Sansurium Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Sansurium bringer leg, læring og bevægelse sammen – med sanselige produkter, der stimulerer børns motorik, nysgerrighed og sanseglæde.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Kæmpe anbefaling

Vi kan KUN anbefale de fantastiske produkter fra Sansurium! God kvalitet. Perfekt sanselegetøj for både store og små med uendelig mange anvendelsesmuligheder!
Derudover får man en super god service - og hurtig levering!

8 mei 2026

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Mine to små piger på 1 og 3 år elsker de her skønne sanse måtter.
Det er fast inventar på pigernes værelse nu.

4 mei 2026

Antwoord van Sansurium

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det gør mig så glad at høre, at dine piger elsker sansemåtterne 😍
Sophie fra Sansurium🌈

Virkelig et godt produkt

Vi elsker allerede sansemåtterne herhjemme.
Lige siden de blev pakket ud, er der blevet bygget baner og leget på en sansende måde.
De fastholder leg i længere tid og inviterer hele tiden til bevægelse, samtaler og leg på nye måder.
Og så er de flotte, nemme at håndtere ift. oprydning og rengøring 🧡❤️🩷💙💚💛

16 februari 2026

Antwoord van Sansurium

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg bliver så glad for at høre om jeres fantastiske oplevelser med sansemåtterne 😍🙏
Sophie fra Sansurium 🌈

God og nem handel

God og nem handel, børnene er glade for måtterne og leger med dem dagligt. Alt i alt god oplevelse og service

9 februari 2026

Antwoord van Sansurium

Tak for din skønne anmeldelse! 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at børnene er glade for måtterne og leger med dem hver dag – det er præcis dét, jeg håber at skabe 💛
Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!
Sophie fra Sansurium 🌈

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter og kundeservice! Skrev vedr. et udsolgt produkt og endte med at have produktet i hænderne et par dage efter. Både børn og voksne er glade :)

4 februari 2026

Giga anbefaling til Sansurium😍

Kæmpe kæmpe anbefaling til disse sanse plader! 😍 Så gode, så smukke og mega hurtig levering 🙏🏻 Jeg har købt de første 4 plader og vil rigtig gerne have de sidste 4.
Kan virkelig anbefale at købe hos Sansurium, det er super god hjælp og vejledning ift. hvilke som passer bedst til ens barn.

22 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med mit køb

Vi er super glade for sansemåtterne og bruger dem bl.a. til at lege Jorden er giftig og træne farvegenkendelse. Virkelig god kvalitet – skridsikre, nemme at gøre rene og flotte farver.

10 november 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.