Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem fantastisk oplevelse…

En helt igennem fantastisk oplevelse både for gane og øje.
Fantastisk lækker mad, velkomponeret og lækkert sammensat.
Vi spiste to dejlige retter med dertil hørende frugtagtigt velsmagende hvidvin - husets.
Ejeren gjorde alt for at vi skulle føle os veltilpas i de hyggelige omgivelser, som satte maden i fokus. Tillige blev der serveret dessert med espresso og alm espresso til min mand samt en herlig samtale med ejeren om hendes lækre restaurant.❤️
Vi kommer helt sikkert igen.

7 oktober 2025

Perfecto!!

Perfecto!!
Vi nød en 3 retters menu og alt smagte så lækkert. Dertil et glas husets rødvin, som passede fint til retterne. Atmosfæren er afslappet og hyggelig.
Vi synes at indehaverens koncept med faste retter er en super god idé. Det giver friske sprøde råvarer og mindre spild.
Til sidst , men bestemt ikke mindst, er servicen i top fra både indehaver og tjener.

13 september 2025

Antwoord van saporeum

tak fra bunden af mit hjerte! ! Din feedback betyder så meget for os! Vi håber snart at se dig igen til endnu en fantastisk oplevelse!
mvh
saporeum

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi var der og spise en to retters

Vi var der og spise en to retters. Først en omgang tapas man ikke kan gå fejl af. Derefter en omgang markaroni med tomatsovs, parmesan og bacon stykker, uden synderligt smag. Det kan vel næppe kaldes italiensk ?
Tjeneren vidste ikke hvad øl de havde( der var to at vælge imellem)
Han vidste ikke hvad dagens servering var( der var to )
Betalte kontant, men de havde ingen bytte penge.
Tænker restauranten skal virke en lille smule mere professionelle, hvis det skal kunne fungere.
Dog var der pænt rent der;)

19 augustus 2025

Hej :)
Tak fordi du besøgte os og tog dig tid til at skrive en anmeldelse!
Ifølge din beskrivelse var pastaen Amatriciana, som traditionelt laves med guanciale (ikke bacon), tomatsauce og pecorino romano. Vores retter er alle lavet på traditionel og autentisk italiensk vis, men vi er kede af, at vores Amatriciana ikke faldt i din smag. Vi vil gerne invitere dig til at smage nogle af vores andre pastaretter :)
Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En italiensk oplevelse i Grenaa.

En italiensk oplevelse i Grenaa.

Autentisk italiensk mad, som sad man på en lille restaurant i Italien. 3 serveringer,Antipati, en pastaret kg en kødretter. Og så kunne vi købe dessert til, hvis vi havde lyst til det.

Maden var i topklasse for alle 3 serveringer.

Et lille udvalg af vin, som var tigrig godt, til en absolut rimelig pris.

De bedste anbefalinger.

26 juli 2025

Antwoord van saporeum

Hvor er det dejligt at læse din feedback, Lars! Det er den motivation, der driver os til altid at gøre vores bedste! Vi ses snart igen!
mvh

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det må være det bedste det italienske…

Det må være det bedste det italienske køkken kan lave.
Lækker mad og en vært som er så behagelig. Totalt god oplevelse. Håber flere vil skrive herinde, for det skal værdsættes.
Tak for lunch og tak for god service-vi ses!!

7 maart 2025

Antwoord van saporeum

tak fra bunden af vores hjerter! vi sætter stor pris på din feedback! håber at se dig igen snart :)
MVH

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.