Fijne service van Merie en Jeffrey. Heel klantvriendelijk en behulpzaam geholpen, zelfs op een drukke dag als tweede paasdag. Ben mega blij met het mooie badmeubel. Hartelijk dank, Joyce
Al jaren klant bij SaniSale Utrecht. Vaak geholpen door Niels en heb daar al 2 badkamers afgenomen. We raden SaniSale Utrecht bij iedereen aan vanwege de zeer goede service en het aardige personee... Toon meer
Wij zijn op maandag 3 oktober zomaar binnen gelopen in Utrecht om wat inspiratie op te doen voor onze badkamer, daar werden wij heel vriendelijk te woord gestaan door Sylvester Hoogenboezem, Echt een... Toon meer
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Vrieslantlaan 20c, 3526 AA, Utrecht, Utrecht, Nederland
Fijne service van Merie en Jeffrey.
Ben mega blij met het mooie badmeubel.
Hartelijk dank,
Joyce

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Wat een topbedrijf, zeer concurrerende prijzen, maar, als de verkoper ook nog enorm zijn best doet is het plaatje compleet. Dus, ga naar Sanisale Utrecht en vraag naar Pjotr. Beter ga je het niet krijgen!

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Na een mooie nieuwe badkamer te hebben besteld en geleverd kreeg ik na een klein jaar een mankement met een onderdeel van de badkamer en na een teleurstellende eerste reactie van Sanisale Utrecht hierop heeft Sanisale Utrecht het uiteindelijk helemaal goed gemaakt. Ik was in eerste instantie niet tevreden met de afhandeling van mijn klacht maar dit is door toedoen van Sanisale geheel rechtgezet. Dank u wel voor de professionele afhandeling. Ik zal het bedrijf dan ook zeker aanraden.

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Keurig geholpen bij Sanisale in Utrecht en Klussenbedrijf Maco die door hen ingeschakeld was heeft e.e.a. netjes en in overleg ingebouwd. Flexibel en communicatief, dat is fijn.

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Na een tip naar Sanisale gegaan, aanschaf ging perfect,alles op tijd en redelijke prijs.Maar vooral ook de aannemer Atesbouw heeft zeer vakkundig werk geleverd.Zij denken mee en komen met goede ideeën direct worden geïmplementeerd.Al met al een zeer goede combinatie!

Heel goed geholpen
Kreeg goed advies in de winkel in Utrecht en hulp bij het uitzoeken van alle benodigde onderdelen. Verder goede communicatie over bezorging, ook toen het nog een keer verschoven moest worden. En attente hulp bij het aanschaffen van een additioneel kastje. Helemaal top, en dus zeer aan te raden.

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Zeer goed geholpen en geadviseerd in de winkel. Alles mooi op tijd geleverd.
Attes Bouw heeft alles perfect geïnstalleerd 👌🏻

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
We zijn door zeer vriendelijk en kundig personeel geholpen.
Ze nemen echt de tijd voor je, en hebben ook een goede aannemer voor ons geregeld die alles netjes hebben verbouwd en geinstalleerd.
Toen op het laatst bleek dat er wat veranderd moest worden was dat voor Pjotr geen probleem en regelde dat gelijk.
Sanisale is een aanrader!

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Wat een service! In 2021 hebben wij bij Sanisale een badkamer gekocht en door een door hun aangeraden aannemer laten plaatsen. Nu, 4 jaar later, blijkt dat (niet door toedoen van deze aannemer) er een lekkage achter de betegeling is ontstaan waardoor de tegels er af moesten. Toen wij dit in de winkel vertelde kregen wij de benodigde tegels zomaar gratis mee. Waarvoor dank.

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Goede adviezen gekregen van Niels voor de inrichting en de geleverde spullen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Blij met de goede service!

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
We zijn allervriendelijkst en behulpzaam geholpen bij Sanisale Utrecht. Goede communicatie. We hebben een nieuwe badkamer en nieuw toilet uitgezocht en laten plaatsen door Ates Bouw, een ontzettend vriendelijk en zeer kundig bedrijf. Ze werken super netjes en alles ging in goed overleg met ons. Kortom, heel erg tevreden over Sanisale en Ates Bouw

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Vandaag langs bij Sanisale ivm met een los onderdeel van een badkamermeubel die kapot was. Super geholpen door Jeffrey.

Goede uitleg bij Sanisale Utrecht door adviseur Pjotr
Goed geholpen bij tegelkeuze en inrichting badkamer.
Uitstekend pakket > sloop oude badkamer > tegelwerk en plaatsing sanitair > heel mooi gemaakt
Aannemer leverde uitstekend werk / goed overleg mogelijk / en ruimde eind van de dag alles netjes op

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Al jaren klant bij SaniSale Utrecht. Vaak geholpen door Niels en heb daar al 2 badkamers afgenomen. We raden SaniSale Utrecht bij iedereen aan vanwege de zeer goede service en het aardige personeel!
Na 2 jaar een WC-fontein gekocht te hebben, werd het tijd om deze daadwerkelijk te installeren. Tot we erachter kwamen dat wij de verkeerde maat hadden besteld bij SaniSale. Zonder problemen hebben wij een gloednieuwe afvoer gekregen voor het WC fonteintje, GRATIS!
Een top winkel, meer dan 5 sterren waard! Speciale dank naar eigenaar Niels!

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Een fijn (advies)gesprek en vervolggesprekken gehad bij Sanisale Utrecht met Niels over onze wensen en onze mogelijkheden en op basis hiervan hebben wij nu een prachtige badkamer waar wij zeer gelukkig mee zijn. Ook het plaatsen is zeer deskundig en mooi gedaan dankzij Salomon en team. Ik ben jullie dankbaar voor de professionele en klantvriendelijke werkwijze. Een voorbeeld zoals het zou moeten zijn. Mvg Krikor

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
November 2022 Fonteinpack en Fontein onderkast mat kasjmier grijs besteld. Was net nieuw. Zou binnen paar weken geleverd worden. Werden uiteindelijk paar maanden. In februari 2023 Fontein pack zonder bericht en maanden daarna de onderkast zonder bericht ontvangen. Ondertussen in die maanden zelf vele telefoontjes en mailtjes gepleegd.
Na montage bleek de sifon te lekken en liep er water na handen wassen langs de bovenkant van het deurtje naar binnen. Ik heb doorgegeven dat het een productiefout lijkt, want de kast heeft bovenin geen lat waar de deur tegenaan sluit. Na vele foto's en uitleg eindelijk antwoord. De waterschade aan de kast was eigen schuld, omdat na gebruik de deur niet was droog gemaakt. Stonden niet open voor mijn bevindingen. Ook zouden wij hem niet goed gemonteerd hebben. Is een makkie om zelf te doen...
Een nieuw sifon konden we krijgen onder garantie met als coulance gratis opsturen! en een nieuwe onderkast na betaling van 80 euro..!. De sifon heb ik eindelijk na aantal weken ontvangen, na mailing waar hij blijft. Het onderkastje vervangen voor 80 euro hadden wij geen belang meer bij.

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Wij hebben een heel goede ervaring bij Sanisale. Wij waren nog in de oriënterende fase, maar hebben het heel makkelijk bij elkaar kunnen brengen toen we een afspraak hadden bij Sanisale Utrecht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en hij (Mikel in dit geval) dacht goed mee. Het aanbod aan mogelijkheden was ook goed. Het contact daarna verliep verder soepel en persoonlijk. En de levering was ook goed georganiseerd. Wij zouden Sanisale zeker aan anderen aanraden. Onze buren zijn er zelfs al mee in gesprek haha!

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Goed advies, meegedacht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Paar kleine dingen niet in de eerste keer geleverd maar snelle nalevering dus geen impact. Prima dus.

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Ze zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Denken met je mee. Ik wilde graag iets aangepast hebben, omdat ik iets foutief besteld had en daar deden ze helemaal niet moeilijk over. Super bedankt voor de geweldige service

Antwoord van Sanisale.com - Utrecht
Verbouwing badkamer en toilet net achter de rug. Afgelopen maanden prima contact met Niels, Sylvester en Mickel gehad. Bestelde zaken allemaal aanwezig en onbeschadigd op moment dat Atesbouw met verbouwen begon. Alles in twee weken afgerond.
ook pluim voor Appo en zijn mannen. Zie er prachtig uit.