Slechte spiegel badkamer meubel
06-01-2023 Heb ik een showroom badkamermeubel, merk SaniJura, model ZEPHYR,gekocht.
Deze heeft nog enkele maanden in opslag gestaan, waarna geplaats
Dit meubel is voorzien van een deur met verwarming en spiegel.
Helaas leek de spiegel uit een lachstudio te komen want alles vervormde als je er voor stond.
Deur retour en nieuwe geleverd. Bij deze deed de verwarming het niet. Deur retour en weer een nieuwe.
Deze was weer krom maar omdat ik het zat was, al die ellende,hebben we hem onder dwang toch kunnen plaatsen.
Nu, +/- 21/2 jaar later zit er een roestvlek in de spiegel wat je verwacht na10 / 20 jaar. Ook komen er over het gehele oppervlak van de spiegel wazige vlekken op de plekken waar de spiegel op de deur is geplakt. Het is geen gezicht en een aanfluiting voor de badkamer. Sanijura zegt dat het geen garantie geeft op showroom modellen wat volgens de Nederlandse wetgeving wel zou moeten!!!!!! Vervolgens verschuilen zij zich door te zeggen dat dit alles door vocht komt. Een badkamer meubel!!!! Er had een muur tussen de inloopdouche en het meubel moeten staan.
Schuin naast de doucheruimte hangt een spiegel die net zo beslaat en daar gebeurt niets mee!!!!!
Mijn idee is dat ze een slechte kwaliteit spiegel hebben gebruikt en het verlijmen ook niet juist is gegaan.
Door te antwoorden dat garantie niet geld voor dit meubel zijn ze klaar en zit ik met een aftandse spiegel wat je niet wil.
Het meubel bevalt verder uitstekend alleen dit bedrijf is waardeloos.
Wil Asmus