geldt " mag niet geruild worden en ook geen tegoed bon " .Helaas staat dit dus niet op de bon maar op een papiertje die ergens bij de toonbank hangt. Niet gezien dus maar er werd mij dat ook niet verteld. Zeer slechte service.
Online bestellen is DRAMA!!!
In eerste instantie na bestelling niets gehoord van Sandwich. Gebeld met Duitse meneer. Die stuurt mij de track & trace code van DHL. Foutje, vergeten te sturen...Daarmee is het voor Sandwich klaar. Mijn pakketje ligt 1,5 wkn na bestelling nog steeds in Duitsland. Er gebeurt daar niets mee. DHL gebeld. DHL stuurt me terug naar Sandwich. Vooralsnog geen pakket, geen retour mogelijk en geen geld terug. Laatste keer dat ik daar heb besteld. Drama!!
Uiteindelijk na ruim 2,5 weken, zonder enige informatie voorziening, opeens mijn bestelling ontvangen. Blij dat ik het heb gekregen. Ik blijf erbij dat dit mijn laatste bestelling bij Sandwich is. Helaas geen winkel dichtbij meer. Zo verlies je wel heel snel je klanten...
één groot drama
Zeer slechte ervaring met sandwicht online. 6 april bestelling gedaan en vanaf zaterdag 10 april ligt het pakketje nog steeds op een depot in Duitsland. Maandag 12-4 klantenservice NL gebeld, krijg ik een Duitser aan de lijn en moet in engels gaan vertellen dat mijn bestelling nog steeds niet geleverd is. Haar nederlandse collega is niet aanwezig. Of ik 2 dagen later even wil bellen als ik online zie dat er geen beweging in het pakketje zit. Zojuist weer gebeld (donderdag 15-4) en het pakketje ligt nog steeds op dezelfde plaats. Krijg ik weer een duitser aan de lijn en kan ik weer in het engels mijn verhaal doen. Terwijl ik de Nederlandse klantenservice bel. Ik vraag of zijn Nederlandse collega er is, maar die is er niet en hij heeft geen idee wanneer die er wel is. Ik vraag of hij het pakketje wil annuleren, maar dat is niet meer mogelijk. Geen idee of ik ooit het pakketje krijg, maar 1 ding, ik bestel daar iig nooit meer. Wat een dramabedrijf!!
Slechte service, totaal onbereikbaar voor klantvragen.
Op 13-02-2021 een bestelling geplaatst, bestelling op 17-02-2021 ontvangen. Helaas 2 van de 3 artikelen omdat 1 artikel niet geleverd kan worden. Dit werd in het duits vermeld (???) en voor mij is niet duidelijk of dit artikel nog na geleverd gaat worden of dat ik mijn geld terug krijg.
Vanaf 17-02-2021 al meerdere pogingen gedaan om contact te krijgen met Sandwich, zowel per mail, telefoon als messenger. Op mail wordt niet gereageerd, telefonisch zijn ze niet bereikbaar (4x een terugbelverzoek achter gelaten maar daar wordt niets mee gedaan) en op messenger alleen een reactie dat het wordt doorgegeven aan de collega's van de klantenservice... nog steeds geen reactie maar ook mijn geld niet terug.
Al heel wat jaren fan van Sandwich, altijd zonder problemen maar dit wekt geen vertrouwen.
Advies: niet online bestellen, mede gezien de overige reviews die niet best zijn de laatste tijd.
Slecht
Eind januari 2 jassen besteld omdat ik twijfelde over de maat. Ene jas gehouden de andere retour. Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken! Eerst moet je je retour aanmelden waarbij je een automatische antwoord terug krijgt dat het gecontroleerd wordt. De retourlabel werkte ook niet toen ik bij DHL het pakket wilde inleveren. Toen op eigen kosten maar retour gestuurd. Na 3 weken nog niets gehoord en telefonisch hoef je ook niet te bellen want Sandwich reageert nergens op. Ik betwijfel of ik mijn geld wel terug krijg. In de winkel ben ik altijd super geholpen en in het verleden via de webshop ook. Maar nu is het een drama. Sandwich Nederland is failliet. Ik hoop ook voor de anderen die met dezelfde problemen te maken hebben dat het uiteindelijk goed komt..
Zo niet fijn!
In de winkel altijd super geholpen. Nu online iets besteld, gelijk geld overgemaakt via Ideal. Is het pakket halverwege terug gehaald en dus niet bij mij aangekomen. Moet ik via mail al mn (bank)gegevens doorsturen om mijn geld terug te krijgen. Heel vaak gebeld, 1x kunnen inspreken wordt niet teruggebeld, Daarna werd ik er elke keer uitgegooid na 1 minuut. Voelt zo niet goed! Maandag maar weer proberen.
Bestel hier niets!
Bestel hier niets!! Had een jurk besteld (was in een redelijke termijn geleverd) maar deze past niet. Via een link op de website heb ik de retourlabel uitgeprint. De code van de retourlabel werkt niet volgens de pakketdienst. Ik heb 5 keer een mail gestuurd, maar krijg geen enkele reactie. Ook 6 keer gebeld, maar na 4 min. wordt ik er uitgegooid met de mededeling om een boodschap in te spreken zodat je teruggebeld kan worden. Er wordt niet teruggebeld. Inmiddels kan er ook geen retourlabel op de website uitgeprint worden. Kortom, Sandwich heeft het voor elkaar, ik ben er moedeloos van geworden om verder te strijden.
superleuke ervaring in de winkel in…
superleuke ervaring in de winkel in antwerpen.Ondanks de corona maatregelen en de uitverkoop was het personen even vriendelijk en gastvrij zoals we daar gewend zijn
Mevrouw Elisabeth de L
Mevrouw Elisabeth de L. De meest onbeschofte klantenservice medewerkster die ik ooit aan de lijn gehad. 2 bestellingen gedaan, eentje aangekomen de ander geen bevestiging of ook maar iets van gehoord. mevrouw Elisabeth zei dat het pakketje was afgeleverd en dat ik bij de buren moest vragen. Maar ze begreep niet dat ik het over pakketje nr 2 had, pakketje nr 1 was inderdaad al bezorgd. Dan moest ik naar het postkantoor met de code om daar na te vragen. Maar ik had geen code of bevestiging of ook maar iets ontvangen. ‘Jawel dat moet, hij is naar dit mail adres gestuurd. Alle bestellingen zijn gekoppeld aan een ordernummer. Anders in de spam map’ . Nee Daar heb ik ook niets in ontvangen. Mevrouw stond erop dat ik een ordernummer had van pakket 2. Met die code moest ik naar het postkantoor gaan verhaal halen. Ik heb echt helemaal niets ontvangen van pakket 2. “Dat staat in je re-ke-ning overzicht”. Laat mij alsjeblieft niet beginnen over de toon waarop Elisabeth je “helpt”. Oke jeetje rustig maar hoe kan ik dat weten, zal even kijken. Toen zag Elisabeth dat het pakketje inderdaad nooit is verstuurd of doorgekomen, het pakketje is blijven hangen, verassing.. ipv dat ze meteen daarna ging kijken ging ze eerst beweren dat het was bezorgd en Ik van alles zou hebben ontvangen. Geen excuus of iets prima, had ik ook niet van haar verwacht. Bestelling geannuleerd, het geld zou binnen 3 dagen op mijn rekening staan maar dat ontving ik uiteindelijk na 7 dagen. Deze mevrouw heeft een ontzettend onaangename manier van mensen te woord staan, ik had het gevoel alsof ik haar lastig viel en ze mij zowat door de telefoon wilde trekken. Zulke personen kan je beter niet plaatsen achter de telefoon van klantenservice. Ik heb 1x eerder contact gehad met Sandwich en toen ben ik geholpen door een hele redelijke fijne engels sprekende man.
De verzendkosten 2x betalen dus ook voor retour, zeer klant onvriendelijk !
De verzendkosten prima, maar levering niet snel en dan ook weer 5,95 betalen voor retourneren. Dit sinds de overname. Ook het retour proces is zeer omslachtig. Nee voor mij niet meer online ook al is er meer keuze.
Fijne benadering in de winkel!
Retourzendingen zijn opeens niet meer …
Retourzendingen zijn opeens niet meer gratis en er moeten allerlei formulieren worden ingestuurd die voorheen niet nodig waren. Slechte service omdat dit nergens aangekondigd wordt, je komt er pas achter als je al besteld hebt. Een retourlabel zou via de ontvangstlink verkregen kunnen worden, doch het label is niet te vinden. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat mijn betaling wordt geretourneerd. Dit was de laatste keer dat ik iets heb besteld bij Sandwich, terwijl ik al jaren vaste klant was.
Puinhoop bij overname Sandwich.eu
Mijn retour is na 4 weken nog niet verwerkt. Telefonisch word ik van het kastje naar de muur gestuurd. De nieuwe klantenservice heeft blijkbaar mijn retour teruggestuurd naad de oude klantenservice. Geen enkele melding van de gang van zaken. Ik voel me bedrogen. Ik vraag mij af of ik mijn geld ooit nog terug zie. Ik heb al wel 10 keer gebeld, maar niemand kan vertellen wat er gebeurt en wanneer ik mijn betaling terug krijg.
Schandalige gang van zaken. Nog nooit zo'n slechte klantenservice gezien.
Wat een slecht slecht slecht bedrijf!
Wat een slecht slecht slecht bedrijf!
Eerst duurt het eeuwen voor je je bestelling ontvangt, vervolgens kun je geen producten retour sturen omdat de klantenservice uit de lucht is i.v.m. overname?! Kan dat zomaar?
zeer slechte klantenservice
ik wordt altijd vriendelijk geholpen in de winkel. vanwege een probleem een simpele vraag gemaild naar de online klantenservice. na meerder pogingen en mails nog steeds geen antwoord anders dan 'we hebben het doorgestuurd'. zeer slechte klantenservice die het blijkbaar niet nodig vind netjes de vraag te beantwoorden.
Gewoon slechte service !
Vier weken geleden T-shirt besteld. Na een week gebeld waar het bleef.
Nette persoon aan de telefoon, die zei dat DHL er mee bezig was...
Nu na vier weken en twee mailtjes en nog een telefoontje verder, weer het zelfde antwoord. En ook we gaan het uitzoeken. Ik heb al aangegeven het T-shirt niet meer te accepteren als het komt want ik heb inmiddels al een ander aangeschaft elders. Op mijn suggestie om het betaalde bedrag terug te storten wordt niet gereageerd. Dus maar weer wachten wat Sandwich in hun wijsheid beslissen....