Twee grotere tattoos bij Sappho laten zetten, super goede ervaring met beide keren! Echt een artiest dat naar jou luister, super behulpzaam en gewoon een geweldig persoon! :) Zeker waard om vanuit... Toon meer

Voor m’n eerste tattoo ben ik bij Sappho langsgegaan, en dat is super goed bevallen. De studio is een schone, hygiënische en rustige ruimte, waardoor je snel op je gemak bent. Het meedenken tijdens he... Toon meer

1. Tattoo- en piercingstudio
  2. Tatoeagezaak

In de bekende winkelstraat, de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg (Rotterdam), vind je onze gezellige (RIVM-gecertificeerde) tattooshop genaamd Sappho Tattoo. De naam is geïnspireerd door de oprichter en eigenaar van de shop: Sappho. Bij Sappho Tattoo hechten we veel waarde aan het vertrouwen dat je in ons stelt wanneer je kiest voor een tattoo. Onze hoogste prioriteit is ervoor te zorgen dat jij je veilig, gerespecteerd en op je gemak voelt tijdens je hele ervaring in onze studio – en we verwachten datzelfde respect ook terug. Iedereen is bij ons welkom met open armen en een inclusieve geest. Jouw individualiteit wordt hier gevierd, en we zetten ons in om een plek te creëren waar je jezelf vrij kunt uitdrukken. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze studio!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Geweldige studio :)

Zeker waard om vanuit Limburg naartoe te rijden! Ik kom graag terug in de toekomst 😊

24 april 2026

Top service!!

Op het laatste moment had ik het ontwerp veranderd dan wat ik had ingestuurd en was geen probleem. Ook goed advies en hulp bij mijn nieuwe ontwerp en is echt prachtig geworden!! Zo blij mee!

11 april 2026

Mooie fineline

In januari heb ik een tattoo laten zetten op mijn rug. Er werd meegedacht met het ontwerp. Het was een erg fijne sfeer, voelde mij erg op me gemak. Ben super blij met mijn fineline tattoo🩷

30 januari 2026

Tattoo cursus

Ik heb hier de tattoo cursus 1 op 1 gevolgd! Echt super hier heb ik zoveel aan gehad. Sappho weet wat ze doet, kan dat duidelijk aan je uitleggen en is ook nog eens super aardig! Ik zal dat iedereen aan raden die echt met tattooeren wil bezig gaan!

10 maart 2026

Sappho tattoo is echt super!

Sappho tattoo is super professioneel en heel kundig! Het was mijn eerste tatoeage en vond het best spannend! Maar ik werd meer dan gerust gesteld en ben meer dan tevreden over het eindresultaat, echt prachtig! Ik ben er zo ontzettend blij mee en ik weet zeker dat dit niet mijn enigste tattoo zal zijn die ik bij de Sappho zet. Super bedankt lieve Sappho!

23 januari 2026

Hele fijne sessie gehad met Sappho voor…

Hele fijne sessie gehad met Sappho voor drie kleinere tattoos. De studio is mooi, schoon en netjes en ik voelde me onwijs op mijn gemak. Ze dacht heel goed mee over de ontwerpen en de plaatsing ervan. Ben er zo ontzettend blij mee, ik kom zeker terug 🫶

22 januari 2026

Hele gezellige workshop gehad

Hele gezellige workshop gehad, met duidelijke uitleg en veel ruimte voor persoonlijke aandacht, en genoeg keuzes te maken qua ontwerpen om je eigen ding te kunnen doen.Wij komen zeker nog een keer terug ! Dit was een geslaagd verjaardagscadeau

16 november 2025

Helemaal top!

Mooie, rustige, schone shop! Hele fijne en lieve meid, die écht naar je luistert! En een perfecte tattoo als resultaat.

4 oktober 2025

Antwoord van Sappho Tattoo

Dankjewel Lisanne, super lief!
Sappho

Super fijne studio

Super fijne studio! Lieve mensen, duidelijk en geruststellend in uitleg. Nemen alle tijd om ervoor te zorgen dat je ook ècht tevreden bent met bijvoorbeeld de plaatsing en checken tussendoor of je oké bent en of het aan je verwachtingen voldoet. Super blij met mijn tatoeage en kom voor de volgende zeker weer hier.

6 september 2025

Antwoord van Sappho Tattoo

Fijn om te horen, gezellig dat je er was!
Sappho!

Niet in 1 x mooi (korrelige lijn) dus…

Niet in 1 x mooi (korrelige lijn) dus had nog zeker een touch up nodig. niet goed gecommuniceerd over tijdslijnen van touchup helaas dus er kwamen ook nog extra kosten bij.

17 augustus 2025

Antwoord van Sappho Tattoo

Hi Joanne, bedankt voor je feedback. Vervelend hoe dit zo is gelopen..

Vooraf heb ik je uitgebreid geïnformeerd over de nazorg en de tijdslijnen voor een touch-up. Omdat je ervoor koos om de zomer ertussen te laten zitten, is de (kosteloze) touch-up periode helaas verstreken. Zonschade kan het herstellen van de huid en de tattoo beïnvloeden, waardoor extra werk (en dus kosten) nodig zijn om het resultaat te herstellen. Ik heb je dit geprobeerd uit te leggenen, ben je ook nog (25,- ipv 50,-) tegemoet gekomen in de prijs maar helaas stond je hier niet voor open.

Ik probeer altijd zo transparant mogelijk te communiceren, juist om dit soort situaties te voorkomen.

Sappho

Super!

Ik heb samen met mijn vriend een tattooworkshop gedaan bij Sappho! Een super spontane vrouw die veel kennis heeft! Het was erg gezellig en ze vertelde leuke informatie over het tattoeren! Laagdrempelig heeft ze ons uitgelegt hoe tattoeren werkt en konden we dit gaan oefenen! Ze hielp waar kon en we hebben een super leuke avond gehad! Het was echt SUPER!😊

28 augustus 2025

review sappho tattoo

het atelier is makkelijk te bereiken met 2 min lopen een tramstop. de studio zelf is erg rustgevend en luchtig. ik voelde me erg op me gemak in de ruimte zowel als met de artiest. ik kon leuk kletsen met haar over allerlei onderwerpen. als een queer transman kan ik zeker zeggen dat sappho tattoo erg lhbti+ vriendelijk is. het tattoo proces zelf is heel soepel en relaxed gelopen, de artiest was duidelijk in wat we gingen doen en luisterde goed naar mijn wensen. verder is mijn tattoo prachtig geheeld en ben er super blij mee! ik kom zeker in de toekomst terug voor meer.

21 juli 2025