Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

De Voorwaarts 45, 7321 MA, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Onze nieuwe badkamer en keuken komen bij deze 2 heren vandaan. Wat een geweldige mannen , Henri heeft onze complete badkamer ontworpen en meegedacht met alle mogelijkheden. We konden onze badkamer helemaal in 3D zien en bewegen, echt, op het scherm al een beleving .
Hans heeft onze keuken ontworpen, ook vantevoren in 3D te bewondersn, echt prachtig. Ook de keuken laten plaatsen door hen. Binnen een halve dag van 0 naar 100. Tussendoor nog wat onderdeeltjes nodig en die kwam Henri gewoon even brengen!
We wonen nu 2 weken in ons compleet verbouwde huis en genieten dankzij de heren met volle teugen van alle luxe.
Dikke knuffel voor deze geweldige mannen, Henri en Hans.
Grtz Tam en Suus

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
Fijn bedrijf waarbij de medewerker meedacht en met ideeën kwam de bestelde artikelen waren er op tijd en alles voldeed aan de verwachting zeer mooie badkamer en een aparte toilet waar wij trots op zijn.

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
Geweldig geholpen door Henri! Goede service en verstand van zaken, meedenken onder een bakje koffie erg fijn en gezellig! Raad het iedereen aan om daar de badkamer en toilet te bestellen!

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
Wij hebben ons bezoek aan de showroom als zeer plezierig ervaren. Nadat er naar ons gevraagd was wat onze wensen waren, hebben we in alle rust samen met de vriendelijke verkoper gekeken naar de beste indeling van de badkamer. Ook gaf hij ideeën waar wij nog helemaal niet aan gedacht hadden. Door de vakbekwaamheid van de verkoper zijn wij tot een uitstekend ontwerp gekomen. De gemaakte afspraken zijn nagekomen en de levering werd op 1 onderdeel na volgens planning bezorgd. Het ontbrekende onderdeel werd snel nageleverd.

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
Bedankt Sanisale in Apeldoorn.
Van de Inloopdouche is de thermostaat van de mengkraan defect gegaan. De garantie was al twee jaar verlopen!
Via Sanisale Apeldoorn toch gratis een nieuwe thermostaat gekregen ondanks de verlopen garantie!
Dit is pas SERVICE met een hoofdletter.

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
Enkele jaren geleden hebben we een complete badkamer aangeschaft bij Sanisale. We zijn hier tot op de dag van vandaag reuze blij mee. Zo nu en dan hebben we toch nog een vraag of opmerking, het team van Sanisale is dan altijd bereid om mee te denken danwel een oplossing aan te dragen, altijd naar ons tevredenheid. Wat fijn dat bij jullie de nazorg zo hoog in het vaandel staat! Onze volgende keuken of badkamer komt zeker weer bij jullie vandaan! Ga vooral zo door..

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
De begeleiding en nazorg was perfect. Meegedacht tot alles naar tevredenheid is opgelost. Erg prettige manier.

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
Hartelijke ontvangst, niet opdringerig. Lekkere koffie. Goed advies, rekening houdend met onze wensen. Topbedrijf!

Antwoord van Sanisale.com - Apeldoorn
Recent een badkamer en toiletinrichting gekocht bij Henri Alleblas van Sanisale Apeldoorn. Perfect geholpen door deze vakman met goede tips en adviezen. Ook een scherpe prijs waar je blij van wordt. Een aanrader die ik zeker bij anderen kan aanbevelen. Spullen keurig en op tijd geleverd! Helmaal tevreden.