Lees wat reviewers zeggen
Vi hade lyckan att få hjälp av Marcus - en härlig person med stort kunnande och ödmjuk och trevlig och pedagogisk och gav värdefulla tips! Gratulerar Sanitet Sverige till en fantastisk personalme... Toon meer
Jag blev uppringd av en försäljare. Då jag inte uppfattade vem han var eller var han ringde ifrån bad jag honom upprepa. På detta fick jag en jättemärklig reaktion. "Hörs jag dåligt eller? Det var ju... Toon meer
Hade en avloppsrensning med Mattias och är supernöjd! Ingen lukt i källaren längre och vattnet rinner undan snabbt i både dusch och kök. Proffsigt bemötande, tydlig information och smidigt från st... Toon meer
Det blev jättebra!
Jag bokade in rensning av ventilationssystem och det blev jättebra!
Riktigt bra utfört arbete
Riktigt bra utfört arbete, det jag har tidigare använt ett företag som jag inte vill namnge, det brukar bli rätt skitigt inne, men det är ingenting jag har reflekterat över. Nu fick jag ett väldigt bra pris hos Sanitet Sverige och bestämde mig för att testa det, och dem gjorde det snabbt och smidigt, men städade även upp efter sig. Rekomenderar starkt! Tack igen till tekniker Mattias!
Kom i tid och gjorde det dem skulle
Kom i tid och gjorde det dem skulle, inga konstigheter med bra service
Bra kommunikation och tydlig info.
Bra kommunikation och tydlig info.
Resultatet blev bättre än förväntat!👍🏻
Proffsigt utfört arbete
Proffsigt utfört arbete. Märkte stor skillnad efter rengöringen.
Trevlig person och bra service
Trevlig person och bra service. Allt gick bra från början till slut!
Kanon service
Hade skatbo I kanalen ovanför köksfläkten. Fick det borttaget och övrig ventilation rensad. Rekommenderas!
Blev uppringd och påmind att man bör…
Blev uppringd och påmind att man bör rensa imkanal i köket vart tredje år vilket inte har blivit gjort på länge. Bättre flöde i köksfläkten och bra service tackar jag för!
Ringer äldre och påstår att det är dags…
Ringer äldre och påstår att det är dags att spola stammarna och att det skulle vara något kommunalt krav. Rent bedrägeri och ockerpris. Tacka nej
Bra bemötande och smidig bokning
Bra bemötande och smidig bokning. Ventilationen blev märkbart bättre efteråt. Rekommenderas.
Tydlig kommunikation och bra resultat
Tydlig kommunikation och bra resultat. Kändes tryggt. Tack för bra service!
De ringer och ljuger om vad jag MÅSTE…
De ringer och ljuger om vad jag MÅSTE göra enligt Boverkets regler.
Ringer från olika nummer och presenterar sig som ett lokalt bolag, men när man ställer på dem ja då stämmer inte det...
Bedrägeri
De ringer äldre och försöker hävda att de ska komma och rensa avloppet utan att något är beställt. Rensningen ska göras "i förebyggande syfte".
Bedrägligt.
Bedrägeri företag har lurat mina äldre…
Bedrägeri företag har lurat mina äldre föräldrar och sagt att de kommer från kommunen och att det är gratis men har tagit 12 000 kr betalt och har arbetat här i max 15 minuter
Inte seriös
Detta företag har ringt mig vid flera tillfällen och erbjudit rengöring av ventilation. Marknadsföringen är påstridig och de försöker prata över mig när jag säger att jag inte är intresserad. Det är inte ok!
Lite tveksam till säljaren med de gjorde ett bra jobb
Blev uppringd av en säljare som jag inte minns riktigt vad han sade men har ett minne av att det handlade om att det var någon form av krav att man skulle rensa kanalerna till köksfläkten pga brandrisken. Förmodligen rent blaj, men jag kan inte minnas att detta någonsin blivit gjort sedan vi köpte huset för 18 år sedan och dessutom har vi aldrig rengjort ventilationskanalerna. Så jag tackade ja. Jobbet blev gjort snabbt och effektivt och killen som kom var trevlig. Han missade att städa på ett ställe men det är inte hela världen.
Proffsigt jobb och riktigt bra resultat
Hade en avloppsrensning med Mattias och är supernöjd!
Proffsigt bemötande, tydlig information och smidigt från start till klart.
Rekommenderas varmt!
Scam företag. Bedrägeri firma
Bedrägeri företag, ringer och ljuger om att ”man måste göra en avlopsrinsning varje 5e år annars gäller ej hemförsäkringen”. O de ville ha 5k efter ROT. Scam firma prova ej
Tack Markus för den hjälp jag fick med…
Tack Markus för den hjälp jag fick med att spola avlopp och fixa stopp
Markus var mycket kompetent och trevlig.Han kan verkligen rekommenderas
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.